Loading...
 Start Page

 

 

Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ

«Οι άνθρωποι του δύσκολου μεροκάματου,

οι μεγάλοι σύμμαχοι της φιλελεύθερης παράταξης»

 

 

 

Αδιάκοπα συνεχίζει τις περιοδείες του στους Δήμους της Αχαΐας, ο π. βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, μεταφέροντας μηνύματα αγωνιστικότητας, συσπείρωσης και αυτοπεποίθησης στους αγωνιστές της φιλελεύθερης παράταξης και τους πολίτες του νομού και εισπράττοντας παράλληλα, ολοένα και περισσότερο, το νέο άνεμο αισιοδοξίας που «φυσάει» και στο νομό, σχετικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου.

Χθες, Δευτέρα, ο κ. Νικολόπουλος βρέθηκε στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μόβρης και στις αλλεπάλληλες επαφές που είχε με στελέχη της Ν.Δ. και με πολίτες, εστίασε με συγκεκριμένα επιχειρήματα, στις δράσεις και το έργο που ανέπτυξε τα προηγούμενα χρόνια η διακυβέρνηση του Κ. Καραμανλή για τον αγροτικό τομέα.

 

 

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας στο Δήμο Μόβρης ήταν η κεντρική εκδήλωση στην έδρα του Δήμου στ Σαγέικα Αχαίας. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρευρέθηκε κ. Α. Παναγιωτόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αγροτοσυνεταιριστές μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων και εκπρόσωποι των κομματικών οργανώσεων μαζί με προεδρεία των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Νικολόπουλος συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΝΟΔΕ που αποτελούσαν νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι μεταξύ άλλων οι Α. Μπουχάγιερ και Στ. Δημόπουλος και εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ.

Ο Αχαιός πολιτικός παρακάλεσε τους συγκεντρωθέντες «να μιλήσουμε» όπως είπε «για την Ευρώπη και το Ευρωπαικό μέλλον της ελληνικής υπαίθρου. Δεν θέλουμε μία κοινωνία αρπακτικών γιατί αυτή θα είναι ζούγκλα. Κοινωνική μας αναφορά είναι η αγροτική τάξη που αποτελεί την μεγάλη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος μαζί με την μεσαία τάξη. Πρέπει να την αγκαλιάσουμε και να την ανακουφίσουμε. Γιατί φυσικός εκπρόσωπος της είναι η Νέα Δημοκρατία».

 

Ο κ. Νικολόπουλος συνέχισε επισημαίνοντας πως ασφαλώς και υπάρχουν ακόμα σημαντικές αδυναμίες και ελλείψεις, αλλά ουδείς θα πρέπει να ξεχνάει πως ήταν η κυβέρνηση, που πέτυχε στις Βρυξέλλες τη συνέχιση των αγροτικών επιδοτήσεων μέχρι το 2013, που έδωσε νέα πνοή στο Εθνικό Κτηματολόγιο το οποίο παρέπαιε επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ και που κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες για την επιτάχυνση των διαδικασιών αποζημιώσεων, που έχουν ήδη αποδώσει καρπούς. Πέραν τούτων, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην πρωτοφανή κρατική αρωγή μετά τον σεισμό του Ιουνίου του 2008 και χαρακτηριστικά τόνισε πως ο κόσμος της υπαίθρου και του «δύσκολου μεροκάματου», διαχρονικά υπήρξε ο μεγάλος σύμμαχος της γνήσια λαϊκής παράταξης που εκπροσωπεί η Ν.Δ..

 

Και κατέληξε «οι καιροί απαιτούν επιμονή και προσήλωση σε κοινούς στόχους. Απαιτούν δύναμη και πείσμα αποτελέσματος. Απαιτούν αφοσίωση στην πραγματική πολιτική. Το να ταξιδεύεις με την ελπίδα είναι καλύτερο από τα να πιάνεις λιμάνι».

Αργά το μεσημέρι, ο κ. Νικολόπουλος συμμετείχε στην Αθήνα σε μία ακόμα σύσκεψη του Διαγραμματειακού Οργάνου της Ν.Δ. στην Ρηγίλλης, ως Γραμματέας ΜΚΟ και Τεκμηρίωσης του κόμματος, όπου υπήρξε συντονισμός για το τελευταίο 15ήμερο της προεκλογικής περιόδου. «Με αυτοπεποίθηση, συνεχίζουμε τον προεκλογικό αγώνα σε κάθε πόλη και χωριό του τόπου μας. Γνωρίζουμε την υπεροχή της παράταξης που εκπροσωπούμε και την εμπιστοσύνη του λαού μας στον Κώστα Καραμανλή. Για αυτό έχουμε την βεβαιότητα πως παρά τις αντικειμενικές αντιξοότητες που επιχειρεί να εκμεταλλευτεί η αντιπολίτευση, το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουνίου θα επιβραβεύσει την υπευθυνότητα  λόγων και πράξεων του Κ. Καραμανλή και θα θέσει στο περιθώριο την τυχοδιωκτική αερολογία του ΠΑΣΟΚ», επεσήμανε, μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αχαιός πολιτικός.

Να σημειωθεί, πως σήμερα Τρίτη, ο κ. Νικολόπουλος θα συμμετάσχει και θα μιλήσει σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο, (6.30 μ.μ.) προς τιμήν ενός εκ των μεντόρων της πολιτικής ζωής του τόπου κι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. κατά την περίοδο που λήγει, κ. Ιωάννη Βαρβιτσιώτη. Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ευρωβουλευτές, κλπ.

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος