Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Γιατί δεν μιλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Κώστα Σημίτη»;

«Με θλίψη και αγανάκτηση διαπιστώνω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για το άνοιγμα των λογαριασμών του Σημίτη και υπουργών του.

Ουδείς όμως είναι υπεράνω των νόμων. 

Ουδείς ανέλεγκτος και εκ προοιμίου άμοιρος ευθυνών. 

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον πρώην Πρωθυπουργό και προεδρεύοντα σε κάθε ΚΥΣΕΑ των «αμαρτωλών» εξοπλιστικών συμβάσεων. 

Ο Κώστας Σημίτης είναι καταγεγραμμένος στη συνείδηση των Ελλήνων με τον τίτλο που του έδωσε ο Κώστας Καραμανλής ως ο «αρχιερέας της διαπλοκής».

Τότε εγώ, ως Γραμματέας Διαφάνειας μαζί με μια πλειάδα νομικών και λοιπών τεχνοκρατών την επίμαχη περίοδο, είχαμε πρωτοστατήσει, υπό τις οδηγίες του Κώστα Καραμανλή, στην αποκάλυψη του σκανδάλου του C4i.

Τότε, τα στοιχειά που δημοσιοποιήσαμε προκάλεσαν κυκεώνα εξελίξεων με συνεπεία την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Τότε, άρχισαν ν’ ανοίγουν στόματα.

Τότε, που τα εξαπτέρυγα του Σημίτη εξύφαιναν σκευωρίες για να εκτρέπουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τα δικά τους πολιτικά και ποινικά ανομήματα. 

Τότε, αντεπιτέθησαν οι γνωστοί σκευωροί με τα Βατοπέδια, τα δομημένα ομόλογα, τις εξεταστικές για την οικονομία και την αλλοίωση του ελλείμματος του 2009.

Και τώρα ήρθαν τα αποκαλυπτήρια αυτών που «έριξαν» τον Κώστα Καραμανλή από την Κυβέρνηση για να διασώσουν τα πολιτικά τομάρια τους.

Και τώρα χώθηκαν στο στενό πυρήνα του Αρχηγού της, κατ’ όνομα πια, «γαλάζιας» παράταξης.

Τα εκατομμύρια των απλών ανθρώπων της κεντροδεξιάς παράταξης, όμως, δεν ξεχνούν. 

Η κοπιώδης δουλειά της Γραμματείας τεκμηρίωσης σκανδάλων, της οποίας είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής, καθ’ όλη την διάρκεια της ηγεσίας της παράταξης μας από τον Κώστα Καραμανλή, δεν πάει χαμένη. 

Για πολύ καιρό η Ελληνική Δικαιοσύνη θα είναι απασχολημένη, αξιοποιώντας τα ατράνταχτα στοιχεία, που οδήγησαν τη χώρα μας στα βράχια της χρεοκοπίας εξ αιτίας της «εκσυγχρονιστικής» λαίλαπας.

Τα αλλεπάλληλα πολιτικά, οικονομικά- και ποινικώς κολάσιμα - εγκλήματα της Σημιτοκρατίας δεν θα μείνουν ατιμώρητα. 

Όπως δεν έμειναν και καταδικάσθηκαν για τις «μίζες» στα εξοπλιστικά, τα δημόσια έργα, τα θαλασσοδάνεια κ.ά. 

Μετά από όλα αυτά αξίζει να απορεί κανείς με την… αποχή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις «καυτές» εξελίξεις, που έχουν  στο επίκεντρό τους τον εγκαλούμενο πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τους Υπουργούς του;

Προσωπικά, δεν απορώ γιατί, όταν όλοι εμείς, με πρώτο τον Καραμανλή, δίναμε μάχες στη Βουλή και στα ανακριτικά γραφεία για να ξεσκεπάσουμε τα σκάνδαλα του συστήματος Σημίτη, ο κ. Μητσοτάκης απολάμβανε τα προνομία της σχέσης του με το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, ως παχυλά αμειβόμενος σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, διορισμένος από τον ίδιο τον Σημίτη.

Η «μπόχα» από την όσμωση της Μητσοτατικής Σημιτοπαρέας, δυστυχώς, διαχέεται σε σημαντική μερίδα της ηγεσίας της κεντροδεξιάς παράταξης και καθιστά ένοχη τη σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη, τουλάχιστον απέναντι στα εκατομμύρια των Νεοδημοκρατών που δεν γονάτισαν εκείνα τα πέτρινα χρονιά του ΠΑΣΟΚ…».

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος