Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα απέκτησε μία συνήθεια που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως: Σε μία σειρά από κοινωνικά, εθνικά και οικονομικά θέματα, σύρεται πίσω από τις θέσεις του ΧΡΙΚΑ.

Αυτό έκανε και σήμερα για το πολυνομοσχέδιο αντιγράφοντας τις παρεμβάσεις μας, για τον επαρχιακό τύπο και για τους ένστολους!!»

Ο ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ… ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ…

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε και είχε σήμερα ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο, για τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν προκύψει σχετικά με τις «τυποκτόνες» διατάξεις, που ήδη ψηφίστηκαν το Σάββατο το πρωί από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο Ν. Νικολόπουλος εξέφρασε για μία ακόμα φορά την αντίθεση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ενώ διετύπωσε την αυτονόητη απορία του μέσου Έλληνα, λέγοντας:

«Πώς ΠΑΣΟΚ και κάποιοι κυβερνητικοί μπορεί να διαφωνούν και να κάνουν δηλώσεις αλλά στη Βουλή να ψηφίζουν ΝΑΙ στις «τυποκτόνες» διατάξεις που καταγγέλλουν;

Τους «αντάρτες του γλυκού νερού» πιστεύω πως τους πήρε χαμπάρι πια ο κόσμος.. πόσο μάλλον οι άνθρωποι των ΜΜΕ….

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες στις ψευτοτροποποιήσεις απαντάμε πως «δεν είναι λύση η αναστολή ή η αναβολή κατά ένα χρόνο της θανατικής εκτέλεσης του επαρχιακού τύπου και των εργαζομένων σε αυτόν … αυτό που ετοιμάζεται να φέρει η συγκυβέρνηση είναι κοροϊδία …» συνέχισε ο Πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α. και κατέληξε:

«Εμείς επιμένουμε οι κ.κ Σαμαράς και Βενιζέλος να αποσύρουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ τις δολοφονικές διατάξεις!

 Ολίγη σοβαρότης δεν βλάπτει.  Όποιο κόμμα ή όποιος Βουλευτής διαφωνεί ας κάνει το αυτονόητο …να καταψηφίσει! …Τόσο απλά και τόσο καθαρά»!!!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΡΙ.Κ.Α Γ. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ

«Τιμωρούν τις περιφερειακές εφημερίδες γιατί αρνήθηκαν να υπογράψουν σύμφωνο ομαλής συμβίωσης με την κυβέρνηση και την τρόικα» ,δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΧΡΙ.Κ.Α. Γ. Κανελλάκης.

Η απομαγνητοφωνημένη δήλωση προς τα ΜΜΕ έχει ως εξής:

«Η ύπαρξη του περιφερειακού τύπου διαχρονικά βασίστηκε στο μεράκι των μερακλήδων «εφημεριδάδων» που θυσίασαν τις προσωπικές και οικογενειακές  τους περιουσίες,  στο όνομα της αδέσμευτης και αντικειμενικής ενημέρωσης των τοπικών κοινωνιών που απευθυνόντουσαν.

Οι μερακλήδες αυτοί εκδότες και διάκονοι της ελευθεροτυπίας επέλεξαν συνειδητά να μη γίνουν, ούτε  κρατικοδίαιτοι  εργολάβοι, ούτε  προνομιούχοι εφοπλιστές, λαμβάνοντας αντίδωρα σιωπής από την εκάστοτε εξουσία, όντες συνεφαπτόμενοι της.

 Οι περιφερειακές εφημερίδες,  εναρμονισμένες με τη ζώσα σκληρή κοινωνική πραγματικότητα που διαμόρφωσαν οι πολιτικές των μνημονίων,  τάχθηκαν στο πλευρό του λαού, πολεμώντας με ειδήσεις και άρθρα τους κατακτητές, αλλά και τους συνθηκολογούντες με αυτούς.

Η στάση τους αυτή, έχοντας συμβάλει ουσιαστικά στη δημιουργία ενός «σκληρού» αντιμνημονιακού ρεύματος που διαμορφώθηκε στην περιφέρεια, δεν μπορούσε να παραμείνει ατιμώρητη από τους κυβερνώντες.

Το θερινό πολυνομοσχέδιο που καθιστά προαιρετικές τις δημοσιεύσεις  των δημόσιων  προκηρύξεων στα περιφερειακά  Μέσα Ενημέρωσης, συνιστά απροκάλυπτη τιμωρία στις περιφερειακές  εκείνες  εφημερίδες που αρνήθηκαν να υπογράψουν σύμφωνο ομαλής συμβίωσης με την κυβέρνηση και την Τρόικα, επιβάλλοντας τον οικονομικό στραγγαλισμό τους.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής  θα είναι παρόν στον ανένδοτο αγώνα που ξεκινούν οι περιφερειακές εφημερίδες απέναντι στου βιαστές της αντικειμενικής  τοπικής ενημέρωσης , αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες εντός κι εκτός Βουλής».

Το γραφείο τύπου του ΧΡΙ.Κ.Α. «δεσμεύεται» ότι εφεξής τις ανακοινώσεις μας θα τις λαμβάνουν πρώτα οι κ.κ. Βενιζέλος και Καρύδης».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος