Loading...
 Start Page
«Πρωτάκουστο!!! Ζητά ψήφο εμπιστοσύνης σήμερα ….για να παραιτηθεί…αύριο!!!»

«Η Κυβέρνηση έκλεισε τον κύκλο της και ο Γ. Παπανδρέου αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πολιτική κρίση που ο ίδιος δημιούργησε.»

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αχαίας της ΝΔ Ν. Νικολόπουλος, σε συγκέντρωση φίλων και στελεχών του  από την περιοχή του πρώην Δήμου Ακράτας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ακράτα Beach».

Συνεχίζοντας την τοποθέτηση του και την συζήτηση ο Αχαιός πολιτικός επεσήμανε :

«Η κρίση που προκάλεσε ο Γιώργος Παπανδρέου και η Κυβέρνησή του με το απίθανο και ήδη καταστροφικό Δημοψήφισμα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.                                                                                                                       Ο Παπανδρέου επιβεβαίωσε με δραματικό τρόπο ότι η Κυβέρνησή του έκλεισε τον κύκλο της. Απέσυρε κακήν κακώς την πρόταση για Δημοψήφισμα.                           Αγωνίζεται με κάθε τρόπο να πάρει σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης από τους Βουλευτές του. Αγνοεί την καθολική σχεδόν απαίτηση για παραίτησή του και δημιουργία μεταβατικής Κυβέρνησης. Είναι εμφανές όσο και προκλητικό το πείσμα του να αποφύγει την παραίτηση.                                                                                                               

Όσο όμως κι αν προσπαθεί, όσα μέσα κι αν χρησιμοποιεί το μόνο που θα κερδίσει είναι λίγες ακόμα ημέρες εξουσίας. Θέλει να ξεχνά ότι ο ίδιος αποτελεί πια το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πολιτική κρίση που ο ίδιος δημιούργησε.                                                           Αντί λοιπόν να παραιτηθεί σήμερα και να δεχθεί τον σχηματισμό μεταβατικής Κυβέρνησης για τη διενέργεια εκλογών, ζητά ψήφο εμπιστοσύνης και μετά λέει ότι θα συζητήσει το σχηματισμό συναινετικής Κυβέρνησης.

Μέσα σ’ όλο αυτό το σκηνικό της αστάθειας και του πολιτικού παραλογισμού μόνη υπεύθυνη και σταθερή πολιτική δύναμη στέκει η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς. Χωρίς υπεκφυγές, χωρίς ελιγμούς, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας η  Νέα Δημοκρατία προτείνει: παραίτηση του Πρωθυπουργού, Συγκρότηση Προσωρινής Μεταβατικής Κυβέρνησης λίγων εβδομάδων, η οποία θα προκηρύξει και θα διενεργήσει Εθνικές Εκλογές. Μέσα στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα θα ψηφίσει μόνο τη Δανειακή Σύμβαση της 27ης Οκτωβρίου – που έχει καταστεί αναπόφευκτη – και θα εξασφαλίσει την εκταμίευση της 6ης δόσης του προηγούμενου Δανείου.               

Η θέση αυτή είναι σε πλήρη αρμονία με την επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. Εγγυάται την σταθερότητα και την ομαλότητα που απαιτούνται για  τη διενέργεια των εκλογών.

Η νέα Κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές, με ισχυρή εντολή θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της μεγάλης κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας. Οτιδήποτε  λιγότερο θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες. Η παράταση της πολιτικής εκκρεμότητας  που έχει δημιουργηθεί θα είναι καταστροφική.                                                                                                        

Η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και η αποφυγή της χρεωκοπίας είναι αδιαπραγμάτευτα αιτήματα του Λαού μας που πρέπει όλοι να υπηρετήσουμε με αφοσίωση και δύναμη. Η τύχη της χώρας πρέπει να περάσει στα χέρια των πολιτών. Αυτοί θα κρίνουν. Αυτοί πρέπει να αποφασίσουν. Το λόγο πια έχει ο λαός».     

 Ο Νίκος Νικολόπουλος επιδιώκοντας την αδιάκοπη επαφή και συζήτηση με φίλους του σε όλο το νομό, πραγματοποιεί (για μία ακόμη φορά) συγκέντρωση συνεργατών – στελεχών την Κυριακή το απόγευμα στο ξενοδοχείο Patras Palace

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος