Loading...
 Start Page
Ερευνα στο υφυπουργείο αθλητισμού


« Με βεβαία  πίστη πως οι εποχές τρομοκρατίας  που ζήσαμε  κάποτε- όλοι όσοι τολμήσαμε να ασχοληθούμε και να αναδείξουμε  ζητήματα  αδιαφανών  χρηματοδοτήσεων  αθλητικών  δραστηριοτήτων  - έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πως η Δικαιοσύνη θα λάμψει, εκφράζω την ικανοποίησή μου για το γεγονός πως η Ελληνική Δικαιοσύνη επιλαμβάνεται πλέον του ζητήματος των πιθανών κακουργηματικών  πράξεων  που  συνέβησαν  στην  ΕΑΠ  τη  συγκεκριμένη  ΧΡΥΣΗ  ΕΠΟΧΗ »

Αυτό ήταν το σχόλιο του Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. κ. Νίκου Νικολόπουλου, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την έρευνα που ξεκίνησε η Δικαιοσύνη για πιθανές οικονομικές ατασθαλίες , που  πραγματοποιηθήκαν επί  υπουργίας  Α. Φούρα και  επιβεβαιώθηκαν  από  τις  αρμόδιες  υπηρεσίες  του υπουργείου οικονομικών  επί  κυβερνήσεως  Σημίτη   στο αθλητικό σωματείο, με  την  έκδοση  πλαστών  τιμολογίων, κατά  την  περίοδο  κατασκευής  του  στεγάστρου , έργο  που  επιχορήγησε  η  Γενική  Γραμματεία  Αθλητισμού , στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου.

«Σήμερα η δικαιοσύνη έρχεται να επιβεβαιώσει την ύπαρξη σκιών, ερωτημάτων, καταγγελιών και παρανομιών.

Γιατί η δικαιοσύνη έχει την δική της ανεξάρτητη πορεία, την οποία δεν εξαρτά από την συγκυρία, τις πολιτικές φιλοδοξίες, ή  τις πολιτικές εξελίξεις.

Από την άλλη μεριά και οι πολιτευόμενοι, οφείλουν να έχουν πάντα γνώμονα και οδηγό τους την αλήθεια και το δημόσιο συμφέρον και όχι την συγκυρία της στιγμής.»

Ο Αχαιός βουλευτής, υπήρξε από τους ανθρώπους που είχαν πολλαπλώς αναδείξει το ζήτημα, με ερωτήσεις στην Βουλή αλλά και με παρεμβάσεις στην τοπική κοινωνία, μετά και τα πορίσματα των οικονομικών ελέγχων που είχαν διενεργηθεί και άφηναν έντονη «οσμή» παρανομίας.

«Όταν από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει τα έργα και τις ημέρες Φούρα, κάποιοι είχαν προσπαθήσει να τα υποβαθμίσουν, εντάσσοντάς τα στις υπερβολές της προεκλογικής περιόδου.

 Η σημερινή δικαίωση των επίμονων προσπαθειών μας, αφ ενός μας δίνει κουράγιο και μας οδηγεί σε δυο σημαντικά συμπεράσματα.

Πρώτον ότι αξίζει να αγωνίζεσαι με μαχητικότητα για το δίκαιο και το συμφέρον της πόλης σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα δεχθείς κάθε λογής χτυπήματα, από κάθε πλευρά.
Επίσης ότι πολλές φορές μπορεί να  χρειάζονται   χρόνια,  αλλά  ο  κανόνας  ισχύει  ΟΥΔΕΝ  ΚΡΥΠΤΟΝ  ΥΠΟ  ΤΟΝ  ΗΛΙΟΝ».

Ας  σημειωθεί   τέλος  πως  συμπολίτες  μας  έχουν  κληθεί  να  απολογηθούν ,  αφού  ήδη  έχουν  απαγγελθεί  κατηγορίες  κακουργηματικού  χαρακτήρα, στηριζόμενες  σε  πορίσματα   επιθεωρητών  και  σε  δικαστικές  έρευνες.

«Ακολουθεί  η  δικαστική  έρευνα  της  ΠΙΣΤΑΣ  ΜΟΤΟΡ - ΚΡΟΣ, έπεται  η  οικονομική  διαχείριση  των  ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ  και  έρχονται  κάποια  ακόμα  που  προς  το  παρόν  είναι  ΄΄κουκουλωμένα΄΄    

Η χρονιά αυτή, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δικαστικά!
 Πόσο μάλλον όταν οι συμπεριφορές και οι πρακτικές διαχείρισης, δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει, όπως μέρα με την ημέρα διαπιστώνουμε...»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος