Loading...
 Start Page

 

 

Με τους εθελοντές του πολιτικού αγώνα και τους ανθρώπους που μοιράστηκαν τα άγχη και τις αγωνίες του προεκλογικού αγώνα των ευρωεκλογών, συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ο π. Βουλευτής Νίκος Ι. Νικολόπουλος.

Στο νεανικό στέκι Ideal της Αγίου Νικολάου ο μαχητικός πολιτικός προσέφερε ένα ποτό ευγνωμοσύνης στους εκλογικούς αντιπροσώπους, στα νέα παιδιά που μοίρασαν φυλλάδια, στα πολιτικά στελέχη που πήγαν πόρτα - πόρτα, στις γυναίκες που τηλεφώνησαν σε χιλιάδες συμπατριώτες και σε όλους τους πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο που τους απηύθυνε.

Με το ποτήρι στο χέρι ο συμμαχητής της αγωνιζόμενης βάσης Νίκος Νικολόπουλος είπε: «Το δεδομένο είναι ότι το κόμμα θα μπει σε τροχιά αλλαγών και σε όλα τα πόστα και πρέπει να επιβραβευτούν στελέχη που μέχρι τώρα αν και ικανά ήταν απαξιωμένα γιατί είχαν το θάρρος της γνώμης τους που ενοχλούσε τους βολεμένους και καθησυχασμένους.

Αρκετοί αδιαφόρησαν, άλλοι κρύφτηκαν, ενώ πολλοί δεν έτρεξαν όσο έπρεπε. Όμως δεν πρέπει να είμαστε μπροστά όταν υπάρχει η μάχη του σταυρού. Κυρίως πρέπει ο ενθουσιασμός και η μαχητικότητα της οργάνωσης και των στελεχών να θριαμβεύει όταν η μάχη γίνεται για το ψηφοδέλτιο. Εμείς η βάση είμαστε η ψυχή και η συνείδηση της παράταξης.»

 

Στόχος της συγκεκριμένης συνάντησης ήταν εκτός από το να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα προσέφεραν κατά την διάρκεια της προηγούμενης περιόδου και να συζητήσει μαζί τους το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εκλογικής αναμέτρησης, τονίζοντας επίμονα «πως κάθε αγώνας, ακόμα κι αν δεν έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, έχει την αναλλοίωτη αξία του και δημιουργεί προϋποθέσεις για το μέλλον.

Σίγουρα, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» συνέχισε ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος, «δεν ήταν αυτό που όλοι θα θέλαμε και θα περιμέναμε, μπαίνοντας στην μάχη. Οι εκλογές όμως πάντα στέλνουν μηνύματα και για όσους συμμετέχουμε με τον ένα ή άλλο τρόπο σε αυτές, μας κάνουν πιο σοφούς και πιο ώριμους. Μας ωθούν να αναγνωρίσουμε λάθη, να μετρήσουμε δυνατότητες και εν τέλει, να διαμορφώσουμε μια συνολικότερη άποψη για τις απόψεις των συμπολιτών μας.

Υπό αυτή την έννοια κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.

Τα κέρδη των εμπειριών, θέλω να πιστεύω πως θα είναι πολύτιμα και για την παράταξη συνολικά, αλλά και για καθέναν από εμάς προσωπικά» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αχαιός πολιτικός, που τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσει τις σκέψεις του σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών και όσα θα πρέπει να αλλάξουν, προκειμένου η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, επενδύοντας πρωταρχικά πάνω στο μεγάλο «κεφάλαιο» του ηγέτη της, Κώστα Καραμανλή, να ανακτήσει και πάλι την εμπιστοσύνη της πλατιάς μάζας του ελληνικού λαού.

 

 

 

 

 

 

Άλλωστε, όπως επεσήμανε ο κ. Νικολόπουλος κατά την συνάντηση, οι Έλληνες κατά τις πρόσφατες ευρωεκλογές έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς το πολιτικό σύστημα της χώρας, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία τους έδειξε πως δεν υπάρχει πολιτικός φορέας που να μπορεί να «στεγάσει» τα όνειρά τους και πως περιμένουν από τη Ν.Δ. να μπει και πάλι μπροστά και πάνω στις αρχές και τις αξίες του 2004 να συνεχίσει την καλή δουλειά για την προκοπή του τόπου.»

Και κατέληξε: «Οι ψηφοφόροι που έδωσαν το παρόν στην κάλπη ισχυροποίησαν το ΠΑΣΟΚ, χωρίς, ωστόσο να καταδικάσουν την Ν.Δ. Οι ψηφοφόροι με το +4,4% που έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ, συνεχίζουν να δίνουν ευκαιρίες στο Μαξίμου για δομικές αλλαγές σε πρόσωπα και δομές που να αλλάζουν τα πολιτικά δεδομένα.

Ο Κώστας Καραμανλής έχει άλλη μία ευκαιρία».

 

 

 

 

 

Προς τους πολιτικούς συντάκτες: Είστε όλοι καλεσμένοι σήμερα το απόγευμα στις 07.00 στο καφέ IDEAL - Αγίου Νικολάου, πίνοντας ένα ποτό να μοιραστούμε σκέψεις και ανησυχίες.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος