Loading...
 Start Page
Αλίμονο σε όποιον αρρωστήσει

Στις 27 Ιανουαρίου το ραντεβού για την ανατροπή

«Κλείδωσε» για τις 27 Ιανουαρίου το ραντεβού του Νίκου Νικολόπουλου με τους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε», για να δώσουν όρκο για αγώνα μέχρι τέλους και να....

γίνει η αρχή της μεγάλης ανατροπής. Οι πρώτοι εθελοντές μάλιστα δήλωσαν παρών φτάνοντας αυτοπροσώπως στα στούντιο της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που θα βρεθεί με την κάμερα του «Ε» έξω από τα σπίτια πολιτειακών, πολιτικών, οικονομικών, δημοσιογραφικών και επιχειρηματικών παραγόντων για να φέρει την ανατροπή και να ζητήσει πίσω τα κλεμμένα. Η αρχή θα γίνει από τα σπίτια των πολιτικών, αναρτώντας σε όλες τις πολυκατοικίες της γειτονιάς τους το σύνθημα «παραιτήσου» για να πάει σε εκλογές ο τόπος.

Ήταν τιμή μου που με έδιωξε ο Σημίτης

Την δική του φωνή ένωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Μιχελογιαννάκης με τα δεκάδες χιλιάδες μηνύματα, e-mail, τηλεφωνήματα, sms και φαξ τηλεθεατών που έφτασαν στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» , για να απαντήσουν στο ερώτημα της εκπομπής «Γνώριζε για το πάρτι της μίζας ο Σημίτης;». Ο Βουλευτής απάντησε στον Νίκο Νικολόπουλο πως ήταν τιμή του πως τον έδιωξε ο κ. Σημίτης από το ΠΑΣΟΚ και αναρωτήθηκε αν είναι δυνατόν ο πρώην Πρωθυπουργός να μην γνώριζε για τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο..αν είναι δυνατόν να μην έχει ενοχληθεί καθόλου από όσα λέει ο Κάντας, και να μένει αμόλυντος. Mάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αν οι υπάλληλοι του ιατρείου του έπαιρναν μίζες από φαρμακευτικούς αντιπροσώπους αυτό θα σήμαινε ανικανότητα δική του να ελέγξει το ιατρείο του και θα το παραδεχόταν ο ίδιος στους πολίτες του Ηρακλείου.

Ο Λιάπης πλήρωσε αλλά άλλοι γλίτωσαν φτηνά.

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα παρουσίασε ο κ. Μανούσος Ντουκάκης αναφορικά με την υπόθεση του κ. Μιχάλη Λιάπη. Σύμφωνα με τον κ. Ντουκάκη σε ανάλογες περιπτώσεις άλλοι πολίτες δεν είχαν την αντιμετώπιση που υπέστη ο κ.Μιχάλης Λιάπης κάτι που έκανε τον Νίκο Νικολόπουλο να αναρωτηθεί γιατί η υπόθεση του κ. Λιάπη, συγγενή του Κ. Καραμανλή που πολλοί λένε πως ήρθε η ώρα να ξανα-αναλάβει τα ηνία , βγήκε τώρα αν και πολλοί λένε πως εδώ και πολύ καιρό ήταν γνωστό πως κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες;

Καγκελόφραχτη η Βουλή - Συσσίτια στην Φιλοθέη

Την πόρτα στους δημάρχους άνοιξε για ακόμα μια μέρα ο Νίκος Νικολόπουλος φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας στοιχεία - σοκ για την διάλυση της Ελληνικής οικονομίας και την εξαθλίωση των Ελλήνων που πλέον δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς και «χτυπά» ακόμα και περιοχές που θεωρούνται οικονομικά εύρωστες. 400 συσσίτια την ημέρα μοιράζει ο Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης ενώ ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής μίλησε για ποσοστά ρεκόρ στην ανεργία στο Κερατσίνι που φτάνουν το 45%. Ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε πως για αυτό τον λόγο ο ίδιος θα κατέβει μακριά από την καγκελόφραχτη Βουλή, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην Περιφέρεια Αττικής, για να κάνει την ανατροπή, να βάλει «φωτιά στα τόπια».

Θα μας πάρουν και την Ολυμπιακή φλόγα οι Κινέζοι

Την οργή του πάνελ της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» προκάλεσε η είδηση για την απαράδεκτη και προκλητική αξίωση των Κινέζων να τελέσουν την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην .Κίνα!!! και όχι στην Αρχαία Ολυμπία. Η απάντηση που όπως ήταν φυσικό δόθηκε στην παράλογη και προσβλητική αυτή απαίτηση ήταν πως κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα αγοράσουν οι Κινέζοι με τα λεφτά τους, και σίγουρα όχι τα παγκόσμια σύμβολα που γέννησε η Ελλάδα.

Αλίμονο σε όποιον αρρωστήσει

Με αναλυτικό ρεπορτάζ η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» ενημέρωσε τους Έλληνες για τα δεινά που φέρνει το 2014 στον τομέα της Υγείας. Με τα χαράτσια στην εκτέλεση συνταγών και το εισιτήριο στα νοσοκομεία να είναι στην πρώτη γραμμή και να ακολουθούν οι αντιδράσεις των φαρμακοποιών και των γιατρών που διαμαρτύρονται για την εμπορευματοποίηση της υγείας που στέλνει τα φάρμακα στα .σούπερ μάρκετ και κάνει τους γιατρούς λογιστές όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι. Μάλιστα στο στούντιο της εκπομπής μίλησαν για το θέμα ο κ. Θανάσης Παπαθανάσης, Ειδικός Γραμματέας ΠΦΣ και ο Ηλίας Σιώρας, Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός που αποκάλυψαν ότι από τα χαράτσια δεν γλιτώνουν ούτε οι καρδιοπαθείς αν για παράδειγμα εισαχθούν στα νοσοκομεία για κάποιο ατύχημα όπως είναι ένα σπάσιμο του ποδιού τους.

«Χρυσά» ΑΜΕΑ

Τον τεράστιο αγώνα που κάνουν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και το έργο του Ναυτικού Ομίλου Ελληνικού - Αργυρούπολης «Ιππόκαμπος» παρουσίασε η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» με καλεσμένο τον κ. Παναγιώτη Χατζημάλλη, Πρόεδρο του Ομίλου με αφορμή τον επικείμενο αγιασμό των υδάτων τα Θεοφάνεια και την προσφορά του Ομίλου σε παιδιά με ειδικές ανάγκες να γνωρίσουν από κοντά το υγρό στοιχείο κάνοντας βόλτα με ιστιοπλοϊκό σκάφος του Ομίλου και, γιατί όχι;, ακολουθώντας το παράδειγμα των 5 «χρυσών» παιδιών που έβγαλε, σε διεθνές επίπεδο, το ειδικό τμήμα κολύμβησης ΑΜΕΑ του ομίλου.

Με το άλογο στα διόδια!

Τον επιλαχόντα βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Γιάγκο Ραυτόπουλο, που έγινε γνωστός πανελλαδικά όταν προσπάθησε να περάσει τα διόδια, σε μία χώρα που όπως είπε κυριαρχεί το παράλογο, με το άλογο του, φιλοξένησε η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά». Ο κ. Ραυτόπουλος που έχει βραβευτεί ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης στο 8ο Διεθνές Πανόραμα ανεξαρτήτων δημιουργών φιλμ και βίντεο και ίδρυσε στο Πολυτεχνείο τη μοναδική ανεξάρτητη παράταξη με το όνομα Δ.Α.Σ.Π. (Δ.εν Α.νήκω Σ.ε Π.αράταξη) η οποία πλέον συνεχίζει και πανελλαδικά σημείωσε ότι τώρα που τελείωσαν τα λεφτά, μας έμειναν μόνο οι αρχές μας για να κρατηθούμε όρθιοι.

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος