Loading...
 Start Page
«Δεν συμβιβαζόμαστε με μικρή διαφορά.

 

Υψηλό αγωνιστικό φρόνημα και αισιοδοξία νίκης για τα κομματικά στελέχη του Αιγίου κατά την πρώτη δημοτική συνέλευση που έγινε για τις ευρωεκλογές στο παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο Αιγίου με επικεφαλής τον Νίκο Νικολόπουλο.

Ο Νίκος Νικολόπουλος φανερά συγκινημένος από την θερμότητα της υποδοχής και το πάθος των συμμετεχόντων ξεκινώντας την τοποθέτηση του προς τα μέλη της Δημοτικής Συνέλευσης είπε: «Η απόφασή σας να βγείτε για άλλη μια φορά μπροστά και πρώτοι από όλους στην μάχη των Ευρωεκλογών, επιβεβαιώνει ότι είστε δύναμη πρωτοπορίας.

Δεν εφησυχάζετε, όπως και εγώ. Δεν συμβιβάζεστε με την κρύα σκέψη της μικρής διαφοράς.

Δεν καταθέτετε τα όπλα μπροστά στις δυσκολίες. Παίρνετε θέση για όλες τις προσκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Αναδεικνύετε τις αγωνίες, τους προβληματισμούς, τις αναζητήσεις που αφορούν κάθε νέα και νέο, κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτη, κάθε μέλος της οργάνωσης. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι παρόντες σ΄ αυτή τη δημοκρατική διαδικασία που αφορά άμεσα την καθεμιά και τον καθένα μας.

Δεν επαναπαυόμαστε. Έχουμε μια σημαντική αναμέτρηση σε λίγες ημέρες που θα κρίνει πολλά. Οφείλουμε όλοι μέσα από τη δραστηριοποίησή μας, τη διαρκή επαφή με τους πολίτες, να συμβάλουμε στη διάδοση και προώθηση των θέσεων, των στόχων, των επιδιώξεών μας. Πρέπει να διοχετεύσουμε τη δυναμική ορμητικότητα, την ενεργητικότητα, τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα που μας χαρακτηρίζει ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις 7 Ιουνίου.

Η επαναστατικότητα, η ζωντάνια, των μελών των Τ.Ε. Αιγίου, Νικολάου Πλαστήρα, της Τεμένης, του Λόγγου, της Αβύθου και όλων των οργανώσεων δεν μου αφήνουν καμία αμφιβολία για τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα»

 

Στην αφετηρία του αγώνα βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγίου Απ. Καραφωτιάς με τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Συμπολιτείας με επικεφαλής τον Γ. Ευσταθίου, το μέλος της ΝΟΔΕ Αχαίας Γ. Μεντζελόπουλος, οι πρόεδροι των Τοπικών Οργανώσεων Αιγίου - Π. Παπαγιαννακόπουλος, Ν. Πλαστήρα - Γ. Αβραμάκης, Τεμένης - Γ. Κατσιβάλη, Λόγγου - Αν. Μητρόπουλος, μαζί με τα μέλη των συμβουλίων τους.

Εκ μέρους της Συνομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Γ. Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γ. Δημόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Αγροτών Ν. Μιχαλόπουλος.

Από τις παραγωγικές τάξεις εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου, του Επιμελητηρίου και Βιοτεχνών, ενώ ισχυρή εκπροσώπηση είχαν όλοι οι επιστημονικοί σύλλογοι της Αιγιάλειας. Στην συνάντηση ξεχωριστό χρώμα έδωσαν οι τοποθετήσεις των νέων της ΟΝΝΕΔ και εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Αιγίου.

 

Ο υπεύθυνος συντονιστής του προεκλογικού για την περιοχή Νίκος Νικολόπουλος ανέβασε τον αγωνιστικό παλμό μιλώντας προς τους συνοδοιπόρους τόνισε:

«Κοινή μετοχή και πρόσβαση στο όραμα και στην προοπτική. Στην τρέχουσα περιπέτεια, με τις ποικίλες εναλλαγές και διακυμάνσεις της, που δε λείπουν και οι εκτροπές και οι κενοφωνίες. Ο Βουλευτής, ο Δήμαρχος ο αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, ο φρουρός ο ακοίμητος, είναι δεσμευμένος να τις αντιμετωπίζει γενναία. Και, με παρρησία ηρωϊκή και μαρτυρική, να τη φανερώνει στις προβληματισμένες συνειδήσεις του λαού του.

Δεν του συγχωρείται η επιφυλακτική σιωπή. Δεν τον καλύπτουν τα μισόλογα και οι συμβιβαστικές διατυπώσεις. Αποστολή του είναι η παρρησία.

Περιεχόμενο του λόγου του, η αλήθεια. Δεν είναι επαγγελματοποιημένος μεταφορέας ενός φορτίου πληροφοριών. Δεν του επιτρέπεται να παραβιάζει την εντολή που εσείς δίνετε Να υποχωρεί ή έστω να χαλαρώνει από την μαχητική διεκδίκηση των λύσεων με αφορμή την οποιαδήποτε σκοπιμότητα ή οποιαδήποτε υψηλή φιλοδοξία».

 

Η συνάντηση κράτησε περισσότερο από 2 ώρες και αποφασίστηκε κλιμάκια να επισκεφθούν πόρτα-πόρτα και το τελευταίο χωριό και να συνομιλήσουν με όλους τους πολίτες της Αιγιάλειας προκειμένου να μεταφέρουν το κλίμα των Ευρωεκλογών.

Δεύτερον εκδηλώσεις με την νεολαία, τους εργαζόμενους και με όλα τα κομματικά μέλη.

Τρίτον ο κ. Νίκος Νικολόπουλος συνοδευόμενος από φοιτητές του ΑΤΕΙ Αιγίου και με τα ενθουσιώδη νιάτα της ΟΝΝΕΔ την επόμενη εβδομάδα να μοιράσουν τα φυλλάδια «Θέλεις την αλήθεια;» σε όλα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου.

Τέλος, το Σάββατο το μεσημέρι στην αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης του Αιγίου ο κ. Νίκος Νικολόπουλος θα συναντηθεί με τα μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα μαζί με τους διευθυντές των πολιτικών γραφείων των βουλευτών κα όλων των πολιτευόμενων της Αχαίας.

Κλείνοντας τις εργασίες της Δημοτικής Συνέλευσης ο Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε: «Έχοντας στο μυαλό μας την εικόνα του μέλλοντός μας, έτσι όπως θα θέλαμε, έχουμε ταυτόχρονα δύο θετικά αποτελέσματα: αφενός μεν γνωρίζουμε που θέλουμε να καταλήξουμε, και άρα έχουμε ξεκάθαρους στόχους, αφετέρου δε ΄΄κοιτάζοντας μέσα από το παράθυρο΄΄ του θετικού μέλλοντός μας, παίρνουμε δύναμη να ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις».

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος