Loading...
 Start Page
 Οι εκλογές θα δώσουν τη λύση στο δράμα…

 «Έχουν  επεξεργαστεί και  σύντομα τελειοποιείται ένα ρεαλιστικό και  ελπιδοφόρο σχέδιο εξόδου από την κρίση. Ένα πρόγραμμα  σκληρής κυβερνητικής δουλειάς με δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις που δεν ξεπερνούν τα «εσκαμμένα» και που μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν μόνο «τρομακτικές»  ή «μαγικές» λύσεις, υπάρχουν και οι ορθολογικές  που στηρίζονται  στις λογικές αποφάσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Τομεάρχης Εργασίας και Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Κύρτσο και στην Αγγελική Σπανού.

Η ανάγκη να ξαναγίνουμε ένας παραγωγικός  τόπος με ορθολογικό δημόσιος τομέα  και κράτος που δεν εγκλωβίζει τις ιδιωτικές παραγωγικές δυνάμεις, είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα από τη λάθος μνημονιακή πολιτική.

Δεν περιμένουμε  να μας χαρίσει κανένας τίποτα. Εμείς θα αλλάξουμε και θα κερδίσουμε το στοίχημα. Δεν μπορεί οι αποφάσεις  για την Ελλάδα και το μέλλον της, να διαμορφώνονται και η κυβέρνηση ανήμπορη, χωρίς καμία διαπραγματευτική ισχύ να παρακολουθεί αμέτοχη.

Έρχονται  ραγδαίες εξελίξεις. Η χώρα βρίσκεται  στην κόψη του ξυραφιού. Τα αλλεπάλληλα   κύματα μέτρων μ’ αυτόν τον Αρμαγεδδών των μέτρων που θα φέρει το «κούρεμα» συνεπάγονται κοινωνικούς κινδύνους.

Χαρακτηριστικό  είναι το γεγονός πως το κούρεμα  θα επιφέρει μεγάλη «χασούρα» - μπορεί και τριών δις.- στα ασφαλιστικά  ταμεία που είναι ήδη στο «κόκκινο».

Οι επιπτώσεις λοιπόν, θα πέσουν στην πλάτη των  Ελλήνων. Θα σημαδέψουν, θα χαράξουν το πετσί μας, οι νέες μειώσεις των συντάξεων, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, η αύξηση της οικονομικής συμμετοχής επιβάρυνσης στα φάρμακα και  στην περίθαλψη, η μείωση των κοινωνικών επιδομάτων κ.α.

Ε, λοιπόν, φτάσαμε στο μη παρέκει…

Ή θα σπάσει η τσατσάρα ή θα λυθεί ο κόμπος…

 
 
 

Η νέα  μεταπολίτευση ξεκίνησε με τον Αντ. Σαμαρά για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Οι μη υποταγμένοι εναντίον των υποταγμένων…

Οι ελεύθεροι  απέναντι στους δεσμευμένους…

Τι «κούρεμα»  πρέπει να βάλει πάτο στο βαρέλι αλλά και να γίνει με μεγάλη προσοχή  για να εξασφαλιστεί η οικονομική σταθερότητα αλλά και η κοινωνική  συνοχή, η μείωση των ελλειμμάτων  αλλά και η επανεκκίνηση της οικονομίας, για να είναι βιώσιμη η λύση, πρέπει να συνοδεύεται από επιθετική ανάπτυξη.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, ο Αχαιός Βουλευτής κ. Νίκος  Νικολόπουλος δήλωσε:

«Ανηφορίζουμε σε δύσκολα μονοπάτια. Οι ώρες είναι εξαιρετικά δύσκολες. Με τα σημερινά δεδομένα οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες. Στην Ελλάδα έτσι και αλλιώς οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Εμείς ως  Ν.Δ. πρέπει να δώσουμε σαφές μήνυμα σε μια κοινωνία που αγωνιά και σε ένα λαό που βρίσκεται σε μεγάλη ανησυχία. Γι’ αυτό πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη τη λύση πρέπει να τη δώσει ο ελληνικός λαός. Και είμαι σίγουρος ότι η εντολή θα είναι καθαρή και ισχυρή για να ξεκινήσει η επαναδιαπραγμάτευση μαζί και η τιτάνια προσπάθεια της ανόρθωσης της Ελλάδας μας. 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος