Loading...
 Start Page
Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΊ ΣΤΗΝ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ ΄97

Στο δημοσιογραφικό site «Patras News» μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος , σχετικά με την «θεόπνευστη Ν-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ» της παραγραφής του σκανδάλου «ΑΘΗΝΑ 97»

Ο Αχαιός πολιτικός από την πρώτη ημέρα είχε συγκρουσθεί μετωπικά με τους πρωταγωνιστές ΣΓΟΥΡΟ και ΦΟΥΡΑ και έφθασε μάλιστα το 2004 να κατηγορήσει ακόμα και τον Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνησή του, παρότι ήταν Λοχαγός και στενός συνεργάτης του, πως συγκαλύπτουν τις καταχρήσεις και σπατάλες της «Αθλητικής ΠΑΣΟΚικής παράγκας» καταγγέλλοντας ότι είναι μια  «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ LIGHT».

Στα 18 χρόνια από τότε έχει καταθέσει πλήθος ερωτήσεων, επερωτήσεων και  μηνυτήριων αναφορών στους εισαγγελείς ,στο ΣΔΟΕ κ.α.

Η τελευταία κοινοβουλευτική παρέμβαση έγινε πριν 3 μήνες με την οποία ζητούσε να καταβληθούν τα 30 εκ. που καταλόγισε το ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ από τους  υπεύθυνους της διοργάνωσης Σγουρό, Φούρα κλπ.

ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ Ν-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ…

Σήμερα ο Νίκος Νικολόπουλος  απεκάλυψε στο δημοσιογράφο Γιώργο Καρβουνιάρη ότι χαρίζουν στους υπόλογους τα 30 εκατομμύρια ευρώ που με βάση την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους έπρεπε να επιστρέψουν στα δημόσια ταμεία...

Συγκεκριμένα είπε: Σήμερα έρχεται στη Βουλή τροπολογία της συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο...), με την οποία τα 30 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει το Ελεγκτικό Συμβούλιο από τους «δημόσιους υπόλογους» (μεταξύ των οποίων και ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο πρώην Υπουργός Αθλητισμού και Δήμαρχος Πάτρας, Ανδρέας Φούρας ) «διαγράφονται», καθώς προτείνεται οι βουλευτές να ψηφίσουν ότι «οι δαπάνες που χαρακτήρισε το Ελεγκτικό Συμβούλιο «διασπάθιση του δημόσιου χρήματος» είναι «νόμιμες»!

 Με την Ν-τροπολογία, «οι καταλογισμοί σε βάρος των μελών της Κεντρικής Οργανωτικής και Εκτελεστικής Επιτροπής του Αθήνα "97, εφόσον δεν έχουν εκτελεσθεί έως τη δημοσίευση του παρόντος δεν εκτελούνται και τυχόν βεβαιωθέντα ποσά διαγράφονται»!

Την τροπολογία αυτή καταθέτει πρώτος - πρώτος ο Άδωνις Γεωργιάδης και ακολουθούν οι υπογραφές του Πύρρου Δήμα, του Κώστα Σκανδαλίδη, του Γιάννη Κουτσούκου, της Άννας Καραμανλή κ.α.

Οι  οικονομικές επιθεωρήσεις, το Ελε­γκτικό Συνέδριο, οι δικαστικές αρχές, εδώ και χρόνια έχουν εκδώσει αναλυτικά πορίσμα­τα με συντριπτικά στοιχεία για τις οικονομικές ατασθαλίες και τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.

«ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ» ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ –ΔΗΜΑΣ ΚΛΠ

Οι «αρχάγγελοι της κάθαρσης» Α.Γεωργιάδης και Π.Δήμας μαζί και με άλλους Βουλευτές εξαπτέρυγα,εξευτελίζουν την Δικαιοσύνη και τους θεσμούς και με μια Ν-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ σκίζουν  τα στοιχεία που αναφέρονται στα πορίσματα, ό­πως η αδικαιολόγητη υπέρβαση κατά 10 δισε­κατομμύρια δραχμές του αρχικού προϋπολογι­σμού της διοργάνωσης (από 9,2 σε 19 δις), οι μαύρες τρύπες στη διαχείριση των εισιτηρίων (250 εκατ. δρχ.), οι απευθείας αναθέσεις για τις τελετές έναρξης και λήξης με τις υπερκοστολογήσεις, οι παράνομες δαπάνες χωρίς παρα­στατικά, η παράλειψη ασφάλισης μεγάλου α­ριθμού εργαζομένων, οι σκανδαλώδεις συμβά­σεις με την τότε ΕΡΤ και κυρίως η απόλυτη α­διαφάνεια και έλλειψη παραστατικών στα θέ­ματα φιλοξενίας και μετακίνησης άγνωστου α­ριθμού αθλητών και συνοδών.

Εκφράζουμε την απορία ποιος δικαιούται να χαρίσει τις ασφαλιστικές εισφορές που έχουν καταλογισθεί υπέρ του ΙΚΑ;

Ποιος μπορεί να σβήνει τα δεκάδες εκατομμύρια από μη παρακράτηση φόρων και χαρτοσήμου; Ποιος τα δεκάδες εμβάσματα από το εξωτερικό που κα­τέληγαν σε άγνωστους τραπεζικούς λογαρια­σμούς; Ποιος  τα παράνομα πριμ και τους παχυλούς μισθούς «στελεχών», που παράνομα εξακολου­θούσαν να ρέουν ακόμα και πολλούς μήνες με­τά τη λήξη των συμβάσεων;

Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΑΝΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Tα πρόσωπα που αναφέρονται στο πόρισμα είναι όλοι τους, ένας κι ένας. Ολόκληρη Ομάδα και μάλιστα με Δομή, Ιεραρχία και  με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ. Ενδεχομένως  θα μπορούσε κανείς να πει, πως το ως άνω φαινόμενο, αποτελεί το παράδειγμα του ορισμού της Εγκληματικής Οργάνωσης;

Στην περίπτωση της σκανδαλάρας αυτής όμως να που  κατατέθηκε Ν-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ στο σχέδιο νόμου: "οργάνωση της νομικής μορφής θρησκευτικών κοινοτήτων..."του συμπολίτη μας Υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου.

Με τη «θεόπνευστη συνημμένη τροπολογία», ζητούν να θεωρηθούν όλες οι δαπάνες του ''Αθήνα ‘97' νόμιμες, χωρίς να εκτελούνται καταλογισμοί και τυχόν βεβαιωθέντα ποσά να διαγράφονται!!!

ΌΝΤΩΣ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ Ν-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ...

Θέλουν με δυο λέξεις να  [απαξιώσουν/αδρανοποιήσουν/ διαγράψουν] τους εξονυχιστικούς ελέγχους 5 χρόνων  της οικονομικής επιθεώρησης και άλλων 5 χρόνων ελέγχων του Ελεγκτικού Συνεδρίου (=Ανώτατου Δικαστηρίου στο εν λόγω θέμα). Θέλουν να απαλλάξουν τα μέλη και τον Πρόεδρο, τον εκλεκτό των Περιφερειακών εκλογών του Μαΐου του 2014.

Από το Δ.Σ. τόσο της Οργανωτικής Επιτροπής, όσο και της Γενικής Εκτελεστικής Επιτροπής των αγώνων παρέλασαν, άλλωστε, πολλοί επιφανείς του Πασοκικού Καθεστώτος, που μεγαλούργησε, ενώ  λίγο αργότερα πέρασαν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όπου ως γνωστόν η ρεμούλα, χωρίς αμφιβολία, ανάχθηκε σε επιστήμη!

Φυσικά θα πρέπει να υπενθυμισθεί, ότι η ιστορία της εν λόγω διοργάνωσης με την τεράστια διασπάθιση δημοσίου χρήματος, εξελίσσεται με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, σημερινό αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Κυβέρνησης Σαμαρά, στο τιμόνι του υπουργείου Πολιτισμού.

ΑΠΟ ΤΙΣ 23-07-07 ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Π.ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ  ΗΡΘΕ  ΙΟΥΛΙΟ 13 !

  Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής, Ν. Νικολόπουλος κατέληξε:

 Ειδικά στην περίπτωση του σκανδάλου του Παγκοσμίου Στίβου Αθήνα 1997, μετά από 17 χρόνια κωλυσιεργίας και κουκουλώματος, επιτέλους, τον Ιούλιο του 2013 παραδόθηκε το πόρισμα, που καταλογίζει 30 εκατομμύρια ευρώ σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Απλά συλλογιστείτε ότι το διαβιβαστικό της Εισαγγελίας Πρωτοδικών (Α.Π. 65378), με την υπογραφή του κ. Παναγιώτη Πούλιου για την υπόθεση, έχει ημερομηνία 23-07-2007, ενώ το πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου παραδόθηκε τον Ιούλιο του 2013!

ΑΠΟ 2,5 ΔΙΣ, ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ 19 ΔΙΣ ΔΡΧ...

Το ύψος της ρεμούλας;

Κρατηθείτε: o αρχικός προϋπολογισμός ξεκίνησε από τα 2,5 δις για να πάει στα 9 δις και να εκτοξευτεί τελικώς στα 19 δις δρχ +… Κάτι, κοντά στα 60 εκ. ευρώ δηλαδή!

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου έχει καταθέσει πλήθος ερωτήσεων για το θέμα, με τελευταία την ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού με κοινοποίηση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το Ιούλιο του 2014, με την οποία ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όπως εις το όνομα του Ελληνικού Λαού, η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να  παραδώσει όλα τα στοιχεία στις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές βάσει του Συντάγματος και του ΟΡΚΟΥ που έδωσε, έτσι ώστε οι κλέφτες, οι επίορκοι και οι καταχραστές να βρεθούν επιτέλους ενώπιον της Δικαιοσύνης και να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα χρήματα, που φορτώθηκαν στις πλάτες αθώων ανθρώπων και κατέστρεψαν το μέλλον της χώρας μας.

Σήμερα 3 μήνες μετά δεν έχουμε ακόμη λάβει απάντηση από τον Υπουργό Πολιτισμού, κ. Κ. Τασούλα ή τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Ανδριανό. Γιατί;

Σήμερα όλοι καταλάβαμε.

Τα καλά και συμφέροντα…

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ 30 εκ ...ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ…

Οι Έλληνες πολίτες όμως θα συνεχίσουν να απαιτούν Δικαιοσύνη και να επιστρέψουν τα ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΩΡΑ στα Δημόσια Ταμεία.

 Μιλάμε δηλαδή, όπως είπε ο Ν. Νικολόπουλος, ότι πάνε να ισοπεδώσουν τη Δικαιοσύνη για να βγάλουν ΚΑΘΑΡΟΥΣ, τους «Αρχινονούς του ΠΑΣΟΚ», και συνέχισε:

Τους προειδοποιούμε: Να μην τολμήσουν να χώσουν άλλο ένα καρφί στο ήδη πληγωμένο «Σώμα» της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Το ΧΡΙ.Κ.Α. καλεί όλους τους Βουλευτές και κάθε ενεργό πολίτη αυτήν την εβδομάδα να παρακολουθήσουν τη συζήτηση της ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗΣ Ν-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ, που πρώτος και καλύτερος υπόγραψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Αντ. Σαμαρά, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ας αντιδράσουμε ώστε να μην τους επιτρέψουμε να αθωώσουν και να ξεπλύνουν τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ του Δημοσίου Χρήματος…

Είναι ντροπή ο Σαμαράς να καταντήσει την ΝΔ κολυμβήθρα, όπου ξεπλένονται τα εγκλήματα που έχει διαπράξει το ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες.

Καθημερινά, Σαμαράς – Βενιζέλος ρημάζουν τους θεσμούς μέσω της διαπλοκής, της διαφθοράς και των ελεγχόμενων από αυτούς ΜΜΕ, για να καλύψουν ποινικές ευθύνες των προστατευόμενων τους.

Εμείς, μαζί με τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, απαιτούμε:

Να μην ψηφιστεί η τροπολογία της ντροπής…

Να επιστραφούν ΤΩΡΑ τα 30 εκατομμύρια Ευρώ στα κρατικά ταμεία.

Παραθέτουμε την περίληψη του 100σέλιδου πορίσματος  του Ελεγκτικού Συμβουλίου

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος