Loading...
 Start Page
Προβάδισμα ΝΔ με 10 μονάδες  ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Τ.Ο ΝΔ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Προβάδισμα ΝΔ με 10 μονάδες  ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Τ.Ο ΝΔ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στο μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου των εκλογέων που παγιώνεται, σε μια ακόμα έρευνα εταιρείας και που καταγράφεται ως κύριο χαρακτηριστικό εύρημα η μεγάλη μετακίνηση ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ κατά 8,7%  αναφέρθηκε ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια ανοικτής συγκέντρωσης με δημόσιο ελεύθερο διάλογο που διοργάνωσε η  Τ.Ο ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής με την πολιτική καθοδήγηση του Γραμματέα Οργανωτικού Κώστα Ζωντανού.

 

Στην ημερίδα που είχε ως θέμα «Οι θέσεις του κόμματος για το μνημόνιο, εργασιακά, το ασφαλιστικό και την ανεργία» με εισηγητές τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ. Γιάννη Μιχελάκη, τον γραμματέα συνδικαλισμού Γ. Μανώλη, τον αναπληρωτή τομεάρχη εργασίας Γ. Βερναδάκη και την δημοσιογράφο και πολιτευτή Τ. Ιακωβίδου. Στους συγκεντρωμένους μίλησε και ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, κ. Νίκος Νικολόπουλος.

 

Ο Αχαιός πολιτικός, ξεκινώντας την ομιλία του εστίασε  στις ραγδαίες  πολιτικές εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα τις τελευταίες 30 ημέρες και που αποτέλεσαν βασικό θέμα συζήτησης παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι : «Η Νέα Δημοκρατία , χωρίς να υπαναχωρεί σε τίποτα από όσα διακήρυττε μέχρι τώρα σε σχέση με την αποτυχημένη πολιτική της φτώχειας και της  ύφεσης, ανέλαβε  τη μεγάλη ευθύνη να οδηγήσει τις εξελίξεις. Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντ. Σαμαράς συνέβαλλαν ειλικρινά και καθοριστικά ώστε να αλλάξει το κλίμα και να ξεφύγουμε από τα διλήμματα μέσα και έξω από την .Ε. και το ευρώ, ανάγκασε σε παραίτηση το μεγάλο υπεύθυνο της καταστροφικής πολιτικής Γ. Παπανδρέου και τέλος έβαλε τη χώρα σε πορεία εκλογών»

 

Απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο, που με την παρουσία του έδειξε την εμπιστοσύνη του, την προσδοκία του στην ΝΔ καθώς και την αγωνία που το διακατέχει για τις επερχόμενες εξελίξεις, ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ τόνισε ότι η ΝΔ με δικαιωμένες θέσεις προσέρχεται στις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι : «Η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για οικονομική πολιτική με αναπτυξιακό χαρακτήρα, η οποία σε συνδυασμό με μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης θα μπορούσε να προκαλέσει την ανάσχεση της ύφεσης δικαιώνεται πλέον και από τους διεθνείς παράγοντες που εμπλέκονται στη διαχείριση της ελληνικής κρίσης. Η ΝΔ είχε δείξει αυτό το δρόμο διεξόδου από την κρίση εγκαίρως, προτείνοντας λύσεις και μάλιστα κοστολογημένες για την έξοδο από την κρίση και την επανεκκίνηση της οικονομίας».

Ο κ. Νικολόπουλος αφού άσκησε δριμεία κριτική για την λανθασμένη πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια από το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, «Ζήσαμε πολιτικές ατελέσφορες, μέτρα αναποτελεσματικά που δεν έφεραν κανένα μα κανένα αποτέλεσμα.», στάθηκε κυρίως όμως στο κομμάτι των προγραμματικών θέσεων της ΝΔ. για μισθούς, συντάξεις, απασχόληση και φυσικά την ασφάλιση. «Τα βάρη πρέπει να κατανεμηθούν δίκαια και ότι οι αδύναμοι θα πρέπει να στηριχθούν μέσα στην κρίση. Κανένα σχέδιο δημοσιονομικής εξυγίανσης, περιορισμού ελλειμμάτων και εξόδου από την κρίση» είπε ο Ν. Νικολόπουλος μεταξύ άλλων και κατέληξε: «δεν έχει νόημα χωρίς τη διατήρηση των βασικών συνιστωσών της Κοινωνικής μας Συνοχής», προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στην κοινωνία μας.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο κ. Νικολόπουλος τόνισε με έμφαση ότι οδηγός της παράταξης μας πρέπει να είναι οι θέσεις  του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά. Τέλος, με σαφήνεια και υπευθυνότητα τοποθετήθηκε και απέναντι στο ζήτημα της υπογραφής ή μη του Προέδρου για την εκταμίευση της 6ης δόσης λέγοντας : «Η δέσμευση του Ελληνικού λαού και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη. Το κράτος έχει συνέχεια.

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή, με ανάκαμψη και ανάπτυξη με ανταγωνιστικότητα και όχι με δανεικά. Με τις πράξεις μας δείξαμε ότι ξέρουμε που πατάμε και που πάμε….Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε. Ο Ελληνικός λαός μπορεί να υπολογίζει σε εμάς»…


Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος