Loading...
 Start Page
Ο Ν. Νικολόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Achaia channel

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Achaia Channel, με την δημοσιογράφο Έφη Καρούνια, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Βουλευτής Αχαΐας και τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων επεσήμανε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Η λύση που θα αποφασιστεί αύριο το βράδυ (Τετάρτη) για την Ελλάδα έχει κρίσιμη σημασία. Η χώρα μας βρίσκεται με την αντιμέτωπη με την «επόμενη μέρα» της αναδιάρθρωσης του χρέους, η οποία εκτιμάται ότι θα είναι πολύ δύσκολη σε όλα τα επίπεδα.

Δύο ημέρες πριν την επέτειο του ιστορικού «ΟΧΙ» θα λάβει -κυρίως η Γερμανία- τις αποφάσεις για το μέλλον της χώρας. Ο Γ. Παπανδρέου να αποτιμήσει και να πάρει το κλίμα από τις αντιδράσεις στην κοινωνία, ώστε να προχωρήσει στις περίφημες «πολιτικές πρωτοβουλίες» που του προτείνονται - αν όχι του προβάλλονται, για να πει και εκείνος με την σειρά του ένα μεγάλο «ΟΧΙ» με το οποίο και θα καταγραφεί στην σύγχρονη ιστορία.

Πόσο μάλλον όταν η Γερμανία εκβιάζει και επιβάλλει μία λύση «κουρέματος» του 50-60% της αξίας των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι ελληνικές τράπεζες. Πολύ περισσότερο αφού η λύση αυτή συνοδευτεί από ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας, το οποίο μεταξύ άλλων, θα προβλέπει παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και υφαρπαγή του εθνικού πλούτου».

Και συνέχισε τονίζοντας: «Πώς ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα υπογράψει συμφωνία με την οποία:

-          Τεχνοκράτες της Γερμανίας και των Βρυξελλών θα πάρουν θέση στα υπουργεία, θα ελέγχουν τα βιβλία της κυβέρνησης και θα αποφασίζουν για τα πάντα.

-          Οι ελληνικές τράπεζες λόγω της απομείωσης των ομολόγων αξίας 40-50 δις ευρώ, θα κρατικοποιηθούν (δηλαδή θα πληρώσει και πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος) και εν συνεχεία «καθαρές» θα περάσουν στην deutsche bank.

-          Θα διαλυθεί το ασφαλιστικό σύστημα, καθώς τα ασφαλιστικά ταμεία θα εγγράψουν ζημίες ύψους 11 δις ευρώ.

-          Οι πολίτες θα υποβληθούν σε μακροχρόνια λιτότητα, που θα μετατρέψει την χώρα σε Ινδία, με μοναδικό στόχο την δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων»

Ο Αχαιός πολιτικός απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου τόνισε εμφαντικά:  «Εμείς -η Νέα Δημοκρατία- πότε δεν είπαμε ότι τα πράγματα είναι εύκολα. Χρειάζεται ένας δύσκολος αγώνας με γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον.

Η Ευρώπη γνωρίζει ότι η σημερινή στρατηγική απέτυχε και πιστεύω ότι θα δώσει μια ευκαιρία σε μια κυβέρνηση που έχει μια άλλη πρόταση, να δείξει τη διαφορά. Δόση, όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς, προφανώς δε θα χάσουμε, αλλά θα κερδίσουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να τους πείσουμε. 

Ο κόσμος θέλει καθαρές λύσεις. Ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες. Θέλει να κυβερνηθεί από μια κυβέρνηση με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, που κρατά το τιμόνι σταθερά. Θυσίες χωρίς αποτέλεσμα σημαίνει κυβέρνηση αναποτελεσματική και ανίκανη.

Δεν είναι δυνατόν την ώρα που υπάρχει βαθιά ύφεση εσύ να αυξάνεις του φόρους.

Το κάθε νοικοκυριό βρίσκεται σε κατάσταση αδυναμίας να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Τα λεφτά λείπουν από την αγορά. Η κατανάλωση πέφτει κι όταν πέφτει ξεκινούν και πάλι νέα κύματα απολύσεων».

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος