Loading...
 Start Page
«Τοποθετήσεις του κου Ν. Νικολόπουλου σε τηλεοπτική εκπομπή  με τον δημοσιογράφο Αιμ. Λιάτσο»

Καταιγιστικός και αποκαλυπτικός υπήρξε ο κ. Ν. Νικολόπουλος στην εκπομπή του Αιμ. Λιάτσου, στο τηλεοπτικό κανάλι «ΚΟΝΤΡΑ 24».

Ο Πρόεδρος του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Ανατροπής» μίλησε και τοποθετήθηκε για τη νέα συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, του Π. Καμμένου, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, για τις μετεκλογικές συνεργασίες, για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις και φυσικά, για το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ: ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ...»

Αυτά είπε, χωρίς να μασά τα λόγια του ο παραιτηθείς από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, πρώην Υφυπουργός εργασίας, κος Ν. Νικολόπουλος, αποκαλύπτοντας, ότι ακόμα και ο Τόμσεν έμεινε άναυδος μπροστά στην «κωλοτούμπα»...:  -Τότε, αμέσως, φωναχτά είπα, «μετά ταύτα, δεν μπορεί, θα παραιτηθεί ο κος Κουβέλης».

Επίσης, αναρωτήθηκε, πώς γίνεται αυτό το «πρωτόφαντο δημοκρατικό παράδοξο»: Να σε διώχνουν και εσύ να μένεις!!! Καταλαβαίνει κανείς, τι κρύβεται πίσω: Το σενάριο «Κουβέλης-Πρόεδρος» ...που έχει «πρόβατα λίγα, μεν, μαντρωμένα, δε»!

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής διευκρίνησε, ότι μετά τις εκλογές, συγκυβερνούμε με τις αντιμνημονιακές δυνάμεις μόνο με βάση τα κοινά σημεία, που περιγράφονται στο κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεν αντιμνημονιακός, αλλά στα Εθνικά θέματα και τα κοινωνικά είναι ίδιος με το ΠΑΣΟΚ, με το εκσυγχρονιστικό τμήμα της ΝΔ, με το ΠΟΤΑΜΙ και με την ΔΗΜΑΡ. Ο πολιτικός φορέας, που εκφράζει την εθνικολαϊκή Δεξιά και τους ανένταχτους του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, είναι οι ΑΝΕΛ.

«Εμείς θα συγκυβερνήσουμε», συνέχισε, «με όσους υπογράψουν ένα κοινό κυβερνητικό πρόγραμμα εξουσίας 30 συγκεκριμένων πολιτικών θέσεων».

 

Επίσης, αναφερόμενος στο προσχέδιο του Προϋπολογισμού, είπε: «Συνεχίζοντας την παράδοσή του, ο Αντ. Σαμαράς, που αντί για επαναδιαπραγμάτευσητων όρων του μνημονίου, αντί για φοροελαφρύνσεις, είπε: «Ναι σε όλα» στην ξένη τρόικα, τώρα φέρνει 1,7 δις περισσότερους φόρους...

Αντί για ρύθμιση των οφειλομένων στο δημόσιο, στα Ασφαλιστικά, στις τράπεζες και στα κόκκινα δάνεια, φέρνει τον εφιάλτη των πλειστηριασμών και νέο χαράτσι στις εταιρικές παροχές , βαφτίζοντας ως εισόδημα τις παροχές...

Αυξάνει την παρακράτηση, ενώ μονιμοποιεί το χαράτσι της ΔΕΗ με το δημευτικό φόρο του ΕΝΦΙΑ, συνεχίζει και μονιμοποιεί τον Ειδ. Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο και τη δήθεν έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης.

Τέλος, όχι μόνο δεν έχουμε μειώσεις στους συντελεστές φυσικών προσώπων, αλλά έχουμε νέα επιδρομή στα εισοδήματα των φτωχών νοικοκυριών με την αύξηση των έμμεσων φόρων.

Στη σελ. 11, του προσχεδίου, δίνεται η απάντηση στους καλοπροαίρετους, που ακόμα θέλουν να πιστεύουν, πως φτάσαμε στο τέλος των μνημονίων. Δυστυχώς, γραπτώς δίνουν τη συνταγή που θα ακολουθήσουν: «συνέχιση της δημοσιονομικής προσαρμογής». Σε όσους δεν αρκεί αυτή η δέσμευση, ας διαβάσουν τα όσα γράφει το ειδησεογραφικό πρακτορείο: «blooberg»: “...ο προϋπολογισμός που κατέθεσε (η κυβέρνηση) δεν πείθει τους δανειστές για έξοδο από το μνημόνιο”.

Τους ακραίους, που ο Κων. Καραμανλής δεν ήθελε ουτε να τους ακουει, ο σαμαρασ τους οριζει εκπροσωπουσ και ανοιγουν την αυλαια…

Ο Ν. Νικολόπουλος, επανέλαβε, ότι το σημερινό Κόμμα του Σαμαρά δεν έχει καμία σχέση με το Καραμανλικό, λαϊκό και πατριωτικό,  της κεντροδεξιάς... Και ενώ ο Καραμανλής τους απέκλειε, γιατί ήταν στα άκρα, ο Σαμαράς τους μάζεψε και τους βάζει σε ρόλους πρωταγωνιστικούς... Η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης ξεκινά, όχι με τον πρωθυπουργό, αλλά με τον αρχηγό της νεολαίας της Εθνικής Παράταξης & του ΕΝΕΚ...

Τι να πει κανείς; ...

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος