Loading...
 Start Page
Κίνημα υπερπολιτικό όπου οι προοδευτικές κατακτήσεις συνυπάρχουν με τις παραδοσιακές  και δεν αλληλοεχθρεύονται

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ … «ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ»!

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου, αλήθειες που σφάζουν…

 

«Οι αριστεροί Φιλη-Μουζάλες κ.λ.π. προοδευτικοί της «παπαρδέλας» και της νέας διεθνιστικής τάξης μαζί με τους δεξιό-νεοφιλελεύθερους Μητσοτακαίους που θέλουν και παλεύουν για την εγκαθίδρυση της πολυπολιτισμικότητας που επιβάλλει η παγκοσμιοποίηση, πρέπει να καταλάβουν ότι οι Έλληνες δεν αποδεχόμαστε τις επικίνδυνες ατζέντες της νέας τάξης που εξέθρεψε τον ισλαμοφασισμό. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είμαστε με την Ευρώπη των πατρίδων και όχι με την Ευρώπη των απάτριδων »

 

Αυτά ακούστηκαν εμφαντικά μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΑΚΟΥΕΙ;».

Μεταξύ των διακεκριμένων καλεσμένων του Νίκου Νικολόπουλου ήταν και ο Καθηγητής Φιλοσοφίας στο Παρίσι κ. Δημοσθένης Δαβέτας ο οποίος μίλησε για την " συντηρητική επανάσταση " που αυτό τον καιρό συντελείται στη Γαλλία.

 

ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

 

Συγκεκριμένα ο καθηγητής κ. Δ. Δαβέτας τόνισε ότι «γιγαντώνεται ένα κίνημα Γάλλων πολιτών, που αντανακλά τις τωρινές ευρωπαϊκές ανησυχίες και οι οποίες εκφράζονται καθημερινά με ποικίλες πρωτοβουλίες.

Οι Γάλλοι πολίτες -για παράδειγμα- έφτιαξαν ένα ρωμαλέο κίνημα που λέγεται "διαδήλωση για όλους" και που δραστηριοποιείται πολύ έντονα και μαζικά τα δυο κυρίως τελευταία χρόνια.

 

Οι Γάλλοι αντιδρούν στην σχετικοποίηση των παραδοσιακών αξιών και στην απομυθοποίηση αξιών που αφορούν πατριωτικές και θεολογικές αξίες. Αντιδρούν στην διάλυση του θεσμού της οικογένειας και στην απομυθοποίηση του. Αντιδρούν σ’ αυτό που όλοι θεωρούν πια δεδομένο δηλαδή στο τέλος του έθνους και της ιστορικής μνήμης των κρατών. Και κυρίως αντιδρούν στο ηθελημένο τέλος των συνόρων και της εθνικής ταυτότητας όπως και στην καταστροφή της πολιτισμικής μνήμης, μέσα από μια δήθεν "προοδευτική" λογική που ισοπεδώνει τις παραδοσιακές αξίες και ωθεί τους νέους σε κυνικό υλισμό κι από πνευματικοποίηση της ζωής».

 

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ «ΑΜΟΡΑ ΛΙΣΤΙΚΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

 

Ο κ. Δ. Δαβέτας και οι άλλοι καλεσμένοι, απάντησαν σε πλήθος σχετικών ερωτημάτων που ετέθησαν από τηλεθεατές. Ο Νίκος Νικολόπουλος μάλιστα συμφώνησε πως «η αμοραλιστική πραγματικότητα που ζουν οι νέοι και η έλλειψη αξιών, τους ωθεί σε ακρότητες όπως ο τζιχαντισμός ή η αναρχία ή ο νεοναζισμός ή η ακροαριστερά συμπεριφορά.

 

Στην ίδια εκπομπή ο Νίκος Νικολόπουλος επεσήμανε: Εάν οι Ισλαμιστές τρομοκράτες πραγματοποιήσουν τις απειλές τους και συνεχίσουν τις επιθέσεις σε ευρωπαϊκές χώρες, τότε πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανόν να επιστρέψουμε στην εποχή των κλειστών συνόρων μεταξύ των κρατών της Ε.Ε.

 

Δηλαδή θα έχουμε μια μεγάλη ήττα της ευρωπαϊκής ιδέας. Η Ευρώπη πληρώνει σήμερα το τίμημα επιλογών που την απομάκρυναν από τις ευρωπαϊκές αξίες, που την μετέτρεψαν από «Ευρώπη των Εθνών» σε «ένωση τραπεζών» και από «κιβωτό δημοκρατίας και αξιών» σε «απνεμαύτιστο χώρο ολιγαρχιών και μονοπωλίων».

 

Οι προοδευτικές κατακτήσεις συνυπάρχουν με τις παραδοσιακές και δεν αλληλοεχθρεύονται μεταξύ τους.

Πρέπει να υπογραμμισθεί ότι ήταν πάρα πολλοί οι τηλεθεατές που παρενέβησαν και έθεσαν με μεγάλη οξύτητα το θέμα της άμεσης όρθωσης εμποδίων στην αλόγιστη ροή μεταναστών και προσφύγων από την Τουρκία.

Να μπει μαχαίρι στην εισβολή των χιλιάδων απρόσκλητων Αφροασιατών, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Νικολόπουλος στο Μαξίμου, προτείνοντας την φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας.

 

Με μεγάλη οργή και αγανάκτηση οι τηλεθεατές επίσης τόνισαν πως νοιώθουν να γίνεται από τους ακραίους Ισλαμιστές μια επίθεση στον τρόπο ζωής τους. Κοινός τόπος όλων πάντως ήταν «Η επίθεση που γίνεται στις θεμελιώδεις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της εθνικής μας ιδιοπροσωπίας και παράδοσης.

 

Χρειάζεται μια σαφής απάντηση από ένα νέο κίνημα ισχυρό τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αντιληφθούν οι πάντες πως δεν μπορούν να μας επιβάλλουν τον φόβο».

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος τέλος, αναρωτώμενος εάν «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΑΚΟΥΕΙ» είπε:

 

Θα ξεβουλώσουν επιτέλους τα αυτιά τους μετά το «μεγάλο μπαμ» των Βρυξελλών;

Επιτέλους θα ανοίξουν τα μάτια τους οι Τσίπρας και Μητσοτάκης στο εμφανές και το αυτονόητο;

Ποιος δεν αντιλαμβάνεται πως η κλιμακούμενη ισλαμική τρομοκρατία στην καρδιά της Ευρώπης είναι απόλυτα συνυφασμένη με το μέγεθος του μουσουλμανικού πληθυσμού που φωλιάζει στην κάθε χώρα της.

Το αυτό ισχύει για την πατρίδα μας. Όσο περισσότεροι μουσουλμάνοι εγκαθίστανται νομίμως ή παρεισφρείουν παράνομα και λαθραία στην Ευρωπαϊκή Χριστιανική Ελλάδα, τόσο πιο εκτεταμένο καθίσταται το εύφορο έδαφος μέσα από το οποίο εκβλαστάνει το τζιχάντ. Θα διευκολύνουμε τον ιερό πόλεμο εναντίον μας δηλαδή όσων είχαμε την αφέλεια να θεωρήσουμε ότι θα μπορούσαμε να τους ενσωματώσουμε στην «αμαρτωλή», την «άθεη» και «διεφθαρμένη» ευρωπαϊκή δημοκρατική κοινωνία μας...

 

«ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΑΚΟΥΕΙ;» Δεν μπορεί να παριστάνουν τους ανήξερους που αγνοούν πως σε μια πλειάδα σημαντικών ζητημάτων, και ατομικών δικαιωμάτων, οι μουσουλμάνοι δεν θέλουν να δεχτούν συμβιβασμούς! Έχουν προκλητικά αποδείξει ότι δεν θέλουν να σεβαστούν δημοκρατικές αρχές και ιδανικά αγάπης, αδελφοσύνης- ισότητας, ανεξιθρησκείας κ.α. αφού αυτά απέχουν έτη φωτός από τη δικιά τους θρησκεία και κοσμοθεωρία.

 

Έχουμε τρανά και ζωντανά παραδείγματα;

Κοιτάξτε χώρες που φαινομενικά δεν είχαν παλαιότερα προβλήματα με μουσουλμάνους γηγενείς ή με εισαγόμενους, όπως η Ισπανία, η Σουηδία, η Ιταλία και η Δανία και όμως να που τώρα πια τα κρούσματα βίας, μισαλλοδοξίας, σεξιστικών απειλών και βιασμών έχουν αυξηθεί επικίνδυνα.

 

Οι επεκτατικές τάσεις Ισλαμοποίησης, θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια, αν δεν ανακοπεί άμεσα η εισβολή των αφροασιανών μεταναστών, αν δεν κοπεί με το μαχαίρι η υδάτινη λαθρομεταναστευτική ροή.

Πρέπει να προλάβουμε, για να μην ζήσουμε κι εμείς σκηνές αλλοφροσύνης τύπου Βρυξελλών, λόγω του αδιέξοδου εγκλωβισμού τους στην πατρίδα. Εικόνες που δυστυχώς ήδη βλέπουμε στο κέντρο της Αθήνας, στην σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης, στην Χίο κ.α.

 

Το ΜΑΞΙΜΟΥ πρέπει να συνέλθει από τον πολιτικό και επιχειρησιακό λήθαργο που βρίσκεται.

 

 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος