Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες προσδοκούν μία νέα εθνική ανάσταση για μία εθνικά περήφανη και κοινωνικά δίκαιη πολιτική»

«Δεν μου αρέσει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι προφανές ότι η Δημοκρατία που εγκαθίδρυσαν το 1974 ο Κων/νος Καραμανλής και οι σύγχρονοι του έφερε πολλά στον τόπο. Κυρίως σταθερότητα αλλά και μεγάλη οικονομική ανάπτυξη» δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Ανατροπή Νίκος Νικολόπουλος, στον δημοσιογράφο  Γ. Τζινόπουλο στην εκπομπή «Πολιτικό στριπτίζ»  για το ραδιοφωνικό σταθμό «studio 7 Καβάλας», αλλά και στο δημοσιογράφο Σπ. Αναγνωστάκη για το δημοσιογραφικό site online-press και συνέχισε:

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες προσδοκούν μία νέα εθνική ανάσταση για μία εθνικά περήφανη και κοινωνικά δίκαιη πολιτική, όχι πάντως από αυτόν που προδόθηκαν, από αυτούς που έδωσαν  «αντί πινακίου φακής» , την ψυχή και το σώμα της παράταξης και της Ελλάδας στους ξένους δυνάστες – δανειστές για μερικούς μήνες κενόδοξης εξουσίας».

Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε πως : «ο Α. Σαμαράς όπως εμπορεύτηκε το εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας το ίδιο και τώρα εμπορεύεται το παρελθόν της Καραμανλικής Νέας Δημοκρατίας, όμως η παρελθοντολογία είναι επικίνδυνη, αφού καταμαρτυρεί ότι η ετερόφωτη από τα μνημόνια σημερινή ηγεσία Σαμαρά, δεν έχει πυξίδα για το μέλλον και με συντάξεις των ξένων, όπως και του παρελθόντος δεν δίνεις λύσεις του μέλλοντος».

Στην συνέχει α ο Νίκος Νικολόπουλος είπε ότι : «Ενώ ο Α. Σαμαράς και τα στελέχη της Κυβέρνησης επαναλάμβαναν  ότι «πήραν το μήνυμα», δυστυχώς ακόμα να αλλάξουν  πολιτική και κυρίως ακόμα να αρθούν αν το πήραν που σημαίνει το διάβασαν λάθος….

Δεν μπορεί να υπόσχεσαι από το μπαλκόνι ότι δεν πρόκειται να πάρεις νέα μέτρα και την ίδια ώρα να αρπάζεις το τσεκούρι και όποιον πάρει …ο Χάρος.

Σχεδόν ένας στους δύο φορολογούμενους (το 55%) αδυνατούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις. Η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής της.

«Στα 3,2 δις ευρώ ετησίως εκτοξεύτηκαν οι φόροι στην ακίνητη περιουσία από 500 εκατ. ευρώ που ήταν το 2009 και το 2010, και 1,1 δις το 2011» είπε επίσης ο Νίκος Νικολόπουλος.

Το υπουργείο Οικονομικών φορολογεί αλύπητα την ιδιοκτησία ακινήτων, εκτοξεύοντας των αριθμό των χαρατσιών που βαραίνουν την ιδιοκτησία στα 40. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού, οι φόροι στην ακίνητη περιουσία επταπλασιάστηκαν σε διάστημα μόλις τριών ετών. Την οριστική ταφόπλακα στην ιδιοκτησία ακινήτων έρχεται να βάλει ο μόνιμος χαρακτήρας που επιδιώκει να προσδώσει η συγκυβέρνηση στον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος όχι μόνο ένας παράνομος και αντισυνταγματικός φόρος, αλλά και άδικος επίσης.

Η προσπάθεια της Κυβέρνησης να βάζει μπροστά τον «μπαμπούλα» του ΣΥΡΙΖΑ και εκείνη να είναι το θύμα, πάει περίπατο όσο δεν απαντώνται τα ερωτήματα : Η Κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, με βάση ποιο σχέδιο τα έκανε όλα αυτά;

Ο στόχος ήταν η μεσαία τάξη η οποία ισοπεδώθηκε ολοκληρωτικά;

Ποιος ή ποιοι αποφάσισαν την εξόντωση μιας ολόκληρης τάξης και προς όφελος τίνος; Φτάνει η ώρα για εξηγήσεις,

Πρέπει να απολογηθούν οι Σαμαροβενιζέλοι και οι βαστάζοι των μνημονίων στις 6500 οικογένειες οι οποίες θρηνούν τους ανθρώπους τους που αυτοκτόνησαν λόγω του αδιεξόδου που τους οδήγησαν, στα εκατομμύρια των συμπολιτών μας που εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής οδηγήθηκαν στην ανεργία, στις οικογένειες που είδαν τους ανθρώπους τους, παιδιά και γονείς, να ξενιτεύονται λόγω ανέχειας και τέλος πρέπει να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους έπραξαν όλα τα παραπάνω κα ακόμα περισσότερα σε βάρος της πατρίδας και του λαού και μας οδήγησαν σε μία άνευ προηγουμένου ανθρωπιστική κρίση.

Η εκλογή  δεν είναι ανάμεσα στην Αριστερά και στην Δεξιά είναι ανάμεσα στην απελευθέρωση και την υποδούλωση.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος