Loading...
 Start Page
Οι μάσκες έπεσαν! Με τη  ψήφο του  ο "ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ" βρέθηκε απέναντι  στους εργαζόμενους
Η πανικόβλητη Δημοτική Αρχή του κ. ”Αναθετίδη”, μετά το ΒΑΤΕΡΛΟ της στην ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του Δημοτικου Συμβουλιου και τα ερωτήματα που έθεσαν οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Πατρέων, η παράταξη του ΚΚΕ «επιστρατεύει» την τρομοκρατία εναντίον ΔΙΚΑΣΤΩΝ και ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ που έχουν ανοιχτά αυτια στα αιτήματα των απολυμένων.
Σε σε μια εποχή που μαστίζει την περιοχή μας η Ανεργία, είναι ακατανόητο να μην θέλει ο Δήμαρχος ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ να μείνουν στη δουλεια τους ΟΥΤΕ με δικαστική απόφαση …

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ προτείνει την μετατροπή των υπερωριών που καταβάλει και που φθάνουν στα 5.000.000 € , σε Νέες Θέσεις Εργασίας.
Θα μπορούσε ΣΙΓΟΥΡΑ εκατοντάδες θέσεις μονίμου προσωπικού να μισθοδοτησει , με τα πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000€) που καταβάλει περίπου κάθε χρόνο σε υπερωρίες!!!

 Στο αίτημα της κοινωνίας αλλά και των εργαζομένων ,  να συμπαρασταθούμε στους συμβασιούχους ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» δηλώνουμε φωναχτά και ξεκάθαρα ΝΑΙ.

Και πιέζουμε και διεκδικούμε απο την κυβέρνηση να καλύψει οικονομικά τη μισθοδοσία των συμβασιούχων , οπως ακριβώς έγινε προχθες όπου ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ θα λάβει 1.519.995 € από τα υψηλότερα ποσά πανελλαδικά, περισσότερα ακόμη και από το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Η ΨΕΥΤΟΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΗ Κομμουνιστική Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΑΤΙΔΗ - Πελετίδη, αρνείται να στηρίξει των αγώνα των εργαζομένων του Δήμου, που εργάζονταν μέχρι πρόσφατα στο Δήμο, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες του και βρίσκονται σε δικαστική διαδικασία για δικαίωση.

Δυστυχώς, ο μεγαλύτερος αριθμητικά εργοδότης στο Δήμο Πατρέων, αδιαφορεί για τον ανθρώπινο πόνο και την αγωνία των οικογενειών για εργασία, οδηγώντας τους συνειδητά στην Ανεργία. 
Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ της Δημοτικής Παράταξης Νικος Νικολόπουλος μετά την συνεδρίαση απέστειλε στα ΜΜΕ την παρακάτω δημόσια ανοιχτή επιστολή :

Αγαπητοί Συνδημότες Εργαζόμενοι ,

Έλαβα την επιστολή σας σχετικά με τον εμπαιγμό της Παρούσας Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, σχετικά με την υπόσχεση που σας είχε δώσει για παραμονή στο Δήμο αφού καλύπτεται πάγιες και Διαρκείς Ανάγκες.

Ως Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», αλλά και ως εργαζόμενος από τα μικρά μου χρόνια κατανοώ τα συναισθήματά σας στην αδυναμία για σταθερή απασχόληση και τις αρνητικές συνέπειες της Ανεργίας που οδηγήστε από την παρούσα Δημοτική Αρχή Πελετίδη.

Για όλους του εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων που απασχολούνται με Κοινωφελή Προγράμματα, η διατυπωμένη θέση της παράταξή μας είναι τα εξής:

Η κυβέρνηση να μην επιτρέψει καμία απόλυση Συμβασιούχου, που καλύπτει πάγια και διαρκή ανάγκη στον Δήμο.

Να προχωρήσει ο Δήμαρχός στη σύναψη με Απευθείας Ανάθεση, διετούς Εργασίας για κάθε συμβασιούχο που σήμερα προσφέρει υπηρεσίες στο Δήμο ή βρίσκεται σε δικαστικό αγώνα και καλύπτει πάγιες ανάγκες του. Η παραπάνω ανάθεση, θα προέλθει μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κάλυψη των δαπανών θα είναι από ιδίους πόρους. Άλλωστε το έχει πράξει και σήμερα, με την γνωστή ανάθεση σε κάτοικο του Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας, για τις ανάγκες βιντεοσκοπήσεων των εκδηλώσεων του Δήμου.

Την δαπάνη για τους συμβασιούχους ο Δήμος οφείλει, να διεκδικήσει από τον κρατικό προϋπολογισμό με κινητοποιήσεις και με το να στρατοπεδεύσουμε μέχρι τελικής δικαίωσης έξω απο το ΜΑΞΙΜΟΥ .

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος