Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Ακόμη παραμένει στη θέση του ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ;

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΘΕΡΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ… ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

 

Με μια πολύ αυστηρή και επικριτική ερώτηση για τους ατυχέστατους χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ. στο θέμα της δολοφονίας του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, παρεμβαίνει κοινοβουλευτικά ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Μετά το τραγικό συμβάν, χωρίς χρονοτριβή, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής συνέταξε ερώτηση προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών Αλέξη Τσίπρα και προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Ο Νίκος Νικολόπουλος στηλιτεύει και εγκαλεί την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, η οποία  δυστυχώς, καταπώς αποδεικνύεται έχει αναλάβει εργολαβικά τη σπίλωση του νεκρού Κωνσταντίνου Κατσίφα, από τα όπλα των αλβανικών ειδικών δυνάμεων, ανήμερα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ. Η πρώτη διαρροή ήρθε μέσω τηλεγραφήματος υπό τον τίτλο “Δεν υπάρχουν στοιχεία σύνδεσης της συμπλοκής στην Αλβανία με τη σημαία” και αποδόθηκε σε αρμόδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., με τις πληροφορίες να χρησιμοποιούν ακόμα και το όνομα του ίδιου του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες επικοινώνησε με τον Αλβανό ομόλογό του.

Ακολούθως, ο ανεξάρτητος βουλευτής παρατηρεί ότι: «τέτοιου είδους ενημερώσεις και μάλιστα για τόσο σοβαρά ζητήματα, θα περιμέναμε από το αρμόδιο υπουργείο Εξωτερικών και όχι από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία δεν έχει καμία θεσμική αρμοδιότητα, ούτε και δυνατότητα πρωτογενούς πληροφόρησης. Στην πραγματικότητα μετατράπηκε σε μεταφορέα στην ελληνική κοινή γνώμη της εκδοχής που προωθεί η αλβανική αστυνομία.

Σαν να μην έφθανε αυτό, ήρθε η δεύτερη διαρροή, μέσω τηλεγραφήματος και πάλι, αυτή τη φορά υπό τον τίτλο “Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.”, κάνοντας λόγο για σύλληψη του Κατσίφα το 2008 στο Χαλάνδρι για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης.

Την ίδια ώρα, το υπουργείο των Εξωτερικών, επικεφαλής του οποίου εδώ και λίγες ημέρες είναι πλέον ο ίδιος ο πρωθυπουργός, έχει αρκεστεί στην αρχική “αυστηρή” του ανακοίνωση, μέσω της οποίας χαρακτήρισε το γεγονός “απαράδεκτο”, μη τολμώντας καν την απάντηση στο τιτίβισμα του Αλβανού πρωθυπουργού, ο οποίος -ούτε λίγο ούτε πολύ- χαρακτήρισε τον νεκρό Κατσίφα και εξτρεμιστή και τρελό»!

Σε άλλο σημείο της ερώτησής του, ο Νίκος Νικολόπουλος συμπεραίνει ότι είναι κάτι περισσότερο από εμφανές, ότι η ελληνική κυβέρνηση, αδυνατώντας να διαχειριστεί ένα ακόμη ζήτημα, αυτή τη φορά επέλεξε να χρησιμοποιήσει εξόφθαλμα την ΕΛ.ΑΣ., με την φυσική της ηγεσία να παρουσιάζεται για άλλη μία φορά κάτι περισσότερο από πρόθυμη να κάνει τη «δουλειά». Ασχέτως βέβαια εάν πρόκειται για την ίδια Αστυνομία, η οποία στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της κάθε μέρα που περνά αποδεικνύει ολοένα και μεγαλύτερες παθογένειες στην αντιμετώπιση του εγκλήματος.

Ασχέτως εάν πρόκειται για την ίδια Αστυνομία, η οποία, ενώ παρακολουθεί εξ αποστάσεως τα έργα και τις ημέρες της συνεργαζόμενης αλβανικής και ελληνικής μαφίας, επί αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα βγάζει το νταηλίκι της στη μαθητική πορεία, στη πλατεία του Συντάγματος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ολοκληρώνει την κοινοβουλευτική του παρέμβαση με τα εξής πέντε καυτά ερωτήματα:

1ον Αυτοβούλως ή κατόπιν «οδηγιών» της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ υιοθέτησε πάραυτα και με εγκληματική επιπολαιότητα, την εκδοχή των Αλβανών για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα;

2ον Θα ζητήσετε την παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ για προσβολή της μνήμης του ηρωικού πατριώτη Βορειοηπειρώτη;

3ον Θα απαιτήσει η Ελληνική Κυβέρνηση τη διερεύνηση, από Έλληνες πραγματογνώμονες, των συνθηκών της δολοφονίας;

4ον Πώς προτίθεσθε να ενεργήσετε προκειμένου να προστατευθεί ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου από το μίσος του αστυνομικού κράτους της Αλβανίας;

5ον Με ποιες πρωτοβουλίες της Ελληνικής πλευράς θ΄ αναγκασθούν, επιτέλους, οι Αλβανοί να σεβασθούν το διεθνές δίκαιο;

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος