Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «οι βαστάζοι των ξένων εντολοδόχων επέβαλαν νέα μέτρα αποτροπής γεννήσεων, κυνήγησαν τους πολύτεκνους, τους στοχοποίησαν, ως παράδειγμα προς αποφυγή και εξανάγκασαν τον αφρό της ελληνικής νεολαίας να μεταναστεύσει»

Ερώτηση, σχετικά με το σημαντικό θέμα της μείωσης του πληθυσμού της Ελλάδας, κατέθεσε στον Πρωθυπουργό και τους αρμοδίους  Υπουργούς, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής, Βουλευτής Ν. Νικολόπουλος.  Ο Ν. Νικολόπουλος την ακολουθούμενη αντιπολιτευτική πολιτική την χαρακτηρίζει «γενοκτονία», παραθέτοντας  τα πρόσφατα στοιχεία της Eurostat, που δημοσιεύθηκαν στις Βρυξέλλες, μέσα σε ένα χρόνο, με βάση τα οποία ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 70.000 άτομα.  Ας σημειωθεί ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, στο σύνολό του, ο πληθυσμός της Ευρώπης έχει αυξηθεί, κατά 1,7 εκατομμύρια κατοίκους.

Ανάμεσα στα στοιχεία που παραθέτει ο πρώην υπουργός, αναφέρονται τα εξής:

-          Η Ελλάδα, μαζί με την Ιταλία και τη Γερμανία, εμφανίζουν τα πιο χαμηλά ποσοστά σε γεννήσεις, στην Ε.Ε. των «28», μετά την Πορτογαλία (7,9%).

-          Παρά την αύξηση της μετανάστευσης στην Ευρώπη, στη χώρα μας σημειώθηκε μείωση κατά 52.000 άτομα, τοποθετώντας την Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες με τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού, από μεταναστευτικές ροές.  

Μάλιστα, όπως συνεχίζει στο κείμενο της ερώτησης, “με αφορμή την "σικέ" κρίση, οι βαστάζοι των ξένων εντολοδόχων επέβαλαν νέα μέτρα αποτροπής γεννήσεων, κυνήγησαν τους πολύτεκνους, τους στοχοποίησαν, ως παράδειγμα προς αποφυγή και εξανάγκασαν τον αφρό της ελληνικής νεολαίας να μεταναστεύσει, αφήνοντας πίσω ένα δυσοίωνο μέλλον για την πατρίδα”.

Ο κ. Νικολόπουλος, αφού επισημαίνει ότι η σημαντική είδηση της μείωσης του πληθυσμού δεν έτυχε ανάλογης δημοσιότητας - ενδεχομένως, λόγω εξυπηρέτησης διάφορων σκοπιμοτήτων - τονίζει ότι, όταν ο πληθυσμός της χώρας μειώνεται, η επιρροή της εκμηδενίζεται, τα εδάφη «γκριζάρουν» και, αντί για ευημερία, υπάρχει εξαθλίωση.  “Τότε, μπορεί άνετα να διαπιστωθεί ότι το «φάρμακο» που προσφέρουν οι επικεφαλής σκοτώνει τον «ασθενή», δηλαδή το ελληνικό έθνος”.

O Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής αναφέρεται στην αδυναμία των νέων ζευγαριών, να καλύψουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να συναντώνται πολλά διαζύγια και τεράστιες φοβίες στη δημιουργία οικογένειας, με την Πολιτεία να απουσιάζει, σε όλες τις βαθμίδες της, με περίτεχνες δικαιολογίες.  Γι’ αυτό προτείνει, στο πρότυπο της Γερμανίας, αλλά και άλλων χωρών, την ίδρυση Υπουργείου Οικογένειας. Πρώτιστο μέλημα του Υπουργείου, θα πρέπει να είναι η στήριξη των γυναικών που θέλουν να γίνουν μητέρες, καθώς και η απλοποίηση διαδικασιών, όπως το κόστος εξωσωματικής, γραφειοκρατία υιοθεσίας κ.α. 

Ο Ν. Νικολόπουλος καταλήγει, ερωτώντας τον Πρωθυπουργό και τα μέλη της Κυβέρνησης

-          Εάν αληθεύει ότι χιλιάδες αλλοδαποί, με πλαστά η παραποιημένα έγραφα «ελληνικότητας», πήραν την ελληνική ιθαγένεια και ορκίσθηκαν, όταν όμως θέλησαν να εκδώσουν αστυνομική ταυτότητα, οι αστυνομικές αρχές, μετά από πολλές καταγγελίες, διαπίστωσαν χιλιάδες πλαστά.

-          Εάν αποδέχεται έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι: “το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού».

-          Πόσα είναι τα επιδόματα που χορήγει το ελληνικό κράτος σε αλλοδαπούς μετανάστες, από ποιους οργανισμούς και σε τι ύψος ανέρχονται.

-          Εάν γνωρίζει ότι, στο σημείο που έχει πέσει το ποσοστό Γονιμότητας (κάτω του 1,4 παιδιού ανά γυναίκα) - τη στιγμή, μάλιστα, που για να συνεχίσει να υπάρχει ένα έθνος, απαιτείται άνω του 2,3 - θα εξαφανιστεί και μαθηματικά το γένος των Ελλήνων, σε βάθος 25ετίας, ειδικά αν ληφθούν υπόψη οι πολυπληθείς γεννήσεις των λαθροεποίκων  μουσουλμανικής πίστης.

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος