Loading...
 Start Page
«Καταρρέει η ανευθυνολογία του ΠΑΣΟΚ»
«Καταρρέει η ανευθυνολογία του ΠΑΣΟΚ»

 

Ολοένα και αυξανόμενη πίστη για νίκη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου διαπιστώνει ο π. βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, κατά τις διαρκείς περιοδείες του ανά το νομό.
Την Κυριακή, ο κ. Νικολόπουλος βρέθηκε στις ορεινές περιοχές των Δήμων Αροανίας και Κλειτορίας σταματώντας σε κάθε χωριό στο μακρύ οδοιπορικό της ενημέρωσης. Στην έδρα κάθε δήμου πραγματοποίησε πλατιές δημοτικές συνελεύσεις όπου πήραν τον λόγο οι Δήμαρχοι Γ. Φιλιππόπουλος (Αροανίας) και Α. Δημόπουλος (Κλειτορίας), καθώς και οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών οργανώσεων και νεολαίοι της περιοχής.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων του ο Αχαιός πολιτικός διαπίστωσε πως η αισιοδοξία επιστρέφει - και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς - στις καρδιές τους, καθώς γίνεται όλο και πιο φανερή η «απόσταση» πολιτικού οράματος αλλά και πράξης, που χωρίζει τη Νέα Δημοκρατία από το ΠΑΣΟΚ.
Ακριβώς σε αυτό το σημείο εστίασε και στις τοποθετήσεις του ο κ. Νικολόπουλος, υπογραμμίζοντας πως «όταν κατακάθεται ο κουρνιαχτός της άκρατης σκανδαλολογίας και της ανεύθυνης παροχολογίας, τότε αναδεικνύεται η εθνικά υπεύθυνη πολιτική στάση του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησης της Ν.Δ., που χωρίς ωραιοποιήσεις και φανφαρονισμούς, επί πέντε χρόνια κατορθώνει να παράγει έργο και να συνδράμει τους πολίτες, κόντρα στις δυνάμεις της αγκύλωσης αλλά και στις διεθνώς αρνητικές συγκυρίες».
«Ακόμα και τα νέα γκάλοπ, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν την δυνατότητα νικηφόρου αποτελέσματος» επεσήμανε ο Νίκος Νικολόπουλος. Ερωτώμενος σχετικά και με τις σημαντικές αποκλίσεις που παρουσιάζουν μεταξύ τους οι διάφορες έρευνες που καθημερινά σχεδόν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, απάντησε:
«Έχουμε να κάνουμε με το θολό φαινόμενο μιας θολής εποχής, που είτε έχει να κάνει με ιδιοτελείς σκοπούς που σε τελική ανάλυση μπορεί να εξυπηρετεί αυτός ο βομβαρδισμός δημοσκοπήσεων, είτε με ένα πραγματικά εύπλαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, που μπερδεμένο μεταξύ των δυσκολιών της καθημερινότητας αλλά και της ανεξάντλητης εμπιστοσύνης που έχει ακόμα στον Κώστα Καραμανλή, δείχνει να αμφιταλαντεύεται ως προς την τελική του απόφαση. Είτε έτσι είτε αλλιώς όμως, είναι βέβαιο πως το αυθεντικό και υπαρκτό θα υπερισχύσει του... ιμιτασιόν και ανύπαρκτου. Γι' αυτό και μέρα με την μέρα ανεβαίνει και πάλι ο δείκτης εμπιστοσύνης προς τον Κώστα Καραμανλή και η αισιοδοξία όλων μας ότι η προσπάθεια αυτή δεν θα μείνει στα μισά του δρόμου».
Τέλος, σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα θα περιοδεύσει στα δημοτικά διαμερίσματα και όλες τις κοινότητες του Δήμου Μόβρης, ως υπεύθυνος της επιτροπής εκλογικού αγώνα και θα μιλήσει σε κεντρική συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει στα Σαγέικα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου. Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί και θα παραστεί ο Δήμαρχος Μόβρης Α. Παναγιωτόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας, εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων, των αθλητικών σωματείων, των Τοπικών Οργανώσεων καθώς και των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος