Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Η νέα συμμαχία που θα διαμορφωθεί πρέπει ταχύτατα να αποκτήσει πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία»

Συνέντευξη στο δημοσιογράφο Γ. Μπούρτζο του ΑΧΙΟΝ tv της Κορίνθου παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Νίκος Νικολόπουλος καθώς και στο περιφερειακό κανάλι Super B στον δημοσιογράφο Δ. Χωρίτο, όπου τα κύρια σημεία των απαντήσεων είναι τα ακόλουθα:

 

Αν κανείς αναλογισθεί τα φοβερά έργα της «εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως» ή αλλιώς τα «πολιτικά δρώμενα» στην εποχή των μνημονιακών παγετώνων, θα δει ότι αυτά είναι μόνον φόροι και χαράτσια, καθώς και μέτρα «αμέτρητα», που αγογγύστως λαμβάνουν, οι υποταγμένοι κυβερνητικοί συνεταίροι κατόπιν εντολής των δανειστών και καθιστούν τον βίο του Ελληνικού λαού αφόρητο και εφιαλτικό. Ο καθένας συνειδητοποιεί αβίαστα το μέγεθος της αβελτηρίας και ηττοπάθειας των κυβερνώντων καθώς και του κινδύνου στον οποίο καθημερινά οδηγούν το έθνος και τη χώρα.

Η κατάσταση που μας οδήγησαν οι εθελόδουλες Κυβερνήσεις των Παπανδρέου- Βενιζέλου- Σαμαρά-Παπαδήμου, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί λόγω της κρισιμότητας με μια μονοκομματική κυβέρνηση και ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Χρειάζεται ένα μεγάλο κίνημα με πατριωτικό προσανατολισμό.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα,  από συστάσεως του «μίλησε» για την αδήριτη ανάγκη  οικοδόμησης μιας πλατιάς πολιτικής αντιμνημονιακής συμμαχίας, που θα λειτουργούσε ως κοινωνικό-πολιτικό «εργαλείο»  αποδόμησης  της μνημονιακής κυβέρνησης.   

Πιστεύω πως καμιά κυβέρνηση δεν θα μπορεί να σταθεί, αν δεν έχει σύμμαχο τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό και όσοι συμφωνούμε με τη κατάργηση των μνημονίων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και την εθνική απελευθέρωση πρέπει να δηλώσουμε παρόντες στο μεγάλο προσκλητήριο.

Ο λαός και η χώρα για να σωθούν χρειάζονται ένα νέο μεγάλο πατριωτικό μέτωπο για να δώσει αποτελεσματικές και νικηφόρες  μάχες.

Εκείνοι που μιλούν για την  ‘’μια… αμόλυντη Αντιμνημονιακή παράταξη’’ ή για την  μόνη καθαρή Αριστερά, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι της Μέρκελ, των ξένων τοκογλύφων και φυσικά των ΣαμαροΒενιζέλων.

Γιατί μια τέτοια αντιμνημονιακή παράταξη, θα είναι πάντα μικρή και ακίνδυνη, προσφέροντας άλλοθι στο σύστημα, ενώ οι ξένοι τοκογλύφοι άφοβα θα αλωνίζουν λεηλατώντας τη χώρα και εξαθλιώνοντας το λαό. Ο κ. Νικολόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν φαγωμάρες μεταξύ των συμμαχητών λέγοντας: Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι,  να κατασκευάσουν διαφωνίες μεταξύ στελεχών των ΑΝΕΛ και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, γύρω από τις «αποχρώσεις» της αντιμνημονιακής συνεννόησης, θα διαψευστούν από τα γεγονότα.

Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες θα ανταποκριθούμε και θα πράξουμε με βάση το πατριωτικό καθήκον, που είναι η νέα απελευθέρωση της χώρας μας από τους ξένους τοκογλύφους. Εμείς θέλουμε να συγκροτήσουμε τη μεγάλη πατριωτική συμμαχία χωρίς κανένα αποκλεισμό.

Αναφερόμενος στην κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Νικολόπουλος είπε: Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε πως η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-  σε συνέχεια της συνέντευξης του Π.Καμμένου που φιλοξενήθηκε  στην εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ»,  μέσω της οποίας καλούσε την  εφημερίδα (ΤΟ ΧΩΝΙ) ,να πάρει πρωτοβουλία διαλόγου για ένα δημοκρατικό, πατριωτικό, αντιμνημονιακό μέτωπο - , ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία το σχέδιο πολιτικής απόφασης για την πολιτική συμμαχιών με πρόσωπα και πολιτικές  δυνάμεις του δημοκρατικού αντιμνημονιακού χώρου.  Αυτή η ιστορική απόφαση (στροφή) δικαιώνει πλήρως τις προσπάθειες που μήνες τώρα καταβάλλονται από πολλούς και από μεριά μας.

Η νέα συμμαχία που θα διαμορφωθεί πρέπει ταχύτατα να αποκτήσει πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεγάλη σύγκρουση που θα ξεκινήσει με την τρόικα απ’ την επομένη των εκλογών. Είναι αναγκαία για να φέρει την μεγάλη ανατροπή.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος