Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Προτιμώ ένα φιλί στη σημαία μας!

Έχει σηκώσει πολλή συζήτηση το θέμα… Ο αξιωματικός του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλης Λώλης, ανέβασε πριν λίγες μέρες, αρχικά στο κλειστό προφίλ του στο Instagram, μία φωτογραφία του από προσωπική– ιδιωτική στιγμή του, στο Ναύπλιο.

Ανταλλάσσει φιλί με τον σύντροφό του με φόντο μια ελληνική σημαία και στη λεζάντα γράφει: «Ίδια Αγάπη, ίσα Δικαιώματα. Θα φιλιέμαι με όποιον θέλω και όπου θέλω».

O υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης, ο πρώτος, ανοιχτά, ομοφυλόφιλος αστυνομικός, κατηγορεί τους επικριτές του για ομοφοβία και ρατσισμό.

ΕΡΩΤΗΣΗ

κ. Νικολόπουλε είναι απαράδεκτο για εσάς και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος να φιλιέται ένας αστυνομικός κάτω από τη Σημαία;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ασφαλώς καταλαβαίνετε ότι αφορμή δίδεται από την ανάρτηση της φωτογραφίας του υπαστυνόμου Λώλη, που φιλιέται με άντρα κάτω από την Ελληνική σημαία. Επέλεξε και την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου. Επόμενο ήταν να προκαλέσει αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους κόλπους της αστυνομίας.

Βέβαια θα πρέπει να σας πω ότι η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε από το διαδίκτυο… Αλλά και πάλι αυτό είναι αρκετό;

Η εικόνα ενός αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας να φιλιέται με έναν άνδρα κάτω απ’ την Ελληνική σημαία είναι θλιβερή.

Γίνεται δε, ενοχλητική και εξοργιστική όταν χρησιμοποιείται ως ντεκόρ το σύμβολο του έθνους που είναι η Ελληνική σημαία.

Φυσικά πρέπει να σας ομολογήσω πως αυτά τα αισθήματα θα ένοιωθα και εάν επρόκειτο στη φωτογραφία να φιλιόταν ένα αγόρι με ένα κορίτσι.

Αντίθετα, θα προτιμούσα να έδιναν ένα φιλί στη σημαία μας και να γινόταν viral στο διαδίκτυο.

Πέραν όμως αυτών των σχολίων, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος καλεί όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες σ’ έναν αγώνα κατά του φανατισμού και επιβολής των μειοψηφικών απόψεων στην πλειοψηφία.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως για όλους εμάς τους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες φυσικά κάθε ένστολος, όπως και κάθε άλλος άνθρωπος, μπορεί να ακολουθεί τον δικό του τρόπο ζωής και να κάνει τις επιλογές του, συμπεριλαμβανομένων και των σεξουαλικών.

Η ατομική ελευθερία δεν είναι διαπραγματεύσιμη, ειδικά για εμάς τους Χριστιανούς, που πιστεύουμε απόλυτα στην ελευθερία του προσώπου.

Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να επιλέξει και την αιώνια κόλαση…

Τώρα, σε ό,τι αφορά την  υπηρεσιακή και επιχειρησιακή ικανότητα του ανδρός, αυτή μπορεί να κριθεί μόνο μέσα από την υπηρεσία του.

Έτσι  το μόνο που μπορώ να πω – και έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω όπως αποδείχτηκε πολύ πρόσφατα και από τη μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος μου, την οποία η δικαιοσύνη την έθεσε στο αρχείο και μάλιστα παρά το γεγονός πως 127 βουλευτές είχαν αποφασίσει την  άρση ασυλίας  μου – είναι πως αυτά που μεταδίδει στον δημόσιο χώρο αυτός ο άνθρωπος, δεν με εκφράζουν, καθόλου δεν μου αρέσουν και τα θεωρώ παράδειγμα προς αποφυγή για την κοινωνία μας.

Προσωπικά τέλος, θα συνεχίσω να εκφράζω και να μεταδίδω τις αρχές και τις θέσεις της Χριστιανικής διδασκαλίας, τις προαιώνιες ηθικές αρχές και αξίες, την πίστη μου στην οικογένεια όπως παρέλαβα ως παρακαταθήκη από τα τίμια πρόσωπα των γονιών μου και των προγόνων μου.

Τέλος, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι κατά του φανατισμού και της επιβολής των μειοψηφικών απόψεων στην πλειοψηφία της κοινωνίας.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο, με τις δηλώσεις του ανεξάρτητου βουλευτή:

Ο υπαστυνόμος ας κάνει ότι νομίζει… Εμείς αντιδρούμε στη επιβολή των ετεροφοβικών απόψεων!

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος