Loading...
 Start Page
Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε διαδοχικές συνεντεύξεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΔΙΟΝ tv (Κεντρική Μακεδονία), ΕΠΙΛΟΓΕΣ tv (Σέρρες), ΕΝΑ channel (Καβάλα), euro channel (Στερεά Ελλάδα), στους ραδιοφωνικούς σταθμούς flash και max fm, αλλά και στο δημοσιογραφικό site «ΤΟ ΧΩΝΙ», μεταξύ άλλων είπε :

«Με στόχο την δημιουργία μιας νέας μεγάλης συμμαχίας, που θα αντιμετωπίσει τους «μονόδρομους» της σημερινής, πλασματικής, κυβερνητικής πλειοψηφίας και την ακραία επίθεση ξένων και ντόπιων συμφερόντων στον ελληνικό λαό, με εθνική και κοινωνική συνείδηση, επισημοποιήθηκε η κοινοβουλευτική η πολιτική και εκλογική συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του Πάνου Καμμένου, με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου.

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ …ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

«Μπορεί να μην συμφωνούμε όλοι με όλα, συμφωνούμε όμως στα θεμελιώδη ζητούμενα της εποχής μας: Μια Ελλάδα για τους Έλληνες, με πραγματική προοπτική ελπίδας και προκοπής, που θα σπάσει τα δεσμά της επαχθούς λιτότητας, επειδή έχει πολλά να προσφέρει στον ευρωπαϊκό, αλλά και ευρύτερα στον δυτικό κόσμο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο «σύμφωνο» συνεργασίας.

Ο Ν. Νικολόπουλος, στη συνέχεια, είπε, ότι οι  δυνάμεις του αντιμνημονίου εκπροσωπούν την συντριπτική πλειοψηφία του λαού, αλλά πρέπει να ενωθούν.

Σήμερα, κάναμε μια καλή αρχή.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω, ότι θα ακολουθήσουν και άλλες πολιτικές δυνάμεις, κι άλλες πολιτικές προσωπικότητες, αρκετοί πρώην Υπουργοί & βουλευτές, που εδώ και καιρό συνομιλούν με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, στην πιο σημαντική καμπή της μάχης κατά του μνημονίου

και των πολιτικών της ύφεσης και της λεηλασίας του λαού.

Ο Πρόεδρος του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής», Νίκος Νικολόπουλος, επίσης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, είπε και τα εξής:

«Επικυρώνοντας τη συμφωνία συνεργασίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από τον περασμένο Ιούνιο, σήμερα εντάσσομαι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ως συνεργαζόμενος βουλευτής και στρατιώτης, στην πιο σημαντική καμπή της μάχης κατά του μνημονίου και των πολιτικών της ύφεσης και της λεηλασίας του λαού.

και πάλι στην Αχαΐα;

Ο Πάνος Καμμένος μου ζήτησε, στο πλαίσιο του μεγάλου πατριωτικού, δημοκρατικού συνασπισμού και στο πλαίσιο της εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων, να ξεκινήσω τον προεκλογικό αγώνα, θέτοντας υποψηφιότητα και πάλι στην Αχαΐα, όπου οι πολίτες, αδιαλείπτως, από το 1989, με επιλέγουν ως εκπρόσωπό τους στη Βουλή των Ελλήνων.

 

ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Έλαβα υπόψη μου σοβαρά την προτροπή του Πάνου Καμμένου και για το «πού» θα ζητήσω την ψήφο εμπιστοσύνης, θα το αποφασίσουμε μαζί στην ώρα του.  Εκείνο που προέχει, όμως, αυτή την ώρα, σήμερα, είναι η συγκρότηση της μεγάλης συμπαράταξης, η δημιουργία του εναλλακτικού πόλου εξουσίας, που ο Πάνος Καμμένος ζήτησε απ’ όλες τις πολιτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις και τις ατομικότητες.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα

διατηρεί την κομματική και οργανωτική του αυτοτέλεια

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα διατηρεί την κομματική και οργανωτική του αυτοτέλεια και θα συνεχίσει να μάχεται στο πλευρό των ΑΝΕΛ, αλλά και κάθε δημοκρατικής δύναμης, που κατανοεί, ότι το μείζον αυτή τη στιγμή, είναι η απαγκίστρωση της Ελλάδας από τα δεσμά της δυστυχίας, της οικονομικής και εθνικής αφασίας.

συμμετοχή Χριστιανοδημοκρατών στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ

Σε ό,τι αφορά την εκλογική συνεργασία, προβλέπει την συμμετοχή Χριστιανοδημοκρατών στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ, ως συνεργαζόμενων, σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Επίσης, προβλέπει, μεταξύ άλλων, κοινές δράσεις και εκδηλώσεις, καθώς επίσης, την από κοινού έκδοση εφημερίδας.

θα είμαστε οι ρυθμιστές του αύριο

Αυτά που μας ενώνουν, είναι πολύ ισχυρότερα, από αυτά που μας χωρίζουν.

Το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο, όπου ουσιαστικά θα είμαστε οι ρυθμιστές του αύριο. Θα διασφαλίσουμε πρώτα από όλα τα εθνικά θέματα, τις αρχές και τις αξίες της Ορθοδοξίας, της οικογένειας αλλά και παράλληλα την επαναφορά της Δημοκρατίας, την τήρηση του Συντάγματος, μα προ παντός, θα φέρουμε την αναγέννηση μετά την νέα απελευθέρωση της πατρίδας και του Λαού από το ζυγό των ξένων δυναστών-δανειστών.

ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ παραδίδει σπιθαμή ιδεολογικού χώρου

σε ακραίους, αντιδημοκρατικούς και μισαλλόδοξους πολιτικούς χώρους

Με βάση το «αντιμνημόνιο», οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες πιστεύουν ότι ένα σύγχρονο κεντροδεξιό μέτωπο δεν μπορεί να κοιτάζει με τις «αγκυλώσεις» του παρελθόντος το μέλλον. Και ειδικά υπό τις παρούσες, έκτακτες συνθήκες, οφείλει να είναι ανοικτό σε συνεργασίες με πολιτικές πλατφόρμες από κάθε δημοκρατική πηγή, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι υπαναχωρεί έναντι ζητημάτων κεφαλαιώδους εθνικής σημασίας ή ότι παραδίδει σπιθαμή ιδεολογικού χώρου σε ακραίους, αντιδημοκρατικούς και μισαλλόδοξους πολιτικούς χώρους.

 

η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τους Χριστιανοδημοκράτες,

χωρίς αστερίσκους και υπόγειες διεργασίες

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής επιθυμεί, πραγματικά, τη συσπείρωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων σε ένα κοινό μέτωπο και σε αυτό το πλαίσιο, έγινε η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τους Χριστιανοδημοκράτες, χωρίς αστερίσκους και υπόγειες διεργασίες.

 

ένα νέο όραμα ελπίδας

Η συνεργασία επικυρώθηκε από τις δύο πλευρές και επισφραγίστηκε με τη συνάντηση.

Ειδικά τώρα, που ξεγυμνώνεται σε όλη την Ευρώπη η χρεοκοπημένη πολιτική των δανειστών – δυναστών και που το σύστημα της συγκυβέρνησης του χάους καταρρέει, η Ελλάδα που αντιστέκεται, πρέπει, διαρκώς, να πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις της για να προσφέρει ένα νέο όραμα ελπίδας.

ΔΙΝΟΥΜΕ στον λαό ορατή προοπτική διακυβέρνησης,

με σαφή αλλαγή του «μνημονιακού μονόδρομου»

Με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και στοχεύσεις, εκ των οποίων η πρώτη και πιο σημαντική, είναι η δημιουργία μίας ρεαλιστικής και ταυτόχρονα, απόλυτα συμβατής με τα ελληνικά συμφέροντα, κυβερνητικής πρότασης, ως στοιχειώδους βάσης μίας ακόμα μεγαλύτερης συμμαχίας πολιτικών σχηματισμών, η οποία θα δώσει στον λαό ορατή προοπτική διακυβέρνησης, με σαφή αλλαγή του «μνημονιακού μονόδρομου», που έχει λανσαριστεί μέχρι σήμερα από τα κόμματα της συγκυβέρνησης.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ διεύρυνσης

και του προεκλογικού αγώνα στην Αχαΐα καθώς και συνολικά στην Πελοπόννησο

Ευχαριστώ τον Πάνο Καμμένο και για την πρόταση που μου έκανε, να αναλάβω την ευθύνη της κεντροδεξιάς διεύρυνσης και του προεκλογικού αγώνα στην Αχαΐα, καθώς και συνολικά, στην Πελοπόννησο. Αυτό, στην παρούσα φάση και σύμφωνα με την δική μου λογική, δεν έχει κάποια σχέση με βουλευτικές υποψηφιότητες ή άλλες «θέσεις» και «οφίτσια», παρά μόνο με την οργανωμένη μετάδοση ενός νέου οράματος ελπίδας σε όλους τους πολίτες, πόρτα – πόρτα και γειτονιά – γειτονιά.

Η νίκη θα είναι με την πλευρά των Ελλήνων!»

Θα το πράξω με άπειρη διάθεση και αστείρευτο πάθος, όπως άλλωστε ήδη κάνω πολύ καιρό τώρα, γυρίζοντας όλη την χώρα. 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος