Loading...
 Start Page
Ομαλόρρυθμα να κινηθούν τα έργα σε Διακονιάρη και Παραγλαύκιες οδούς

Ο πρώην βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ. κ. Νίκος Νικολόπουλος δέχθηκε χθες το μεσημέρι στο πολιτικό του γραφείο τους κ.κ. Ν. Παπαδόπουλο. Α. Σμυρνή και Λ. Καραγκούνη που συμμετέχουν στην επιτροπή αγώνα των καταστηματαρχών  και των κατοίκων των νοτίων συνοικιών που θίγονται και ταλαιπωρούνται από τις καθυστερήσεις των έργων.
Όπως είπε ο μαχητικός πολιτικός :
«Ήρθα να προσθέσω και την δική μου φωνή μα προπαντός να μεταφέρω την πίεση, στον Υπουργό κ. Γεώργιο Σουφλιά, σε σχέση με τις μεγάλες καθυστερήσεις στο έργο του Διακονιάρη καθώς και το σήμα «sos» που εκπέμπουν οι επιχειρηματίες στην Ελευθερίου Βενιζέλου και τις απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις των κατοίκων.
Θα ληφθούν μέτρα εναντίον της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, είπε ο Υπουργός αν χρειασθεί αναμένοντας λίγες μόνον ημέρες ακόμα για να διαπιστωθεί κατά πόσον εκτελούνται οι εργασίες με βάση το χρονοδιάγραμμα περαίωσης και παράδοσης του έργου».
Ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει ανακύψει στα έργα, όπως είπε στην αντιπροσωπεία των καταστηματαρχών, την άρτια εκτέλεση των έργων χωρίς διόγκωση του κόστους, κακοτεχνίες, παρατάσεις και αλλαγές των συμβατικών υποχρεώσεων.
Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε ότι οι Αχαιοί απαιτούν να προχωρήσουν και να τελειώσουν τα έργα και όχι να υπάρξουν και νέες καθυστερήσεις.
Να παρακολουθήσει από κοντά την λύση στο αδιέξοδο ο Υπουργός, που έχει δρομολογηθεί, και τη στάση που θα τηρήσει η ανάδοχος εταιρεία.
Ο κ. Νικολόπουλος σε δήλωση του εκφράζει την ικανοποίηση του γιατί ο κ. Σουφλιάς με σημαντικές παρεμβάσεις του μέχρι σήμερα έχει δώσει λύσεις και στα πιο δύσκολα ζητήματα καθώς έχει βάλει την προσωπική του υπογραφή στο ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ και εγχάραξε το όνομα του στην νεότερη αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Συμπρωτεύουσας.
Τέλος, κατέληξε: «Ήμουν και είμαι περήφανος, γιατί επί διακυβέρνησης της Ν.Δ. δρομολογήθηκε η υλοποίηση ορισμένων πολύ σημαντικών έργων υποδομών στην Πάτρα, ενώ οφείλω να πω, πως ο Γιώργος Σουφλιάς συνέδεσε το όνομά του με την δρομολόγηση έργων που περίμενε η περιοχή μας επί δεκαετίες.
Είμαι εξίσου βέβαιος τώρα, πως ο Υπουργός θα διασφαλίσει και την ομαλή συνέχιση και ολοκλήρωσή τους, ενώ θα έχει διαρκώς ανοικτή την πόρτα του σε όλους τους φορείς και τους πολίτες.
Όπως έγινε και μετά από την συγκέντρωση που έγινε στο κατάστημα Στ. Τυροσβούτη, στην οποία είχα τονίσει πως "όταν η πόλη ζητήσει ραντεβού ο Σουφλιάς αμέσως θα ανταποκριθεί, όπως έκανε πάντα μέχρι σήμερα". Εκείνο που εμείς πρέπει να πράξουμε, είναι να μεταφέρουμε την πραγματικότητα στον Υπουργό, ώστε η αλήθεια να φτάνει σε αυτόν ανόθευτη και χωρίς ίσως τους παραμορφωτικούς φακούς των ενδιαμέσων παραγόντων που διαχρονικά επιθυμούν να παίζουν τον ρόλο του... καθησυχαστή.
Ούτε σε εμάς που υπηρετούμε αυτή την παράταξη, ούτε σε έναν υπουργό που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα και την δημιουργικότητά του, αρμόζουν οι καθησυχασμοί.
Γι' αυτό και είμαι βέβαιος πως η φωνή μας θα ακουστεί και θα δικαιωθεί».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος