Loading...
 Start Page
ΜΑΡΤΙΝΗΣ: Θα με πεθάνουν για να ΜΗΝ μιλήσω στη δίκη!

Δεν απαντώ στην ερώτησή σας αυτή γιατί θέλω να επιβιώσω μέχρι τη δίκη για το σκάνδαλο του ερυθρού Σταυρού και του Ερρίκος Ντυνάν.
Είναι πολύ ηχηρά ονόματα στην κορυφή της πολιτικής σε παράνομη συμπεριφορά στο σκάνδαλο.
Δικαστικοί λειτουργοί ήταν δίπλα μου .
Πολιτικοί με εκβίασαν να κάνω τα χατήρια του Βγενόπουλου.
Είναι πολλοί μπλεγμένοι στο σκάνδαλο του Ερυθρού Σταυρού- Ερρίκος Ντυνάν και μέχρι τώρα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας".

Μικρογραφία

Αυτά ήταν πάνω-κάτω τα λόγια του Ανδρέα Μαρτίνη στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου με αφορμή την σκανδαλωδώς μεροληπτική παραπομπή κάποιων για "τζάμπα νοσηλεία", της οποίας η συνολική ζημιά αποτιμάται με ακρίβεια η ανακρίβεια στα 23 εκατομμύρια ευρώ.

Μικρογραφία
Μικρογραφία

ΔΕΝ είναι αυτό το σκάνδαλο ή πάντως η ουσία του σκανδάλου του Ερυθρού Σταυρού και τους Ερρίκος Ντυνάν, και ο Ανδρέας Μαρτίνης είπε ότι αν ζούσαν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Γιώργος Γεννηματάς τα κόμματά τους θα παρέπεμπαν στη Δικαιοσύνη πολιτικούς από τα δικά τους κόμματα για τα πεπραγμένα στο σκάνδαλο αυτό.
Ποιός το λέει αυτό;
Ο Ανδρέας Μαρτίνης, ο οποίος, όπως είπαμε και εμείς στην ίδια εκπομπή (ΚΟΝΤΡΑ 20.00-22.00 ΤΗΝ Κυριακή μας κυνηγούσε 20 χρόνια με μπιστικούς πολιτικούς και δικαστές.

Γιατί το είπε;

Διότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μας είχε καλέσει τότε και μας είπε ότι "το σκάνδαλο Ερρυθρός σταυρός-Ερρικός Ντυνάν είναι το μεγαλύτερο  ως εκείνη (1998) στιγμή". Και τότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης "κανόνισε" και πήγαμε στην οδό Πλουτάρχου στο γραφείο ενός μεγάλου πολιτικού της παράταξής του και πήραμε τον τεράστιο φάκελλο και έτσι ξεκινήσαμε την έρευνα-αποκαλύψεις.

Μικρογραφία

Στην πορεία πήγε η εξαδέλφη του Κυπραίου στο Ερρίκος Ντυνάν, η τότε κολλητή τους Παναγιωταρέα και άλλαξε στάση η Νέα Δημοκρατία.
Γιατί πρέπει να πάρει κανείς στα πολύ σοβαρά όσα είπε επι λέξει ή όσα εννοούσε με το "πνεύμα" του ο κ. Μαρτίνης;

Διότι η Ελλάδα είναι πολύ κοντά με την Μάλτα στην μεταχείριση δημοσιογράφων, με την διαφορά ότι μπορεί να βάζουν εδώ ακόμα βόμβες σε αυτοκίνητα, αλλά φέρνουν πάνω κάτω το ίδιο αποτέλεσμα με μερικούς δικαστικούς, οι οποίοι κουκουλώνουν τα σκάνδαλα και εξοντώνουν δημοσιογράφους με ποινές.

Μικρογραφία

Επίσης διότι χάσαμε τον...Βγενόπουλο, πάνω που οι κύπριοι, οι οποίοι έχουν αγγλοσαξωνικό σύστημα Δικαιοσύνης τον είχαν βάλει, όπως και τον Μπόμπολα στο κάδρο της δικαιοσύνης τους.
Στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου ο Γιώργος Φλωράς και ο ίδιος ο κ. Νικολόπουλος μίλησαν και για κασέτες στο σκάνδαλο του καρτέλ των δημοσίων έργων και για καυτές συνομιλίες στο στήσιμο των διαγωνισμών.

Μικρογραφία

Ο Βγενόπουλος, οποίος στην Ελλάδα είχε σαρώσει τα πάντα και όρθιοι έμεναν μόνο ελάχιστοι, όπως οι πολιτικοί (βουλευτές) Δημήτρης Τσιρώνης, Νίκος Σηφουνάκης και μερικοί ακόμα, εξαφανίστηκε με έναν περίεργο και ...αφωτογράφητο θάνατο στο πιο κρίσιμο σημείο.
Ο θάνατος αυτός διευκόλυνε πολλούς και κυρίως δικαστικούς και πολιτικούς...

Μικρογραφία
Μικρογραφία

Ο θάνατος του Μαρτίνη θα διευκολύνει ακόμα περισσότερους στους ίδιους χώρους.
Γιαυτό και επειδή ο Μαρτίνης ομιλεί για υπεύθυνους συγκαλύψεων και χρηματισμού πάνω από αυτόν, η Δικαιοσύνη, αλλά και η Πολιτεία θα πρέπει να τον θέσουν υπό προστασία με την προυπόθεση ότι θα δώσει(εύκολα θα το κάνει ) ονόματα και αποδείξεις.

Υπό προστασία ίσως θέλει να μπει και κάποιος απο το (παράλληλο) σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ και αποκάλυψε μια απο τις πολλές εντοιχισμένες κρυψώνες.

Μικρογραφία

Ο Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτει ότι συνεργείο με επιθεωρητές και Εισαγγελέα και Αστυνομία βρήκε στο υπόγειο του κτηρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ δωμάτιο με κανονική πόρτα, το οποίο είχαν κρύψει με κατασκευή τοιχώματος.
Σε φωτογραφίες παρουσιάζει και ντουλάπες και κουτιά με έγγραφα κλπ.
Και μόνη η ύπαρξη αυτού του δωματίου σε άλλη χώρα θα προκαλούσε σεισμό στην πολιτική, βαρύτατες ποινές στη Δικαιοσύνη μετά την σχετική έρευνα κλπ.

Μικρογραφία

Κι όμως...Στην Ελλάδα ασχολούνται ελάχιστοι στα ΜΜΕ, οι κυβερνητικοί πολιτικοί και ο Αδωνης χλευάζει...
Γιά τις κρυψώνες σε τοίχους μιλήσαμε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και η αποκάλυψη του ενός (εκ των πολλών) τουλάχιστον δικαίωσε την αποκάλυψή μας...

Μικρογραφία

Είμαστε σε αναμονή να δούμε ποιό είναι το περιεχόμενο του δωματίου αυτού στην ουσία .

Το σκάνδαλο στο χώρο της υγείας είχε προσδιορίσει σε τεράστιο εύρος ο κώστας Καραμανλής, πριν τις εκλογές του 2004 και μίλησε για "επανίδρυση του κράτους με χρήματα από τα μαύρα της υγείας".

Μικρογραφία

Δεν τα κατάφερε γιατί τα πλοκάμια και οι σειρήνες ήταν εκεί που δεν τα φανταζόταν...
Και πήγαν και να τον μπλέξουν με νοσήλεια που πλήρωσε (για τη μητέρα του) ενώ δεν τα χρωστούσε καν...
Προφανώς πλήρωσε γιατί μέχρι να αποδειχθεί ότι δεν τα χρωστούσε θα είχε υποστεί πολλά...

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος