Loading...
 Start Page
"Το ΠΑΣΟΚ δεν είπε ούτε μία αλήθεια στον ελληνικό λαό"

Με κομματικά στελέχη των Δήμων Δυτικής Αχαίας, συναντήθηκε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος, συζητώντας για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και τη νέα «καταιγίδα» κατά του λαού που φέρνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Στην πολύ πετυχημένη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Μόβρης στα Σαγέικα, πήραν μέρος και πολλοί νέοι αγρότες, αλλά και νέοι της περιοχής εργαζόμενοι και άνεργοι όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ και όλες τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Το ξέρετε και εσείς, όπως το ξέρουν όλοι οι Έλληνες πια. Ούτε μια αλήθεια δεν είπαν ποτέ στον ελληνικό λαό μέχρι τώρα και είναι μάλλον καταδικασμένοι να περάσουν από την εξουσία και να φύγουν σύντομα, χωρίς να πουν αλήθεια και το κυριότερο, χωρίς να έχουν κάνει ποτέ το παραμικρό για τον λαό» υπογράμμισε ο κ. Νικολόπουλος, τονίζοντας πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πνέει τα λοίσθια και πως τα περιθώρια για τον Γ. Παπανδρέου στενεύουν, καθώς δεν θα μπορεί συνέχεια να επαναλαμβάνει τα....μονόπρακτα θεατρικά της παραίτησης και του ανασχηματισμού.

«Η πραγματικότητα είναι πως ο κ. Παπανδρέου, προκειμένου να πετύχει τη νομή της κρατικής περιουσίας και το 20ετές πισωγύρισμα του βιοτικού επιπέδου του λαού δεν δίστασε να προχωρήσει σε νομή της κομματικής και κυβερνητικής εξουσίας του στον κ. Βενιζέλο. Και αυτό δείχνει ίσως, πως όλα όσα ζήσαμε τους τελευταίους 20 μήνες, αλλά και από τότε που εκβιάστηκε η Ν.Δ. με εκλογές με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και τα ψέματα του κ. Παπανδρέου για τα "λεφτά που υπάρχουν" να μην αποτελούν απλά ανικανότητα, αλλά ένα οργανωμένο σχέδιο που ήθελε να φέρει την χώρα σε αυτή την κατάσταση...» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Αχαιός πολιτικός, προσθέτοντας πάντως πως, όπως και να έχει, την τελευταία λέξη στην ιστορία γράφουν πάντα οι λαοί και οι ηγέτες που την δύσκολη ώρα ξέρουν να λένε τα μεγάλα «όχι» και τα μεγάλα «ναι».

«Και ένας τέτοιος ηγέτης είναι ο Αντώνης Σαμαράς» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, αναφέροντας πως η γνήσια λαϊκή και πατριωτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως πολλές φορές στο παρελθόν, έτσι και τώρα, είναι έτοιμη να αναλάβει τις βαριές ευθύνες της διακυβέρνησης του τόπου για μια μεγάλη στροφή του τόπου προς μια νέα ανάπτυξη και μια νέα εθνική ανεξαρτησία.

«Όσοι με λύσσα πολεμούν τον Αντώνη Σαμαρά, εντός και εκτός Ελλάδας, αδυνατούν μάλλον να καταλάβουν το... καλό που του κάνουν. Οπότε, ας μας κάνουν τη χάρη να συνεχίσουν να τον πολεμούν! Για να καταλάβουν και όσοι Έλληνες ακόμα δεν το έχουν καταλάβει πως ο Αντώνης Σαμαράς, όχι απλά έχει δίκιο στο οικονομικό πρόγραμμα που υποστηρίζει, αλλά και πως είναι ο ηγέτης που εκφράζει τα συμφέροντα του τόπου του, αδιαφορώντας για το αν είναι αρεστός στα ντόπια και ξένα κέντρα των εξουσιαστών της ηπείρου μας και του πλανήτη» τόνισε.

Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος, κάλεσε τα κομματικά στελέχη να είναι «ετοιμοπόλεμα» και να αποτελέσουν τους «αγγελιοφόρους» της εθνικής επανεκκίνησης και της νέας μεγάλης λαϊκής συμμαχίας που θα αναδείξει τη Νέα Δημοκρατία κυβερνών κόμμα του τόπουμ, στις εκλογές που δεν είναι πλέον μακριά. «Οι παλιοί ξέρετε από αγώνες. Οι νέοι έχετε το πάθος, αλλά και τις ιδέες για την Ελλάδα του αύριο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Δεν θα είναι εύκολη η προσπάθεια, αλλά όποιος αγωνίζεται για το σπίτι του και τον τόπο του, πάντα τα καταφέρνει. Εμπιστευθείτε τους εαυτούς σας, εμπιστευθείτε τον Αντώνη Σαμαρά, εμπιστευθείτε την Ελλάδα...» υπογράμμισε ο κ. Νικολόπουλος.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος