Loading...
 Start Page
Παραμένουμε στις ΕΠΑΛΞΕΙΣ.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ: TA ONEIPA MAΣ ΓIA THN ΠOΛH ΜΑΣ MΠOPOYN NA ΓINOYN ΠPAΓMATIKOTHTA! 

ΔYNAMH ΜΑΣ H ΣTHPIΞH ΣAΣ. 

Ο επικεφαλης της δημοτικής παράταξης Νέα Πάτρα ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ με γραπτή ανακοίνωση του κάνει γνωστή την ομόφωνη απόφαση των μελών και στελεχών της νέας δημοτικής οργάνωσης που ιδρύθηκε μετά  την χθεσινή ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που εξέλεξε και την πρώτη προσωρινή διοικούσα επιτροπή πόλης με αρχηγό τον μακροβιότερο Βουκευτη Αχαΐας  γέννημα θρέμμα της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .

ΠΑΜΠΑΤΡΑΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Οι εκλογικές νίκες και ήττες στέλνουν σε όλους μηνύματα… Κάλεσμα απελευθερωτικό προς ασυμβίβαστους μαχητές συμπολίτες, που έχουν όνειρα, ψυχή, σθένος και μαχητικότητα για την αναγέννηση της ΠΑΤΡΑΣ ! 

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ ιδρύει Αυτοδιοικητικό μαζικό αντιπολιτευτικό φορέα που βρίσκεται απέναντι στους μοιραίους καταστροφείς της πόλης, θιασώτες της οπισθοδρόμησης. 

Παραμένουμε στις ΕΠΑΛΞΕΙΣ. 

Είμαστε η συντριπτική σιωπηλή πλειοψηφία!

Είναι η δημοτική αρχή της ΑΠΟΧΗΣ. 

Τους ψήφισε το 24,5% των ψηφοφόρων!!!

Στην επόμενη 5ετια ο δήμαρχος της μιζέριας και της βρωμιάς θα βρεθεί αντιμέτωπος και με την αναπόφευκτη φθορά από την άσκηση 14 χρόνων  εξουσίας. 

Και αυτό είναι κάτι που καλείται να εκμεταλλευτεί η αντιπολίτευση.

 Πώς; 

Με τον ασυνθηκολόγητο αγώνα με προτάσεις προοδευτικές και λύσεις  θετικές και ρεαλιστικές .

Οι ψηφοφόροι είπαν ότι καθένας μόνος του δεν μπορεί. 

Αντίθετα, όταν συνεργάζονται, μόνον τότε μπορούν να αμφισβητήσουν την παντοδυναμία της προπαγάνδας του ΚΚΕ και τις ανήθικες ιδιοτελείς ετερόκλητες συμμαχίες των ΑΘΛΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ…

 Χωρίς συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων και κινήσεων  της αντιπολίτευσης, τίποτα δεν θα αλλάξει στη πολύπαθη ΠΑΤΡΑ από τη πολύχρονη ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ κατοχή.

Στον προεκλογικό αγώνα που μόλις έληξε είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με εκατοντάδες συμμαχητές της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, πιστούς φίλους, αφοσιωμένους ψηφοφόρους και αγαπητούς συμπολίτες, που διαχρονικά βρισκόμαστε στο ίδιο μετερίζι.

Έκανα πάμπολλες συναντήσεις με προσφιλή πρόσωπα και συμμαχητές που μας συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί αγώνων και μου δόθηκε η ευκαιρία, να μοιραστώ μαζί τους την αμετάκλητη απόφαση μας, να απελευθερώσουμε την πόλη από τα δεσμά της χειρότερης Δημοτικής Αρχής που καταδικάζει την Πάτρα στην μιζέρια, την εγκατάλειψη  και τη βρωμιά.

Η διάσπαση στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και οι γνωστές υπόγειες διαδρομές επιφανών ηγετικών στελεχών της παράταξης μας, δεν ζημίωσε απλά το Νίκο Νικολόπουλο, αλλά επανεξέλεξε τον νεκροθάφτη της Πέτρας μας Κώστα Πελετίδη, παρ’ ότι το κόμμα που τον στηρίζει (ΚΚΕ)παίρνει το 7%…

Αυτή τη φορά ο δημοκρατικός λαός της Πάτρας αξίωσε, απ’ όλους εμάς και από τα πολιτικά κέντρα της Αθήνας,  ενότητα και ομοψυχία.

Σε αυτό το κέλευσμα υπάκουσα εγώ και η δημοτική μου παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και δεν συμμετείχαμε με δικό μας ψηφοδέλτιο. 

Σε αυτές τις εκλογές απροϋπόθετα στηρίξαμε τον Κώστα Σβόλη και χωρίς ιδιοτέλεια μπήκαμε στη φωτιά του πολέμου.

Τα στελέχη μας κόσμησαν το ψηφοδέλτιο του και το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας μιλάει μόνο του!

Γίναμε αλεξικέραυνο … και δεχθήκαμε ανήθικες συκοφαντικές επιθέσεις από τους γνωστούς κόκκινους φασίστες τραμπούκους του διαδικτύου, που αρκετούς εξ’ αυτών έχουμε ωφεληθεί όταν μας ζήτησαν διορισμούς κλπ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ…

Δεν κάναμε πίσω με παρρησία και στα μαρμαρένια αλώνια συνεχίζουμε απτόητοι…

Ήδη η απόφασή μας και μετά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, μας οδηγεί στην ίδρυση του Αυτοδιοικητικού φορέα «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» με όργανα και καταστατικό.

Με οργανώσεις σε κάθε γωνιά του Δήμου Πατρέων, με την έκδοση εντύπου και την δημιουργία Διαδικτυακής Τηλεόρασης, για να δώσουμε φωνή και παρέμβαση σε κάθε Ενεργό Πολίτη.    

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη του Πατραϊκού λαού πάντα καταγράφεται στις κάλπες από το 1986 έως τα σήμερα με το ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ σε ΟΛΕΣ τις εκλογικές αναμετρήσεις, στο πρόσωπο μου, της συζύγου μου και των στενότατων συνεργατών μου.

Κάτι που δεν συνέβη ποτέ με κάποιους γνωστούς νεόκοπος κομμουνιστές που κρύβονται πίσω από τα φουστάνια…

Δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί τα τρωκτικά να συνεχίζουν ανενόχλητοι την συναλλαγή με τον Περισσό και τη Μαιζώνος  εις βάρος της Πάτρας και με κάποιον αχθοφόρο μεγάλου ονόματος θα αποφανθούν οι αρμόδιοι της οδού Γούναρη για όσα ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ είπε στο ραδιόφωνο  «ανακαλύπτοντας τη διαπλοκή της ταράτσας». 

 

TA ONEIPA MAΣ ΓIA THN ΠOΛH ΜΑΣ MΠOPOYN NA ΓINOYN ΠPAΓMATIKOTHTA!

 ΔYNAMH ΜΑΣ H ΣTHPIΞH ΣAΣ.

 

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος