Loading...
 Start Page
«ΑΧΤΑΡΜΑΣ» ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ… ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ: Με «πράσινο» επικεφαλής, ροζ απόχρωση… και στήριξη από Αδωνι Γεωργιάδη

Πέντε κρίκοι… ένα Επιμελητήριο! Κάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο Αχαΐας, αφού η «αγωνία» μελών του Επιμελητηρίου και κομματικών παραγόντων να βρουν επικεφαλής και να σχηματίσουν παράταξη που θα αντιπαλεύεται την σημερινή διοίκηση…. μετετράπη… σε «αχταρμά»! Με μπλε, πράσινους αλλά… και ροζ κόκκους! «Ροζ» από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού μέχρι και ο πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και νυν δημοτικός Σύμβουλος Πάτρας αλλά και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγωτόπουλος εμπλέκεται.

 

Στην όλη ιστορία όμως, και μετά τις αποκαλύψεις του «Κόσμου» φαίνεται πως πλέον ο Νίκος Νικολόπουλος ετέθη εκτός! Προφανώς τον «άδειασαν» αφού προτίμησαν να «συστεγαστούν» με την προσπάθεια των Θανάση Νταβλούρου και Ανδρέα Μαζαράκη (Προέδρου ΝΟΔΕ) οι οποίοι έχοντας στο πλευρό τους τον Αδωνι Γεωργιάδη, επιθυμούν διακαώς να χειριστούν την κατάσταση στην Πάτρα και την Αχαΐα ευρύτερα «δια λογαριασμό» του αντιπροέδρου της ΝΔ.

 

Ο «Κόσμος» αποκαλύπτει σήμερα ότι στις περισσότερες επαφές με επιχειρηματίες που έκαναν οι κύριοι Νταβλούρος και Μαζαράκης, τηλεφωνούσαν επί τόπου… στον Αδωνι Γεωργιάδη και «τον έβαζαν» να…. πει μία καλημέρα στον «υποψήφιο» για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο, ώστε να του επιβεβαιώσουν πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στηρίζει την προσπάθεια.

 

Μετά από όλα αυτά, ο επιχειρηματίας Αντώνης Κουνάβης και οι συν αυτώ που είχαν πραγματοποιήσει το πρώτο ραντεβού με τον Νίκο Νικολόπουλο στα γραφεία της Minoan Lines… αποφάσισαν να «αδειάσουν» τον ανεξάρτητο βουλευτή. Προφανώς τους «βόλευε» η κίνηση των Νεοδημοκρατών και μάλιστα με επικεφαλής τον πρώην υποψήφιο της παράταξης Αμβρόσιου Μεντζελόπουλου στο Επιμελητήριο και προερχόμενο από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ… Παναγιώτη Κρίκη!

 

Ο οποίος μάλιστα εκτός των άλλων ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Παναγιωτόπουλου. Προφανώς λοιπόν οι εμπνευστές του σχεδίου θεωρούν ότι θα εμφανίσουν ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο (άσχετα με το αν ο Άδωνις στηρίζει) ώστε να «χτυπήσουν» και σταυρούς από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σύσκεψη στο γραφείο της Μαρίας Φιλοπούλου

 

Είναι γνωστό πως στην κίνηση συμμετέχει και η ναυτιλιακή πράκτορας Μαρία Φιλοπούλου. Προ ημερών έγινε και σύσκεψη στο γραφείο της με συμμετοχή μικρού αριθμού επιχειρηματιών και «εξασφάλισε» και την συμμετοχή του επιχειρηματία Χρήστου Σολωμού στο ψηφοδέλτιο, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές είχε κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Αμβρόσιου Μεντζελόπουλου.

 

Έχουν και γραφείο Τύπου

 

Η κίνηση έχει προχωρήσει και σε συζητήσεις για συγκρότηση Γραφείου Τύπου. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν «κλείσει» τους δημοσιογράφους Ανδρέα Χριστόπουλο και Γιώργο Καρβουνιάρη.

 

Η στάση Νικολόπουλου

 

Μπορεί ο Νίκος Νικολόπουλος να έφαγε σουβλάκια στα γραφεία της Minoan Lines στο πρώτο ραντεβού που έγινε για την συγκρότηση της νέας παράταξης και μάλιστα η όλη προσπάθεια να ετέθη «υπό την αιγίδα» του, φαίνεται όμως πως στην πορεία οι «εμπνευστές» του σχεδίου «άλωσης» του Επιμελητηρίου Αχαΐας σκέφθηκαν πως… δεν θα είχαν «τύχη» με έναν ανεξάρτητο βουλευτή, όσο μαχητικός και αν έχει αποδείξει πως είναι. Στράφηκαν λοιπόν στο δίδυμο Νταβλούρου – Μαζαράκη, οι οποίοι εν αγνοία της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ και παρά τις οδηγίες του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ενεργούσαν… αυτόβουλα (υπό την «σκέπη» και «κάλυψη» του Αδωνη Γεωργιάδη).

 

Έτσι ο Νίκος Νικολόπουλος «αδειάστηκε» από εκείνους… που ουσιαστικά τον είχαν καλέσει, αφού σε καμία των περιπτώσεων δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τους Θανάση Νταβλούρο και Ανδρέα Μαζαράκη. Είναι χαρακτηριστική η επίθεση που προ ημερών έκανε στον γραμματέα της ΝΔ κ. Αυγενάκη που ήταν ο προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ στην κομματική εκδήλωση στην Κλειτορία: «Ο κ. Αυγενάκης ας μην ανησυχεί για το Επιμελητήριο Αχαΐας. Όσα κυοφορούνται, εξελίσσονται και θα γίνουν, θα τα μάθει. Εκ των υστέρων… Όπως πάντα». Ωστόσο μετά από αυτή την δήλωση, σταμάτησε να κάνει «πάταγο» (όπως ξέρει να κάνει). Προφανώς επειδή πληροφορήθηκε το πρασινογαλάζιοροζ εγχείρημα υπό τους Αδωνι – Νταβλούρο – Μαζαράκη!

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2018 Νίκος Ι. Νικολόπουλος Βουλευτής Αχαϊας