Loading...
 Start Page

 

 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ <<ΑΣΤΕΡΑ>>

 

«Τα καλά είναι μπροστά μας!»

 

Πανηγυρικό και συνάμα αγωνιστικό χαρακτήρα είχε η συγκέντρωση που πραγματοποίησε χθες, Κυριακή, ο π. Βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος και η οποία πλημμύρισε το ξενοδοχείο «Αστήρ», μέσα κι έξω, με χιλιάδες στελέχη και φίλους της Ν.Δ. από την ευρύτερη περιοχή.

 

Ήταν μάλιστα τέτοιο το μέγεθος της συγκέντρωσης που, όπως ανέφερε καιο κ. Νικολόπουλος, αφενός έδειξε πως οι Νεοδημοκράτες πιστεύουν πια στη νίκη της 7ης Ιουνίου κι αφετέρου, σήμαινε πάρα πολλά για τον ίδιο, ο οποίος μετά από ένα μεγάλο οδοιπορικό 2 περίπου ετών στο νομό έφτασε χθες στον πρώτο «κεντρικό σταθμό» της πολιτικής πορείας του, που θα συνεχιστεί μέχρι και τη νέα νίκη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στις επόμενες εθνικές εκλογές.

 

Με συγκίνηση, ο κ. Νικολόπουλος, θυμήθηκε κάποιες από τις πολλές δυσάρεστες κι ευχάριστες στιγμές των αγώνων στις τάξεις της παράταξης και ανέφερε πως αισθάνεται ότι μια νέα αφετηρία νικηφόρων αγώνων «γεννιέται».

 

«Υπήρξαν γεγονότα που μας πίκραναν. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε και γύρω μας για να δούμε τα επιτεύγματα μας. Να ξαναβρούμε σήμερα τον παλιό καλό εαυτό μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους λαϊκιστές να περάσουν» ανέφερε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως η εποχή των «σωτήρων του σοσιαλισμού» πέρασε ανεπιστρεπτί, καθώς ακόμα και σήμερα η χώρα μας ξεπληρώνει τα χρέη που δημιούργησαν οι λαϊκιστικές πολιτικές της δεκαετίας του ΄80, τις αγκυλώσεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που δημιούργησε η αλλοπρόσαλλη πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

 

Ακόμα, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών, επισημαίνοντας την σημασία για την καθημερινότητα όλων που θα έχουν οι αποφάσεις του ευρωκοινοβουλίου τα επόμενα πέντε χρόνια, καθώς και την κρίσιμη μάχη μεταξύ των δυνάμεων που επιζητούν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση κι εκείνων που επιζητούν τον ευρωπαϊκό... χαοτισμό. «Η ισορροπία μεταξύ αγοράς και κοινωνικής ευθύνης συνιστά την πεμπτουσία του οράματος αυτού που εν τέλει μας διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες ιδεολογίες» υπογράμμισε, σχετικά.

 

«Αλίμονο αν η κρίση έβρισκε την χώρα με τα ελλείμματα και την ανεργία του 2004» ήταν μια χαρακτηριστική φράση του Αχαιού πολιτικού, όταν ξεκίνησε να παραθέτει τα πολλά και σημαντικά επιτεύγματα της τελευταίας 5ετίας, μεταξύ των οποίων ασφαλώς και τα πολλά και μεγάλα έργα υποδομής που ξεκίνησαν να υλοποιούνται στην Αχαΐα και τα οποία αποτελούσαν «όνειρα θερινής νυκτός» επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ.

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε: «Γι' αυτό είναι κρίσιμο ότι γεμίσατε σήμερα ασφυκτικά τους χώρους αυτού του ξενοδοχείου. Δείχνει πως ούτε ξεχάσατε, ούτε πτοηθήκατε, ούτε εγκαταλείπετε τον αγώνα και σας ευχαριστώ γι' αυτό, γνωρίζοντας πως όλοι εσείς, οι μπαρουτοκαπνισμένοι αγωνιστές των ιδεών της γνήσιας λαϊκής παράταξής μας δεν υπήρξατε ποτέ ευνοημένοι, αντίθετα πολλές φορές αισθανθήκατε και αδικημένοι η προδομένοι. Και σας λέω πως ο αγώνας μας συνεχίζεται. Και πως αύριο θα δώσουμε και πάλι δυναμικό παρών στην Πάτρα. Κοντά μας θα είναι ο συμμαχητής μας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Τη δύσκολη και κρίσιμη αυτή στιγμή, πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, είτε είμαστε πηδαλιούχοι είτε είμαστε κωπηλάτες».

 

Φτάνοντας προς το τέλος της ομιλίας του, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στον δύσκολο χειμώνα που πέρασε, αλλά και στην ευκαιρία που βρήκε το ΠΑΣΟΚ, συνθηματολογώντας, όχι να πείσει για την δική του ικανότητα να κυβερνήσει την χώρα - κάτι που στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ αφού

ούτε μία φορά δεν έλαβε ποσοστά αυτοδυναμίας στις δημοσκοπήσεις - αλλά να «θολώσει» την άποψη των πολιτών για την κυβέρνηση. «Ξεπεράσαμε τους σκοπέλους και την βαρυχειμωνιά. Δικά μας λάθη ήσαν αυτά που επέτρεψαν στο ΠΑΣΟΚ να πιστέψει ότι μπορεί να παλινορθώσει το δικό του βαθύ κράτος της αδιαφάνειας και της αγκύλωσης. Αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Κώστα Καραμανλή! Χωρίς το ορατό έργο, που παρά τις παραλείψεις, έγινε! Χωρίς εμένα κι εσάς! Όλους εκείνους τους Έλληνες που δεν χαρίζονται πια σε κανέναν και απαιτούν έργο και όραμα. Λογάριασαν χωρίς... τους Έλληνες και αισθάνομαι πως μετά τις 7 Ιουνίου, ενώ η κυβέρνηση και η Ν.Δ. θα συνεχίζουν στον δρόμο της προκοπής μαζί με την μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων, αυτοί θα καλούνται να διαχειριστούν τα επίχειρα της ανύπαρκτης πολιτικής τους...» επεσήμανε.

 

Και κατέληξε: «Ο στόχος για εμάς είναι ξεκάθαρος: Η Ελλάδα να βγει από την κρίση με τις λιγότερες δυνατόν επιπτώσεις. Οι Έλληνες να βγούμε με σιγουριά σ' ένα καλύτερο αύριο. Να είμαστε στους νικητές της παγκόσμιας κρίσης. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη και μαζί θα τα καταφέρουμε. Τα καλά είναι μπροστά μας! Όλοι ραντεβού αύριο στην Πλατεία Γεωργίου

με τον Βαγγέλη Μειμαράκη... « .

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος