Loading...
 Start Page
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ  ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  Όχι άλλη πράσινη… βαρβαρότητα!

«Πόση ακόμα… βαρβαρότητα κρύβει ο σοσιαλισμός του κ. Παπανδρέου και της κυβέρνησής του; Κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύεται πως η Ελλάδα διολισθαίνει ολοένα και περισσότερο σε ένα αυταρχικό καθεστώς, υπό μία κυβέρνηση που με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης έχει βαλθεί να ισοπεδώσει κάθε κοινωνικό και εργασιακό δικαίωμα, οδηγώντας τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στο έρεβος της απόλυτης απαισιοδοξίας».

 

Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος την είδηση του νέου Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο αλλάζει ο τρόπος μεταθέσεων των αστυνομικών, τονίζοντας επίσης, πως μόλις λίγες πριν τη διαφαινόμενη υπογραφή του νέου Διατάγματος, απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε δική του αναφορά, αφού… παίνευε το προηγούμενο Π.Δ. (100/2003), τόνιζε πως για την επανεξέταση του Π.Δ. και των τυχόν δυσλειτουργιών ή συμπληρώσεων που χρειάζεται, έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

 

«Η απάντηση μου εδόθη με ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου…. Και λίγες μέρες μετά, όλοι πληροφορούμαστε για το νέο Π.Δ. που δεν γνώριζε καμία Ομοσπονδία και φυσικά, δεν είχε συμφωνηθεί με κανέναν εκπρόσωπο συνδικαλιστικού οργάνου της ΕΛ.ΑΣ! Πρόκειται για μια εξέλιξη που δείχνει πως εννοούν τον δημοκρατικό διάλογο και τον δημοκρατικό προγραμματισμό οι σημερινοί κυβερνώντες, οι οποίοι μετά τα ανελέητα χαράτσια και τον οικονομικό εξανδραποδισμό του λαού μας, φυσικά και των ενστόλων, έρχονται με την μέθοδο του Προεδρικού Διατάγματος, δηλαδή χωρίς να φέρουν σχέδιο νόμου ή τροπολογία στη Βουλή, να θέσουν σε ομηρία τους αστυνομικούς και να τους χωρίσουν σε «παιδιά» και «αποπαίδια». Τα «καλά παιδιά» θα μπορούν να διατηρήσουν τις θέσεις τους ή να επιλέξουν τις θέσεις της αρεσκείας τους και τα «αποπαίδια» θα… φάνε φύσημα!  Έτσι, το ΠΑΣΟΚ παραμένει… ενωμένο δυνατό ως… δεσμοφύλακας των αστυνομικών μας και θα μπορεί άνετα να γυρίσει την Ελληνική Αστυνομία σε παλιές, αλήστου μνήμης εποχές, όταν για να βολευτούν κάποιοι φτιάχνονταν έως και αστυνομικά τμήματα και κάποιοι άλλοι καταδικάζονταν σε οικονομική και οικογενειακή πτώχευση με εκδικητικές μεταθέσεις» προσέθεσε ο Αχαιός πολιτικός.

 

Και ο κ. Νικολόπουλος κατέληξε: «Ας το καταλάβουν όμως πως ο χρόνος τους εξαντλήθηκε. Το νέο Π.Δ. δεν θα εφαρμοστεί! Πλησιάζει η ώρα που αυτή η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση θα μπει στη λήθη της ιστορίας με τη δύναμη του λαού. Ας το καταλάβουν πως πλέον δεν έχουν καμία νομιμοποίηση και ας προσφύγουν στις κάλπες. Όσο αργούν, τόσο το χειρότερο γι’ αυτούς. Ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία έρχονται! Για να ενώσουν τους Έλληνες και να τους δώσουν νέα ελπίδα, νέα προοπτική, νέα δύναμη. Γιατί ήρθε η ώρα, η Ελλάδα να πάει και πάλι στα χέρια των Ελλήνων. Όχι, άλλοι βάρβαροι…!»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος