Loading...
 Start Page
Η ENF καλωσορίζει τη Νέα Δεξιά στην ευρωομάδα της

Την … αγκαλιά της στη «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη, ανοίγει η ευρωομάδα της ENF (Europe for Nations and Freedom) της οποίας ηγείται η Μαρίν Λεπέν.

 

Το καλωσόρισμα εξάλλου απηύθυναν εκπρόσωποι της ENFπου βρέθηκαν στην Αθήνα, με αφορμή την εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις της «Νέας Δεξιάς» για το δημογραφικό και το μεταναστευτικό.

 

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν η αγγλίδα ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος της ENF Janice Atkinson, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ENF Dietmar Holzfeind και o ευρωβουλευτής του Κόμματος της Ελευθερίας της Ολλανδίας André Elissen οι οποίοι και εκφώνησαν σύντομο χαιρετισμό.

 

«Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην ευρωπαϊκή οικογένειά μας.

 

Οπουδήποτε στην Ευρώπη, αναδύονται νέα κόμματα στα δεξιά. Είναι σημαντικό να συνδυάσουμε τη δύναμή μας σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

 

Μόνο συνδυάζοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να ανταγωνιστούμε την αριστερή ελίτ» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του André Elissen, ο οποίος μάλιστα εντόπισε και πολλά κοινά σημεία ανάμεσα στα προγράμματα της «Νέας Δεξιάς» και του ENF.

 

Για … του λόγου το αληθές ο Φαήλος Κρανιδιώτης στην δική του ομιλία ανέδειξε αυτές τις κοινές «αρχές».

 

Ως προς το δημογραφικό ο κ. Κρανιδιώτης ανέφερε ότι το κράτος επιλέγει να επιδοτεί τις εκτρώσεις αλλά όχι τις εξωσωματικές και καταργεί ουσιαστικά τις συντάξεις χηρείας, «τιμωρώντας πάρα πολλές μανάδες που έκατσαν στο σπίτι τους και μεγάλωσαν ελληνόπουλα».

 

«Μόνο το 2017, έως τον Σεπτέμβριο, είχαμε 89.000 θανάτους και μόνο 61.000 γεννήσεις, δηλαδή μόνο μέσα σε 9 μήνες αφανίστηκε από τον χάρτη μια μικρή ελληνική πόλη» είπε.

 

Αναφορικά με το μεταναστευτικό ζήτημα υπογράμμισε ότι «η μετανάστευση είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα, προνόμιο που υπόκειται στους περιορισμούς της εθνικής βούλησης κάθε κυρίαρχου κράτους, της ασφάλειας, της εθνικής και κοινωνικής συνοχής και της ευημερίας του» καθώς και ότι «δεν μπορεί να υπάρχει μια ενιαία ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική», καθώς «άλλες οι ιδιαιτερότητες, οι γεωγραφικές συνθήκες και οι απαιτήσεις της ασφάλειας κάθε χώρας».

 

«Το μόνο που θα τους επιτρέπεται, κι αυτό κατόπιν αδείας του κράτους, είναι η παροχή δωρεάν ιατρικής και επισιτιστικής βοήθειας στα κλειστά κέντρα κράτησης των παράνομων μεταναστών, σε χώρους μακριά από τα αστικά κέντρα» πρόσθεσε.

 

Κλείνοντας δε, επανήρθε στη βασική θέση της Νέας Δεξιάς ότι «το μονοπώλιο της βίας στη δημοκρατική πολιτεία ανήκει αποκλειστικά στα όργανα του κράτους όταν εφαρμόζουν τους νόμους». «Την ανομία την πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι.

 

Ως τώρα έχουν χαθεί ζωές, στα Εξάρχεια, στην Αμφιάλη, στο Νέο Ηράκλειο, και εμείς δεν χαραμίζουμε τη ζωή κανενός ελληνόπουλου» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.

 

Από ελληνικής πλευράς, στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ο πρόεδρος του κόμματος «Ρίζες» Βασίλης Καπερνάρος, το μέλος της διοικούσας επιτροπής του κόμματος «Ελεύθερη Πατρίδα» κ. Γιάννης Μήτσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Βασίλης Ροζής και ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης.

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος