Loading...
 Start Page
Kυβέρνηση Παπαδήμου: Συγκεκριμένης ευθύνης και περιορισμένου χρόνου»
Kυβέρνηση Παπαδήμου: Συγκεκριμένης ευθύνης και περιορισμένου χρόνου»

«Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι συγκεκριμένης ευθύνης και περιορισμένου χρόνου» τόνισε ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος, μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωση Πετρούπολης, στην οποία παρέστη μαζί με τον Τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος, Πάνο Παναγιωτόπουλο.

 

Αντικείμενο της εκδήλωσης ήσαν οι πολιτικές εξελίξεις και οι επερχόμενες εκλογές, και ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως ο Αντώνης Σαμαράς, αποδεχόμενος τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας στη κυβέρνηση Παπαδήμου, λειτούργησε ως εθνικά σκεπτόμενος και ενεργών πολιτικός ηγέτης, ο οποίος αφενός δεν άφησε την χώρα στην επικίνδυνη κατρακύλα της πολιτικής Παπανδρέου και αφετέρου, έδωσε προοπτική σύντομων εκλογών στον ελληνικό λαό.

 

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος σε σενάρια που θέλουν τις εκλογές να παρατείνονται πολύ μετά την 19η Φεβρουαρίου, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε: «Όσοι πιθανώς απεργάζονται σχέδια μακρόβιας παραμονής της μεταβατικής κυβέρνησης στην εξουσία, ανήκουν σε δύο κατηγορίες: Σε εκείνους που φοβούνται την πανωλεθρία που θα υποστούν στις κάλπες και σε κάποιους άλλους που πιστεύουν πως ένα - στην ουσία του απολίτικο - μείγμα πολιτικών ποικίλων αποχρώσεων και τεχνοκρατών, μπορεί να “κοιμίσει” τον λαό και να εφαρμόσει πιο ανώδυνα τις επώδυνες πολιτικές.

 

Όμως, εμείς στη Νέα Δημοκρατία, λέμε σε όλους αυτούς πως είναι οι ίδιοι που… κοιμούνται και ονειρεύονται!

 

Αφενός γιατί η συνέχιση των επώδυνων πολιτικών, χωρίς αντίκρισμα μάλιστα για την ελληνική οικονομία, δεν θα γίνουν ανεκτές από τον λαό, ανεξάρτητα από ποιόν θα εφαρμόζονται. Και αφετέρου γιατί οι έχοντες την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας τα προηγούμενα δύο χρόνια, θα υποστούν την πανωλεθρία που τους αξίζει, είτε τώρα γίνουν οι εκλογές, είτε αργότερα».

 

Ο Αχαιός πολιτικός υπογράμμισε επίσης ότι η μακρά παράταση των εκλογών δεν συμφέρει τον τόπο, καθώς οι πολίτες ήδη γνωρίζουν πως η μεταβατική κυβέρνηση έχει ένα συγκεκριμένο έργο να επιτελέσει και οφείλει γρήγορα να οδηγήσει την χώρα σε ομαλές εκλογές.

 

«Προσφορά προς την δημοκρατία μας θα ήταν, η κυβέρνηση Παπαδήμου να ολοκληρώσει το έργο της, που είναι η διασφάλιση της 6ης δόσης και η υπογραφή της δανειακής σύμβασης του “κουρέματος” και αμέσως μετά, να οδηγήσει τη χώρα ομαλά σε εκλογές. Φυσικά, δεν χάθηκε ο κόσμος αν οι εκλογές δεν γίνουν ακριβώς στις 19 Φεβρουαρίου και χρειαστεί παράταση μερικών ημερών λόγω των καθυστερήσεων που συνήθως υπάρχουν στις δύσκολες διακρατικές διαδικασίες, αλλά μια μικρά και άνευ χρονικού προσδιορισμού μεταβολή της ημερομηνίας των εκλογών δεν μπορεί να γίνει ανεκτή» επεσήμανε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας πως η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς εγγυούνται τη διαδικασία που έχει ήδη συμφωνηθεί και θα κάνουν παν δυνατό για να «μιλήσει» ο λαός μέσω των καλπών.

 

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να μας κρίνουν όλους και να αποφασίσουν για την επόμενη κυβέρνησή τους. Εμείς πιστεύουμε πως ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού. Ώστε να δρομολογήσει τις ουσιώδεις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα για να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο των ελλειμμάτων και του χρέους. Μα πάνω απ’ όλα για να δώσει νέα ελπίδα στους πολίτες. Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Και θα το κάνουμε αποτινάσσοντας πρώτα την απογοήτευση και την κατάθλιψη στην οποία μας έχουν υποβάλλει. Να έχετε εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά. Απέδειξε πως την αξίζει! Τώρα θα αποδείξει πως η Ν.Δ. είναι η παράταξη που ξέρει τι θα πει Ελλάδα και Έλληνας. Μια πατρίδα για την οποία πρέπει να είμαστε περήφανοι!» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος