Loading...
 Start Page

Στις κοινότητες  Απιδεώνα  και Λάππα βρέθηκε χθες το πρωί ο πρώην Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος συνεχίζοντας  το προεκλογικό οδοιπορικό των Ευρωεκλογών.  Το βράδυ της Παρασκευής μίλησε σε συγκέντρωση στα Τριπόταμα και στο Πάος Καλαβρύτων, αφού προηγουμένως  περιόδευσε σ' όλα τα χωριά  και τους οικισμούς  της ορεινής και δυσπρόσιτης περιοχής. Αργά το βράδυ παρακάθισε  σε συνεστίαση που είχαν οργανώσει  οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας  του Δήμου Δάφνης .

      Χαιρετισμό απηύθυνε  ο Δήμαρχος Παΐων κ. Κ. Ασημακόπουλος ενώ ο κ. Νίκος Νικολόπουλος  μεταξύ άλλων είπε : « Έχουμε το καθήκον να στηρίζουμε τους πιο αδύνατους συμπολίτες μας. Οφείλουμε να το προβάλουμε  ως συντεταγμένη Πολιτεία  και οργανωμένη κοινωνία, να στρέψουμε το βλέμμα, να εστιάσουμε  τη σκέψη και να επικεντρώσουμε  τις δράσεις στον υπέρ αδυνάτου αγώνα.

      Κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος, κανείς δεν μπορεί να δηλώνει ευτυχισμένος , όσο υπάρχει έστω κι ένας συμπολίτης μας που αδυνατεί  να καλύψει  τις ανάγκες  ανατροφής των παιδιών του. Κι εμείς πρέπει να δείξουμε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους τώρα, πως είμαστε κοντά τους. Πως ανοίγουμε τα' αυτιά και τις καρδιές μας. Τους ακούμε και τους μαθαίνουμε . Τους συμβουλευόμαστε  και πράττουμε. Έχουν γίνει πράγματι  σημαντικά βήματα  και έχουν υλοποιηθεί  σύνθετα και αποτελεσματικά μέτρα  και πολιτικές που έχουν αποδώσει καρπούς. Μπορούμε ασφαλώς να επικαλεστούμε  ότι τα τελευταία χρόνια  αξιόπιστες και ελέγξιμες καταγραφές αποτυπώνουν αισθητή βελτίωση  της θέσης του Έλληνα αγρότη  γεωργού κτηνοτρόφου. Μπορούμε όμως να υπερηφανευτούμε ;  Το πρόβλημα  για εμάς δεν είναι ποσοτικό, δεν είναι αριθμητικό είναι ποιοτικό.

      Εμείς σήμερα παρά ποτέ , οφείλουμε  να συντονίσουμε τις δράσεις μας και να υλοποιήσουμε  αποφασιστικά  βήματα και πολιτικές για τη στήριξή του».

      Σήμερα περιοδεύει στο Δήμο Αιγίου,  περιοχή πολιτικής ευθύνης του, όπου θα συναντηθεί  με κομματικά στελέχη της περιοχής.

      Όπως είναι γνωστό με απόφαση της ΝΟΔΕ, ο Νίκος Νικολόπουλος ανέλαβε υπεύθυνος για τους εξής Δήμους Παραλίας Πατρών, Αιγίου, Συμπολιτείας , Αροανίας , Μόβρης. Τέλος είχε μακρά τηλεφωνική συνεργασία  με τον πρόεδρο του  ΤΕΜΠΕ   κ. Ν. Δομένικο  για την έναρξη της Β΄ χρηματοδοτικής φάσης  των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας.

      Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος τόνισε:  « Η κρίση δε θα αντιμετωπιστεί με ξόρκια. Ούτε όμως και  με την απλή εκδήλωση  καλών προθέσεων. Χρειάζεται  συντονισμένη δράση όλων, απαιτεί τη διαμόρφωση  κοινών παραδοχών, όλων των  δυνάμεων της παραγωγής , της εργασίας, των εργαζομένων, των επιχειρήσεων των εργοδοτών. Η οικονομική ανάπτυξη μπορεί να  επιτευχθεί μόνο με τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, με την προστασία της από τις παρενέργειες  της κρίσης» .

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος