Loading...
 Start Page
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
«Ώρες για αλήθειες, κι ας είναι δύσκολες…»

 

Την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες και να απαντήσει «ζωντανά» στις ερωτήσεις τους σε σχέση με την οικονομία και τις πολιτικές εξελίξεις, είχε το βράδυ της Δευτέρας, ο τομεάρχης εργασίας της Ν.Δ., βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος.

 

Στη δίωρη διαδικτυακής συνέντευξης, που διοργάνωσε ο Αχαιός πολιτικός, ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες πολίτες, που κυριολεκτικά «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις, ενώ χιλιάδες άλλοι παρακολούθησαν τον διάλογο, σε σημείο να δημιουργηθούν προβλήματα στις αντοχές του ηλεκτρονικού συστήματος

 

Όπως τόνισε ο κ. Νικολόπουλος εισαγωγικά, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για τον τόπο και με τα «κάρβουνα» να καίνε, δεν χρειάζονται ωραία λόγια και ωραιοποιήσεις, παρά μόνο «γυμνές» αλήθειες, που είναι ίσως δύσκολες, αλλά και διαχωρίζουν εκείνους που αντέχουν να σηκώσουν τα «κάρβουνα» στα χέρια τους από τους άλλους, εκείνους που δεν αντέχουν τα «βαριά φορτία».

 

Σταχυολογώντας από τις ερωτήσεις και απαντήσεις της διαδικτυακής συνέντευξης, αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη έκφραση αγωνίας ή και οργής των πολιτών για την μεγάλη υποχώρηση του βιοτικού τους επιπέδου, καθώς και η μόνη σχεδόν προσδοκία που έχουν και δεν είναι άλλη από την προσφυγή στις κάλπες.

 

«Η Ν.Δ. και θέλει, αλλά και ζητάει επίμονα εκλογές. Αλλά δεν μπορεί να επενδύσει πάνω σε μορφές ακραίου ακτιβισμού ή ακραίων κινητοποιήσεων. Η ΝΔ θέλει ενωμένο τον λαό. Για να καταφέρει, αύριο – μεθαύριο, ο Αντώνης Σαμαράς να κυβερνήσει και να διαπραγματευτεί με τη τρόικα, χρειάζεται να έχει μαζί του 10 εκατομμύρια Έλληνες, δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους. Όλους όσοι πιστεύουν στην Ελλάδα και τη δύναμή της» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών που ζητούσαν από το κόμμα της Ν.Δ. να αντιδράσει ακόμα πιο δυναμικά απέναντι στην κυβερνητική «λαίλαπα».

 

Παράλληλα, ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε την εκτίμηση πως το κλίμα έχει αλλάξει δραματικά στην Ευρώπη υπέρ των θέσεων της Ν.Δ., ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν την ανανέωση του πολιτικού δυναμικού, επεσήμανε πως αυτή εναπόκειται κυρίως στη βούληση του λαού ο οποίος και ψηφίζει τους πολιτικούς που τον εκπροσωπούν, επισημαίνοντας πάντως ότι «η ανανέωση δεν επιτυγχάνεται μόνο με νέα πρόσωπα, αλλά κυρίως με νέες νοοτροπίες».

 

Ο τομεάρχης εργασίας της Ν.Δ. ερωτώμενος για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, υπογράμμισε πως συνιστά την μεγαλύτερη ομολογία αποτυχίας αλλά και αναξιοπιςτίας της διετούς πολιτικής της κυβέρνησης, ενώ αναφερόμενος στην αντίδραση του λαού κατά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ανέφερε πως ο ίδιος έλλειπε στο εξωτερικό, αλλά αν ήταν στην Πάτρα, ασφαλώς και θα μετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις, όπως κάθε άλλη χρονιά, με την διαφορά πως φέτος μάλλον θα ήταν… κάτω από την εξέδρα των επισήμων, μαζί με τους συμπολίτες του! «Και ας έλεγαν μετά τα γνωστά παπαγαλάκια πως ο Νικολόπουλος ήταν με τους αγανακτισμένους, άρα η ΝΔ υποκινεί τις φασαρίες… Τα ξέρω αυτά… Μαθημένα τα βουνά απ’ τα χιόνια… Αλλά, τι να κάνω; Έτσι είμαι εγώ. Εκεί, μαζί με το λαό και ας λένε ό,τι θέλουν οι σπεκουλαδόροι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητά του πως η Ν.Δ. θα κατακτήσει ισχυρή αυτοδυναμία προκειμένου να εφαρμόσει το πρόγραμμα επανεκκίνησης της οικονομίας που έχει εξαγγείλει ο Πρόεδρος του κόμματος, παρουσίασε «κομμάτια» του συγκεκριμένου προγράμματος και κατέληξε: «Ο κόσμος δεν αντιδράει μόνο γιατί είναι πολλά και βαριά τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. Ούτε γιατί βλέπει να χάνει κεκτημένα δεκαετιών. Αντιδράει και για δύο ακόμα λόγους: Πρώτον γιατί αντιλαμβάνεται πως οι θυσίες δεν έχουν αποτέλεσμα και δεύτερον γιατί τα μέτρα, με τον τρόπο που έχουν ληφθεί, είναι παντελώς άδικα. Για παράδειγμα, άλλο είναι να κόβεις 200 ευρώ από μια σύνταξη 2.000 ευρώ και άλλο, 200 ευρώ από συντάξεις των 700 και 900 ευρώ. Ή άλλο είναι να έχει κάποιος μια μεζονέτα στο Ρίον και άλλο ένα σπίτι στη Βούντενη. Δεν γίνεται να πληρώνουν τα ίδια, επειδή έχουν τα ίδια τετραγωνικά και τυγχάνει να έχουν ίδια τιμή ζώνης οι δύο περιοχές…».

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος