Loading...
 Start Page
Στη Πάτρα έβγαλε δήμαρχο η ΑΠΟΧΗ 
ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ο Δήμαρχος της ΑΠΟΧΗΣ
«Εκλέγεται ο Πελετίδης με τις ψήφους μόλις του 24,5 % του εκλογικού σώματος »
Η αποχή απέτρεψε την απελευθέρωση της Πάτρας από την στασιμότητα , τη μιζέρια και τον θανάσιμο εναγκαλισμό του Δήμου με τον Περισσό .
Εμείς όπως είχαμε δεσμευτεί απο σήμερα συνεχίζουμε τον αγώνα για τη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» που οραματιζόμαστε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο αρχηγός της παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικο συμβούλιο Νικος Νικολόπουλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις .
«Ολοκληρώθηκαν με τον 2ο γύρο οι Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου με την ανάδειξη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για τα επόμενα πέντε χρόνια στους Δήμους.
Στον απόηχο των εκλογών της 2ης Κυριακής καταγράφεται , μεγάλη αποχή των πολιτών από την κορυφαία διαδικασια της Δημοκρατίας, της συμμετοχής τους στην κάλπη.
Σε αυτή την αποστροφή και την αποχή των πολιτών, συνέβαλε η συμπεριφορά του Δημάρχου του ΚΚΕ που δυστυχώς λειτουργεί με ιδεοληψίες του περασμένου αιώνα και με παρωπίδες ως φανατικός κομματαρχης και όχι ως δήμαρχος Πατρεων.
Αποτέλεσμα της τεράστιας αποχής , παρ’οτι περίπου 60.000 λιγότεροι ψήφισαν Πελετιδη, σε σχέση με όσους τον είχαν πρωτοψηφίσει , συνέβη το απευκταίο .
Η ΑΠΟΧΗ , το πρόστυχο ιδιοτελές πάρε δώσε , η πολιτική εχθροπάθεια και η τοξικότητα , επέτρεψαν την επανεκλογή της Δημοτικής Αρχής της Λαϊκής Υποκρισίας, παρόλο που το 61% των συμπολιτών στον Α’ γύρο είχαν ψηφίσει παρατάξεις που παλεύουν για την αλλαγή πορείας στο Δήμο.
Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» εγώ και οι δημοτικοί μου σύμβουλοι ευχόμαστε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ Κώστας Πελετιδης στα επόμενα πέντε χρόνια να πραγματοποιήσει όλα αυτά που δεν πρόλαβε εννέα χρόνια τώρα.
Ελπίζουμε το 2028 , πρώτα ο Θεός , η κρίση του Πατραϊκού λαού να δικαιώσει τους αγώνες και να επιλέξει το δικο μας σχεδιο αναγέννησης , ανάπλασης και αναπτυξης της Πατρας που γεννηθήκαμε , μεγαλώσαμε και λατρεύουμε .
Συγχαρητήρια δίνουμε στον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» φίλο και συμμαχητή Κώστα Σβόλη, καθώς και στα στελέχη της Παράταξης του , για την μεγάλη επιτυχία και το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα που κατάφεραν στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών χωρίς το επίσημο χρίσμα και την πρέπουσα στήριξη του ΜΑΞΙΜΟΥ και της ΠΕΙΡΑΙΩΣ…
Ένα αποτέλεσμα που θα ήταν πολύ διαφορετικό και νικηφόρο, εάν η προσπάθεια δεν είχε υπονομευτεί πάλι εξ’ αρχής, από τους γνωστούς αγνώστους «αρουραίους» που επι χρόνια κρυφά και «δι’ ιδιον όφελος» στηρίζουν και ψηφίζουν τα «συντρόφια» του ΚΚΕ .
Ως «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» όπως και έχουμε δηλώσει επανειλημμένως , θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και την επόμενη μέρα.
Μέχρι την 31/12/2023 και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.
Από τον Ιανουάριο του 2024 η Παράταξή μας ξεκινά και με άλλη μορφή τον καθημερινό αγώνα για τις δημοτικές εκλογές του 2028.
Ανοίγουμε παραρτήματα και συγκροτούμε επιτροπές σε κάθε γειτονιά , δίνοντας φωνή σε κάθε ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ , ασκώντας αυστηρό και τεκμηριωμένο ΕΛΕΓΧΟ στην Δημοτική Αρχή του ΚΚΕ , αναδεικνύοντας τα κακώς κείμενα προκειμένου να διορθώνονται και να επιλύονται μέσα απο τη πίεση μας , αλλά προπαντός θα ιδρώσουμε τη φανέλα προκειμένου να ενεργοποιήσουμε πάλι το σύνολο των δημοτών.
Ελπίζουμε να συμπαρασύρουμε και άλλες Δημοτικές Δυνάμεις στην κατεύθυνση αυτή, ώστε μέσα από τον καθημερινό όμορφο δημοκρατικό αγώνα μας να παλεύουμε νύχτα μέρα για μία καλύτερη καθημερινότητα και για το καλύτερο Μέλλον που ονειρευόμαστε για την Πάτρα που αποτελεί το κοινό σπίτι όλων μας .
ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ όταν είμαστε δυσαρεστημένοι από το ΔΗΜΑΡΧΟ και την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ που μας κυβερνά …
Καταψηφίζουμε …
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος