Loading...
 Start Page
Πυρηνικός ‘πόλεμος’ μεταξύ Βερύκιου-Νικολόπουλου. Σκληρές εκφράσεις για ‘εκβιασμούς’ και ‘συμβόλαια’ με εντολέα το Μαξίμου

Και ξαφνικά: Πυρηνικός πόλεμος! Ο Δήμος Βερύκιος απασφάλισε από την συχνότητα του Alpha989 και την τηλεόραση του Αlpha και την εκπομπή ‘Happy day’ αποκαλύπτοντας σημεία και τέρατα για σύστημα που -σύμφωνα με όσα είπε- λειτουργεί εντός του Μαξίμου, στοχοποιεί επιχειρηματίες και εκβιάζει κρατικούς λειτουργούς και δικαστικούς. Στο στόχαστρο του κυνηγού-ρεπόρτερ (γυρίζω και… μυρίζω) μπήκε ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.

 

Ο Βερύκιος πέταξε βόμβες, μιλώντας για «σουλάτσα» αλλά και πιέσεις του Νικολόπουλου προς τους κρατικούς λειτουργούς που έχουν ως στόχο να πλήξουν τον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος ως γνωστόν (όπως και οι περισσότεροι επιχειρηματίες) έχει ανοικτά μέτωπα στον χώρο της Δικαιοσύνης και της φορολογικής Αρχής. Η αιτία, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, είναι η «πόρτα» που εισέπραξε ο ανεξάρτητος βουλευτής από την διοίκηση της επιχείρησης όταν πρότεινε την παρουσίαση της εκπομπής «Το Μαξίμου ακούει». «Από την μία θα είχαμε το Τσαντίρι και από την άλλη το Μαξίμου», είπε ο Βερύκιος ο οποίος έκανε λόγο για ερωτήσεις που κατατίθενται κατόπιν της εγκρίσεως του Μαξίμου καθώς, όπως σημείωσε, πολλές φορές τις ερωτήσεις τις απαντά ο ίδιος ο Τσίπρας στην ώρα του πρωθυπουργού.

 

Η απάντηση Νικολόπουλου

 

Η απάντηση του Ν. Νικολόπουλου ήρθε μέσω επιστολής του στο olympia.gr. O βουλευτής εξιστορεί την κοινοβουλευτική του δράση και την «μαχη» που δίνει για την πάταξη της διαφθοράς. «Σε ό,τι αφορά την γελοία κατηγορία ότι είμαι το «πιστόλι» της κυβέρνησης, αν ήταν έτσι, μάλλον δεν θα με είχαν διαγράψει, ούτε θα με είχαν αποκλείσει από το υπουργικό συμβούλιο με τη φτηνή δικαιολογία της «ομοφοβίας». Και για να μην μείνει αναπάντητο το ερώτημα, ναι, καλωσόρισα το Νίκο Παππά στην Πάτρα παρουσία πολλών συμπολιτών, αλλά όπως και ο ίδιος ξέρει, έχω συγκρουστεί πολλές φορές » με τη λογική και την πολιτική που έχουν επιβάλλει οι δανειστές, ψηφίζοντας «ΟΧΙ», αναφέρει.

 

Οι «ευχές» του Δήμου

 

Ακολούθησε απάντηση από την πλευρά Βερύκιου και πάλι μέσω του Olympia. Μέσω αυτής ο δημοσιογράφος καλεί τον Νικολόπουλο να αφήσει ανεπηρέαστη την Δικαιοσύνη αλλά και τις φορολογικες Αρχές να κάνουν την δουλειά τους. «Οι συνεχείς επαναλαμβανόμενες ιδίου περιεχομένου ερωτήσεις σας στην Βουλή για μια πολύ συγκεκριμένη χρονική περίοδο εστιάζονται στον Δ Κοντομηνά ο οποίος είναι γνωστό και δεν το έκρυψε ποτέ ότι έχει υποθέσεις ανοιχτές με την Εφορία και την Δικαιοσύνη . Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται με στεντόρεια φωνή ότι και οι κατηγορίες αλλά και ο φορολογικός έλεγχος θα καταπέσουν στα Δικαστήρια. Εσείς όμως προφανώς ΔΕΝ θέλετε τα Δικαστήρια να λειτουργήσουν ανεπηρέαστα για υποθέσεις που έχουν πάρει τον δρόμο τους, αλλά κάνοντας κατάχρηση της ιδιότητας σας έχετε στοχοποιήσει τον συγκεκριμένο επιχειρηματία με δημόσιες αναφορές σας , μηνύσεις σας και δημιουργία κλίματος επηρεασμού κρατικών λειτουργών. Αυτό , αν σας ενδιαφέρει η προσωπική μου γνώμη, το θεωρώ εκτέλεση συμβολαίου εξόντωσης του και θα σας εξηγήσω γιατί διατυπώνω αυτή την κρίση μου», γράφει μεταξύ άλλων.

 

Το ereportaz πάντως είναι σε θέση να γνωρίζει ότι σε δικαστικό επίπεδο επικρατεί έντονος προβληματισμός εξαιτίας επιχειρηματικών αλλά και πολιτικών συχνών παρεμβάσεων οι οποίες αρκετές φορές έχουν τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

Δείτε τις αποκαλύψεις Βερύκιου στο Happy Day

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος