Loading...
 Start Page
“Η κυβέρνηση δεν έχει καμία νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό να προχωρήσει στην εφαρμογή οποιουδήποτε μέτρου”

 

Στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” του τηλεοπτικού σταθμού Δράμας με τους δημοσιογράφους Π. Ηλιάδη και Ρ. Οικονόμου ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας ο Βουλευτής Αχαίας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος. Ο κ. Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης είχε την ευκαιρία να καταθέσει τα συμπεράσματα και τα αποτελέσματα της περιοδείας του Τομέα Εργασίας στην Δράμα και τις συναντήσεις που είχε με εργαζομένους και συνδικαλιστές φορέων και εργοστασίων της περιοχής.

 

Εξάλλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την ομιλία και την συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην 76η ΔΕΘ ο Αχαιός πολιτικός είπε τα εξής:

«Η κυβέρνηση - είναι πεντακάθαρο πια - δεν έχει καμία νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό να προχωρήσει στην εφαρμογή οποιουδήποτε μέτρου. Παράλληλα, ακόμα και όσοι από το εξωτερικό τη στήριζαν μέχρι πρότινος πιστεύοντας πως μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, έχουν αντιληφθεί πλέον την τεράστια ανικανότητα, τις παλινωδίες και τους χείριστους επικοινωνιακούς τακτικισμούς της, που έχει ως αποτέλεσμα το μεγάλο ναυάγιο κάθε προσπάθειας.

 

Αυτή την ώρα της μεγάλης ανάγκης και της μεγάλης προσπάθειας για την πατρίδα, ο Αντώνης Σαμαράς βαδίζει προς την εξουσία, με συγκεκριμένο σχέδιο, με ψυχραιμία και πάνω απ’ όλα με συναίσθηση της τεράστιας ευθύνης που συνεπάγεται η επιτυχημένη αντιμετώπιση της κρίσης, κυρίως για τον ελληνικό λαό αλλά και για την ίδια την Ευρώπη, η οποία κινδυνεύει να θρυμματιστεί υπό το βάρος της ανεπάρκειας πολλών επιλογών της ηγετικής ομάδας της, τη τελευταία διετία.

 

Και το σημαντικότερο είναι, πως μετά την εμφάνιση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, όλοι σε Ελλάδα και Ευρώπη, ξέρουν τι θα πρέπει να περιμένουν με τον Αντώνη Σαμαρά, όταν αυτός αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδας. Υπήρξε ο μόνος πολιτικός ηγέτης στην ευρωζώνη που ούτε στιγμή δεν κάμφθηκε από τις μνημονιακές σειρήνες, ο μόνος Έλληνας αρχηγός μεγάλου κόμματος που αντιστάθηκε μέχρι τέλους στη συνταγή της ύφεσης και της φτώχιας και o μόνος που σήκωσε το ανάστημά του μέσα στην Ε.Ε. και είπε σε όλους ευθέως ότι βαδίζουν σε λάθος δρόμο,  κάτι που τώρα… παραδέχονται και οι ίδιοι!»

 

Και συνεχίζοντας επεσήμανε πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι πανέτοιμο να αναλάβει τη μεγάλη και κρίσιμη ευθύνη και να δώσει τη «μάχη» για την Ελλάδα,  υπό μια νέα οπτική, με τόλμη και όραμα για το μέλλον. Ο Αχαιός πολιτικός πρόσθεσε:

 

«Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε καθαρές τις άμεσες προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας:

- Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου

- Μείωση του σπάταλου κράτους

- Ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων

- «Πόθεν έσχες» των πολιτικών από το 74 μέχρι σήμερα

- Θεσμοθέτηση Αποκλειστικής  Οικονομικής Ζώνης

- Kατάργηση του νόμου για την Ιθαγένεια

Και κυρίως, φωνή ευθύνης και εθνικής περηφάνιας για την Ελλάδα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε αντίθεση με την εκκωφαντική σιωπή και αβουλία των σημερινών κυβερνώντων!».

 

Και ο κ. Νικολόπουλος κατέληξε: «Θα χρησιμοποιήσω και εγώ την φράση του Παλαμά που είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξη Τύπου: Δεν είμαστε τροπαιούχοι του άδειου λόγου. Ξέρουμε καλά τις μεγάλες δυσκολίες και δεν υποτιμούμε την τραγική κατάσταση της χώρας. Γι’ αυτό και μόνο μας όνειρο σε αυτή την φάση είναι η δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας με το λαό, ώστε μια ισχυρή κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά να ξεκινήσει τον τιτάνιο αγώνα. Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια, ούτε χρυσές μέρες για τον καθένα. Υποσχόμαστε μόνο δουλειά νύχτα – μέρα μέχρι να ξημερώσει μια καλή μέρα για τον τόπο. Θα επαναλάβω κάτι που έχω ξαναπεί: Εμείς στη Νέα Δημοκρατία ξέρουμε πως είτε θα είμαστε αυτοί που θα κλείσουν τον παλαιό κύκλο της μεταπολίτευσης, θα πάρουν τα κλειδιά και θα χαθούν στον ιστορικό χρόνο, είτε αυτοί που θα ανοίξουν το κύκλο της νέας Ελλάδας. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην συμβεί το πρώτο.

 

Και θα το κάνουμε με ψυχή και φιλότιμο από Ελλάδα! Τέρμα τα στρογγυλεμένα λόγια και η λογική της πολιτικής ορθότητας. Τέρμα η πολιτική των άδειων κοστουμιών. Τη μάχη για την Ελλάδα θα τη δώσουμε όλοι μαζί και με τη βοήθεια του Θεού θα βγούμε νικητές!».  

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος