Loading...
 Start Page
Με μία φρέσκια και ισχυρή εντολή ο Αντ. Σαμαράς θα δώσει την λύση μέσα από την επαναδιαπραγμάτευση


Συνάντηση με πολιτικούς φίλους, στελέχη, συνεργάτες, ανέργους, εργαζόμενους και επαγγελματίες από την περιοχή του Δήμου Πατρέων είχε την Κυριακή στην Πάτρα ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ν. Νικολόπουλος άκουσε τους προβληματισμούς των εργαζομένων και συνομίλησε μαζί τους για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν και τα οποία, φυσικά, έχουν άμεση σχέση με τη κρίση αλλά και με την πρωτοφανή «επέλαση» λιτότητας, φτώχιας και ανεργίας που μαστίζει τη κοινωνία.

 

Ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. βρήκε την ευκαιρία να επαναλάβει για ακόμα μία φορά πως για την παράταξη, η εφεδρεία δεν αποτελεί «προθάλαμο απόλυσης» και πως εφόσον έρθει η Ν.Δ. στην εξουσία, στοχεύει να εφαρμόσει την εφεδρεία με τον δικό της τρόπο, ώστε να μικρύνει το δημοσιονομικό κόστος στον δημόσιο τομέα χωρίς παράλληλα να δημιουργηθούν νέες ορδές ανέργων που θα σηματοδοτήσουν ακόμα μεγαλύτερες «πληγές» για το κράτος.

 

«Το έχουμε πει δεκάδες φορές και το επαναλαμβάνω πως για τον Αντώνη Σαμαρά και τη Ν.Δ. το συνολικό σχέδιο που ακολουθείται σήμερα είναι σχέδιο… ναυαγίου. Δεν βγαίνει πουθενά. Πόσες φορές πρέπει να πέσουν έξω για να το καταλάβουν; Επειδή δεν το καταλαβαίνουν όμως, γι’ αυτό και εμείς υποστηρίζουμε πως μόνη λύση πλέον είναι οι εκλογές. Μια ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στον Αντώνη Σαμαρά θα του δώσει τη δύναμη για να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του μνημονίου και να θέσει την οικονομία της χώρας σε μια νέα τροχιά. Ειδικά τώρα, που ολοένα και περισσότερες φωνές στην Ευρώπη λένε όσα έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς πριν δύο χρόνια και δείχνουν πως έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι αν η Ε.Ε. συνεχίσει να λειτουργεί ως παλαιού τύπου χωροφύλακας που το μόνο που κάνει είναι να τιμωρεί τα κακά παιδιά, τότε είναι σαν να σπρώχνει την ίδια την ένωση στα όριά της, διακινδυνεύοντας το ευρώ και όσα κατακτήθηκαν μέχρι τώρα» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος.

 

Να σημειωθεί πως ο Αχαιός πολιτικός, στα πλαίσια των επαφών του είχε την ευκαιρία να προαναγγείλλει την έκδοση ενός νέου βιβλίου για τα… «γενέθλια» του ΠΑΣΟΚ, με θέμα: «Δύο χρόνια μνημονιακής Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ». Η παρουσίασή του θα συνδυαστεί με μία ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

 

«Δύο χρόνια είναι αρκετά! Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ούτε θέλει, ούτε μπορεί, ούτε και καταλαβαίνει. Μετά από ατελείωτες καθυστερήσεις και παλινωδίες, με το μαχαίρι στο λαιμό πλέον, λειτουργεί σπασμωδικά. Οι υπουργοί δεν ξέρουν, ούτε τι λένε, ούτε τι εξαγγέλλουν, ούτε τι θα κάνουν. Σχεδόν όλοι νοιάζονται πλέον μόνο για την πολιτική τους επιβίωση και έχουν αρχίσει να θυμίζουν έντονα ένα ασκέρι ατάκτων που θα διαλυθεί με το πρώτο φύση του ανέμου. Ήρθε η ώρα γι’ αυτό το… φύσημα λοιπόν. Από τον λαό…. Ήρθε η ώρα του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο εμπιστευόμαστε γιατί απέδειξε, ακόμα και όταν ήταν ο μόνος, πως ήξερε καλά τι έλεγε και ακόμα και σήμερα, έχει συγκεκριμένο σχέδιο. Σχέδιο, που δεν είναι εύκολο, ούτε ακοπίαστο. Σχέδιο που θα απαιτήσει και πάλι θυσίες. Θυσίες δίκαιες όμως και κυρίως, αποτελεσματικές…» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος. 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος