Loading...
 Start Page
«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ… ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»!!!!!  Αποκαλύψεις για τα αγροτεμάχια της Μαρέβα και του Κυριάκου στην Τήνο, για την Off shore στον Άγιο Βικέντιο και τις τρεις βίλες στον.. Άγιο Πέτρο

 

Ν. Νικολόπουλος: «Δεν είναι νοητό σε μια τόσο κρίσιμη για τη χώρα και το χώρο περίοδο,

να «σέρνονται» τέτοιου είδους καταγγελίες και να μένουν αναπάντητες.

Είναι ζήτημα ηθικής τάξεως και Δημοκρατίας. αποτελεί υποχρέωση του κ. Μητσοτάκη,

και των αρμόδιων αρχών, να ξεκαθαρίσουν δίνοντας τις αναγκαίες εξηγήσεις

και τα απαραίτητα στοιχεία»

 

 

Στην Βουλή και στους οικονομικούς εισαγγελείς όσα ακούστηκαν

στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Μαξίμου Ακούει;»

 

Σοβαρές αποκαλύψεις έγιναν, όπως και καταγγελίες ειπώθηκαν, υπό μορφή «red pepper ερωτημάτων», που μετά επιτάσεως ζητούν επαρκείς απαντήσεις από τις αρμόδιες ελεγκτικές και εισαγγελικές αρχές, καθώς και την κυβέρνηση, στις δύο τελευταίες τηλεοπτικές εκπομπές του Νίκου Νικολόπουλου, «το Μαξίμου Ακούει» στο kontra channel.

Στο τηλεοπτικό πάνελ συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι Γ. Ντάσκας, Σπ. Τρύψας και Π. Κουρτσίδης και μεταξύ των «καυτών θεμάτων» που συζητήθηκαν, ήταν: αν όντως υπάρχουν 6 εκατομμύρια ευρώ κάπου κρυμμένα (και που;) από την Μαργαρίτα -χωρίς να έχει αποδώσει φόρο-, τα οποία φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων «Kontra News» και «Ντοκουμέντα».

Επίσης με βάσει τα όσα παραθέτει στο τελευταίο της βιβλίο η Δήμητρα Παπανδρέου, η Μαργαρίτα φέρεται να έχει αποκομίσει η ίδια τα εκατομμύρια, όταν και υπέγραψε το διαζύγιο στον Αντρέα Παπανδρέου προκειμένου να νυμφευθεί την Δήμητρα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα πάει στην Βουλή το θέμα της δήλωσης και της φορολόγησης των 6 εκ. ευρώ, αλλά και τα «πόθεν» αυτά προέκυψαν-συγκεντρώθηκαν, καθώς ουδέποτε δηλώθηκαν.

 

Το κουαρτέτο έχει προσυμφωνήσει με την Κυβέρνηση το ασφαλιστικό.

 

Σημαντικές ειδήσεις ακούσθηκαν και σχετικά με το ασφαλιστικό, όπου ο web editor του RedPepperNews.gr, Πάρις Κουρτζίδης, αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε δρομολογηθεί -και σήμερα όντως επιβεβαιώθηκε- μεταξύ κ. Γιώργου Κατρούγκαλου και δανειστών για τις 8 Ιανουαρίου 2016, προκειμένου να παρουσιαστεί η ελληνική πρόταση για το ασφαλιστικό και να ξεκινήσει η τελική διαδικασία διαπραγμάτευσης, με βάση το προσχέδιο της κυβέρνησης το οποίο αναμένεται την ίδια μέρα να δοθεί και στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το κουατρέτο πρόκειται να αποδεχτεί το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης να προωθήσει και να ξεμπερδέψει πρώτα το ασφαλιστικό, αφήνοντας για την άνοιξη το φορολογικό των αγροτών, καθώς και ότι άλλο δυσβάσταχτο απαιτείται να δρομολογηθεί.

 

 

 

 

 

Τα αγροτεμάχια του Κυριάκου, της Μαρέβα και η εμπλοκή του φυγόδικου Χριστοφοράκου

 

Το θέμα όμως που έκλεψε την παράσταση ενόψει και της εκλογής αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν η εμπεριστατωμένη συνέχεια που δόθηκε, σχετικά με τις αποκαλύψεις για τα αγροτεμάχια της Μαρέβας και του Κυριάκου στην Τήνο, όπου μεταξύ άλλων φέρεται να εμπλέκονται με τον φυγόδικο πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens στην Ελλάδα, Μ. Χριστοφοράκο.

Αποκαλύψεις που εγείρουν μείζον νομικό, ηθικό και πολιτικό ζήτημα.

Λίγες μόλις ημέρες πριν από το δεύτερο γύρο για την ανάδειξη Προέδρου της ΝΔ.

Από την άποψη αυτή, αποτελεί πολιτική και ηθική υποχρέωση του κ. Μητσοτάκη, και των αρμόδιων αρχών να ξεκαθαρίσουν σχετικά με το πώς έχει η κατάσταση, δίνοντας τις αναγκαίες εξηγήσεις και τα απαραίτητα διευκρινιστικά στοιχεία.

Δεν είναι νοητό σε μια τόσο κρίσιμη για τη χώρα και το χώρο περίοδο, να «σέρνονται» τέτοιου είδους καταγγελίες-ερωτήματα και να μένουν αναπάντητα.

Είναι ζήτημα ηθικής τάξεως και δημοκρατίας.

Η χώρα και η Δημοκρατία χρειάζονται μια Αξιωματική Αντιπολίτευση μαχητική και αξιόπιστη, που την ηγεσία της δεν θα τη βαραίνει ούτε μία σκιά υποψίας για οποιασδήποτε μορφής “ομηρία”…»!

 

Οι οικονομικοί εισαγγελείς θα ελέγξουν την off shore “mistras holding litimed” του Αγ. Βικεντίου;

 

Ιδού όμως τι ακριβώς καταγγέλθηκε ή και ετέθη ως «καυτό ερώτημα» , από τον web editor του ειδησεογραφικού portal, RedPepperNews.gr, δημοσιογράφο και έγκριτο πολιτικό συντάκτη, Πάρι Κουρτζίδη, σχετικά με την off shore εταιρία «Mistras Holding Limited», με έδρα το φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικεντίου (Trusthouse 112 Bondie Street, ΑΦΜ 800300662), που επιδόθηκε εκείνη την εποχή σε αγοραπωλησίες γης τόσο στην Αττική, όσο και σε νησιά, όπως είναι η Αντίπαρος, οι Σπέτσες, η Τήνος.

Το «θαύμα» του Αγ. Βικεντίου..περιουσία 1,5 εκ ευρώ τους κόστισε μόλις 62,486 ευρώ

Το 2002, στην περιοχή Χαλακιά Αγίου Πέτρου Καρδιανής Τήνου, αγοράστηκαν 24,6 στρέμματα από την Μαρέβα, σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω της παραπάνω offshore εταιρείας, τα οποία φέρονταν να είχαν πραγματική αξία ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά τελικά κόστισαν στο ζεύγος μόλις 62.486 ευρώ!

 

Άλλη τιμή για Χριστοφοράκο!!!

 

Την ίδια ακριβώς στιγμή, που ο Μ. Χριστοφοράκος αγόραζε από τον ίδιο προμηθευτή το διπλανό ακίνητο με 810.000 ευρώ, που μάλιστα χρειάστηκε να πάρει ακόμη και εσωτερικό δάνειο από την Siemens Hellas, της οποίας ήταν επικεφαλής, για να μπορέσει να το αποκτήσει.

 

Στον Άγιο Πέτρο…. Τρεις όμορφες βίλες έφτιαξαν τα δύο στελέχη της siemens

 

Τα δύο στελέχη της γερμανικής εταιρείας και το ζεύγος Μητσοτάκη μάλιστα προχώρησαν στην κατασκευή των όμορων εξοχικών κατοικιών τους στην Τήνο. Την περίοδο εκείνη να σημειωθεί ότι η κυρία Ελένη Δενδρινού, κατείχε υψηλόβαθμη θέση στο εν Αθήναις υποκατάστημα της Deutsche Βank, όπου και είχε αναπτύξει έντονη σχέση φιλίας με την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία επίσης εργάστηκε στη γερμανική τράπεζα.

 

Ο ίδιος κατασκευαστής για τους τρεις φίλους και γείτονες…

 

Με την αγορά του οικοπέδου στη μαγευτική παραλία του Αγίου Πέτρου, λοιπόν, στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε τακτικός επισκέπτης της Τήνου. Πολλές φορές τα καλοκαίρια εμφανιζόταν στο νησί παρέα με τους Χριστοφοράκο – Δενδρινό. Ήταν τότε που ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε στην ανέγερση της εν λόγω εξοχικής κατοικίας, μετά και την κατάτμηση του προνομιούχου αγροτεμαχίου.

Κατασκευαστής της εξοχικής κατοικίας, καθώς και εκ των συνιδιοκτητών του αγροτεμαχίου των 24,6 στρεμμάτων, ήταν ο κ. Κ. Βαφειάδης. Το αξιοπερίεργο και ίσως τυχαίο του πράγματος είναι ότι ο ίδιος πολιτικός μηχανικός κατασκεύασε και τις εξοχικές κατοικίες των δύο τότε υψηλόβαθμων στελεχών της Siemens στην περιοχή Τριαντάρος, όπως και τη δική του…

Να διευκρινιστεί ότι το «πέτρινο εξοχικό» είχε περάσει στην κυριότητα της συζύγου του βουλευτή της ΝΔ. Σύμφωνα με κτηματομεσίτες του νησιού, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι, επρόκειτο να το πουλήσει, έναντι υψηλού τιμήματος σε σχέση με την αξία αγοράς του, ενδεχομένως αποκομίζοντας ένα μεγάλο κέρδος: 2.000-3.000%!

 

Το έσχες του Κυρ. Μητσοτάκη….

 

*Η περίπτωση Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μια από τις πάμπολλες, όπου πολιτικοί κατηγορούνται (δικαίως ή αδίκως) να έχουν δεχθεί δώρα ή και πολιτικό χρήμα. Είναι πάντως ευρέως γνωστό ότι, η οικογένεια Μητσοτάκη διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, τον «αμαρτωλό γενικό διευθυντή» της Siemens Hellas μέχρι τον Δεκέμβρη του 2007, όπου περιέργως διέφυγε. Έτσι, από δημοσιογραφική «διαστροφή», ανατρέξαμε στις πρώτες δύο δηλώσεις περί «πόθεν έσχες» που έχει υποβάλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα έτη 2004 – 2005, όταν και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής ΝΔ. Σε αυτή του 2004 δήλωσε εισόδημα 416.610,31 ευρώ και, μεταξύ των άλλων ακινήτων, ένα διαμέρισμα 84 τμ στην Νέα Υόρκη, αξίας 447.542,94 δολαρίων.

Στη δήλωση του για το 2005 αναφέρει εισόδημα 94.768 ευρώ, τα ακίνητα της προηγούμενης δήλωσης, καθώς και καταθέσεις 621.591 ευρώ. Στις αναγκαίες διευκρινήσεις του, αναγράφει ότι τα 605.000 ευρώ αποκτήθηκαν από εκποίηση κληρονομητέου ακινήτου (στις ΗΠΑ) 358.000 ευρώ, τα δε υπόλοιπα 247.000 ευρώ από συμφωνία διανομής αποκτημάτων στο γάμο…

 

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος